• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü kavga ettik

bende eşimin değişmesini 2 sene bekledim ama insanlar değişmiyor bizde kavga ettik eşimle ayrılmak istersen ayrılırız dedi ve 4 gündür aramıyor az olan iyi huyları için kötü olanları çekemeyeceğimi düşünüyorum ben kararımı verdim gibi
ama size şunu yapın diyemem
evliliğinizi gözden geçirin ama pişman olacağınız bir karar vermeyin

Evli barklı insanların facebookta ne işi var?
Bence ilişkisi olan kişilerin bu tür sitelerden uzak durması lazım..
çünkü her zaman bi sorun çıkar ortaya..

Evli barklı bir insanım ve facebookta hesabım var. Kötü bir şeyde yapmıyorum.
Bu tür yerler amacına uygun kullanılırsa güzeldir, ama adam tutup zamparalık yapacaksa tabiki ofsayttır. Ama bunun ne facebookla nede msn le ilgisi yoktur. Öncelikle bunu belirtmek isterim.
Ondan sonra, anladığım kadarıyla arkadaşın evliliği zaten problemli, bu geceki olay tuz biber olmuş. Boşanma lafları böyle havada uçuşurken malesef her şey göze batar. Adam eski sevgilisini ve kız arkadaşlarını ekleyerek zaten (bence) kafasında bu evliliği bitirmiş. Yani sanki kendine yeni bir dünya yaratmış gibi geldi bana.
Öncelikle arkadaşım senin ne düşündüğün önemli, bırak facebooku falan. Sen bu adamla hala evli kalmak istiyormusun ona karar ver. Sonrası gelir.

aileni arayıp ne diyecek merak ediyorum"özel hayatıma karışıyor alın bunu" falan mı diyecek?yalnız sende az sakin ol sen şiddet uygularsan onun karşılık vermesini yadırgama...

Bırak boşansın defolsun gitsin yaa:oklava:

Ben bıle kızdım şimdi,ne dıye eskı sevgılısını eklerkı facebook,a.kendı evlı oldugu halde hemde..

Sen kavganda haklısın,esınde aklına koymuş galıba boşanmayı,dava acıcagını fılan sanmam,blöf yapıyordur ama sen barışma sakın,o gelip özür dılesınyasakkelime

al bırını vur otekıne ne olacak arkadaslar bu ınternet meretının actıgı sorunlar bılmem kı?ya hayır ıyı guzel hosda evlı barklı ınsanların ne ıslerı var facebok mus falan.ya bırılerı bunlara bır dur desın yoksa daha cok yuva yılılacak boyle.
bırak arkadasım ya aallasen acarsa acsın sen ne dıye kotu olacakmıssın kı bırak o kotu olsun.zeytınyagı gıbı uste cıkmak denır boylesıne.pıskınlıgınde danıskası yanı.neyı savunarak senınle tartıstı kavga ettı onu da anlamıs degılım ya...

bırak canım ya cehennem olsun gıtsın adamda dünden meraklıymış defolsun gitsin boşver üzülme hem suçlu hem güçlü ailene sölese ne diyecek seni bu şekilde korkutmaya çalışıyor bir an önce kararını ver ve dimdik dur karşısında boşanacaksada kendi bilir bence

Pardon ama adamın facebook hesabında kızlar var diye bu kadar sinirlenmeniz yumruklamanız, kafasına vurmanız falan bana garip geldi.. Tamam eski kız arkadaşını eklemesi yanlış olmuş ama diğer kız arkadaşlarını niye eklemmesin ki....
Ben de evli barklı kadınım ve facebook hesabım var, ve arkadaş listemde kızlardan çok erkekler var...
Eşimin de facebok hesabı var onun arkadaş listesinde de kızlar var....
Ben bunda bir sorun görmüyorum açıkçası...
Facebookta kız olan her erkek karısını aldatıyor yada aldatacak anlamına gelmez...
Bence bu şekilde peşin hükümlü davranarak aranızda güven bunalımı yaratıyorunuz..
Zaten başka sorunlarınız da varmış.... Belki eşiniz de patlama noktasına gelmiştir....

