- Konu Sahibi pinksandoz
bide şu var sen böyle bir adamla evliliğini sürdürmek istiyormusun:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli barklı insanların facebookta ne işi var?
Bence ilişkisi olan kişilerin bu tür sitelerden uzak durması lazım..
çünkü her zaman bi sorun çıkar ortaya..
OOoff kızlar ya ben sinirli bir insanım malesef..Hep haksız olan o oluyor ama ben sinirime yenik düsüyorum..Bu olay olunca eşime yumruk falan attım kafasına falan vurdumyani sinirlenince vuruyorum eşimde elimi falan tutmaya calıstı..Ama tlf kırılıncada o bana vurdu kısacası şiddet de var ooofff
OOoff kızlar ya ben sinirli bir insanım malesef..Hep haksız olan o oluyor ama ben sinirime yenik düsüyorum..Bu olay olunca eşime yumruk falan attım kafasına falan vurdumyani sinirlenince vuruyorum eşimde elimi falan tutmaya calıstı..Ama tlf kırılıncada o bana vurdu kısacası şiddet de var ooofff
En doğrusu bizim boşanmamız artık bu evliliğin elle tutulur bir yanı yok..Hep benim cabalarımla yürüyor ve sonunda beni patlatıp sinir krizi gecirtiyor..Hep ben ne istemiyorsam onu yapıyor..Ve artık beni karısı olarak bile görmüyor baksanıza yeni bir kız bulma çabalarını da baslamıs bile..
Evli barklı insanların facebookta ne işi var?
Bence ilişkisi olan kişilerin bu tür sitelerden uzak durması lazım..
çünkü her zaman bi sorun çıkar ortaya..