Hakkınızda hayırlısı olsun...

canım eşin hatalı,eskiye perde çekmesi gerekti,ama her ne kadar eşinin sana vurma,yumruklama hakkı yoksa,seninde onu yumruklama hakkın yok,eğer evliliğini bitirmek istemiyorsan eşinle sürekli ağız dalaşına girme,haklı bile olsan düzgün bir şekilde anlat,bu tarz hareketlerin beni yaralıyor,sinirlerime hakim olamıyorum,kıskanıyorum de.ama sinirlenip yumruklamakta neyin nesi

suçunu örtbas etmek için belliki seni tehtit yoluna gitmiş bırak bakalım ne yapacak tavrından vazgeçme yüz göz olma sakın hatasını anlamalı yok anlamıyorsa artık orasıda sana kalmış

OOoff kızlar ya ben sinirli bir insanım malesef..Hep haksız olan o oluyor ama ben sinirime yenik düsüyorum..Bu olay olunca eşime yumruk falan attım kafasına falan vurdum :( yani sinirlenince vuruyorum eşimde elimi falan tutmaya calıstı..Ama tlf kırılıncada o bana vurdu kısacası şiddet de var ooofff

valla saygıda kalmamış sizde. Sendeki ne cesaret adama yumruk atıyosun

Canım ben seni önceki konundan da anımsıyorum.
Hem eşin hem ailesi senin sürekli gitmeni istiyorlarmış, hatta eşin daha mülayim birini istediğini söylemiş sana defalarca onu çok boğduğunu söylemiş yanlış anımsamıyorsam. Ve sen bunlara rağmen hemen her gece beraber oluyoruz demiştin.

Sizin ilişkiniz artık hastalıklı bir hal amış bence.
Benim anladığım kadarıyla sen sinirlendiğinde kendine hakim olamayan, yıkıp döken, vurup kıran bir kadınsın. Bu hiç iyi değil. Erkekler bu tip şeylerden nefret eder. Kadınlar da eder.

Aslında biraz daha sakin kalmayı becerebilsen keşke çok daha kolay yol alırsın.

Kimse istemezki sürekli bağıran çağıran vurup kıran sinirli bir insanı yanında. Eğer eşini kaybetmek istemiyorsan ona sükunetle yanaş, hatalı bin defa o bile olsa sakin kal ki adama ulaşabil. Yoksa bu işin sonu hiç iyi görünmüyor.

canım madem bu olaydan öncede boşanmak istiyordu demek ki kafasında bu evliliği bitirmiş ve farklı yollara sapmaya başamış bence oturup enine boyuna ne olacak diye konuşun ya bitirin yada herşeye bir sünger çekin.bu arada haklıyken haksız duruma düşmemek için sinirine hakim ol canım zararlı sen çıkarsın ve senin üzülmeni hem cinsim olarak hiiiç istemem bitanem...

OOoff kızlar ya ben sinirli bir insanım malesef..Hep haksız olan o oluyor ama ben sinirime yenik düsüyorum..Bu olay olunca eşime yumruk falan attım kafasına falan vurdum :( yani sinirlenince vuruyorum eşimde elimi falan tutmaya calıstı..Ama tlf kırılıncada o bana vurdu kısacası şiddet de var ooofff

ben bu konuyu atlamısım sanırım.valla arkadasım esın ne kadar hatalıysa sende burda hata etmıssın.ınsan kocasına nasıl el kaldırrıır,bılemedım sımdı.hadı bı anlık ofke desem soyle bı kendımle esımı gozumun onune getırıyorumda ben ona dokunmus gıbı olurum alacagım tepkıden tırsarım da yıne de boyle bısey yapmam.erkek olarak herseyden once onlardan nasıl saygı beklıyorsak kadın olarak bızımde saygı duyup gostermemız gereklı dıye dusunuyorum.bu bıraz agır olmus.ılıskınız saygısızlık boyutuna gelmıs sanırsam sen ona o sana...

En doğrusu bizim boşanmamız artık bu evliliğin elle tutulur bir yanı yok..Hep benim cabalarımla yürüyor ve sonunda beni patlatıp sinir krizi gecirtiyor..Hep ben ne istemiyorsam onu yapıyor..Ve artık beni karısı olarak bile görmüyor baksanıza yeni bir kız bulma çabalarını da baslamıs bile..

sizin evliliği yürütme çabanız kocanızı yumruklayıp kafasını duvara vurmak mıdır?
bence çabalamayın siz fazla..

neyse;
nasıl buradaki kadınlara şiddet görüyorsanız boşanın diyorum, aynısını eşinize de söylerdim.
evliliiğin içinde şiddet varsa o evlilikten hayır gelmez..
bence siniriniz için bir de psikoloğa gidin.
keskin sirke küpüne zarardır..

evliyim facebook hesabım var, hatta kocamın da var..
benim listemde erkekler, onun listesinde kadınlar var.
ve bu sorun olmuyor..
niye mi?
çünkü güveniyoruz birbirimize, saçma sapan kıskançlıklar yapacak yaşları da aştık..

herkes denesin, güzel oluyor..

Bütün yorumlara bakmadan yorum yazıyorum...Eğer evliliğiniz sorunsuz olsaydı bu normal derdim...Neden mi? çünkü;abimden örnek vermek istiyorum abimin eski sevgilis hala msn de ve facebookta kayıtlıdır ve görüsürler bunu yengemde blir ama onların evliliği sorunsuz...
Çünkü;abim ona izahınıda yaptı..ve ayrıca kızda evli...
Eğer çevresinde kız arkadasları varsa bu çok normal bunu bukadar abartmaya gerek yok...
Ama sizin evlilik zaten çalkantılı..inat eder gibi bunu yapması hos olmamıs...

valla ben daha önceki konularını bilmiyorum
ama kesinlikle evli bir adamın eski sevgilisini ve kız arkadaşlarını eklemesini doğru bulmuyorum
ben nişanlım benle görüşmeye başladığında kendi kendine kapattıı
benimkinide kapattıı artık ne onun kız arkadşaı nede benim erkek arkadaşım var
sadece şirkette evli yada nişanlı bir çiftle arada sinemya gideriz odaa çok ender çünkü artık
kimseye ihtiyacım yok birbirmize yetmesini biliyoruzzz...
bu arada eşine yumruk atmanı saldırmanı kınamıyorum yanlışmı evet ama
böyle hem yapıp hemde suçunu üstünden hatıp bide boşanıcam diyen bir adam karşısında
bende kendimi tutamam bende sinirlendiğimde gözüm görmez
yatıştıramam kendimi haklısın cnm hemde sonuna kadar boşanıcam derse sende
tabiki söylemen bile gerek yok tek celsede deki burnu sürtsün

Yapana değil , yaptırana bak demişler.. Boşuna mı sinir krizi geçiriyosunuz ? Sizin bu raddeye gelmenizde eşinizin hiç mi payı yok? O melekti de siz durduk yere mi yumruk atacak ve bir erkeğe vuracak kadar kendinizi kaybettiniz ? Facebooka eski kız arkadaşlarını eklemiş, bir sürü kız eklemiş.. Kimbilir daha önce neler yaptı etti de siz böyle oldunuz? Ayrıl arkadaşım ayrıl, kolay kolay demem ama ayrıl lütfen. Aileni ararsa arasın , ne olacak , onlar seni evlatlıktan red mi edecek ayrıldın diye.. Sen önemlisin, senin psikolojin önemli şu hayatta.. Gerisi fıs...Böyle bir evlilikten hayır gelmez.. Bir insan da asla özünde değişmez.. Ayrılınca da bi psikologa görün derim...

Evet kesinlikle eşine el kaldırman çok yanlış ne alaka eşine el kaldırıyorsunkii haklıyken haksız duruma düşüyosun ne olursa olsun ne o sana nede sen ona böyle şeyler olmamalı. Bi sorun varsa insan gibi karşına alır konuşursun herşeyin yolu yordamı var.

Back
X