Çok kötü kavga ettik

Yapana değil , yaptırana bak demişler.. Boşuna mı sinir krizi geçiriyosunuz ? Sizin bu raddeye gelmenizde eşinizin hiç mi payı yok? O melekti de siz durduk yere mi yumruk atacak ve bir erkeğe vuracak kadar kendinizi kaybettiniz ? Facebooka eski kız arkadaşlarını eklemiş, bir sürü kız eklemiş.. Kimbilir daha önce neler yaptı etti de siz böyle oldunuz? Ayrıl arkadaşım ayrıl, kolay kolay demem ama ayrıl lütfen. Aileni ararsa arasın , ne olacak , onlar seni evlatlıktan red mi edecek ayrıldın diye.. Sen önemlisin, senin psikolojin önemli şu hayatta.. Gerisi fıs...Böyle bir evlilikten hayır gelmez.. Bir insan da asla özünde değişmez.. Ayrılınca da bi psikologa görün derim...

haaahh bin yaşa bacım ağzımdan aldınbenneyaptımki
belki bu hanım böle şeyleri kaldıramayacak kadar kıskanç biri, eşi de eklemeyiversin fesbuka kimseyi ölür mü yani benneyaptımki

Allahım sen bu adamlara akıl
biz kadınlarada sabır ver lütfen..
ya boşanmak bu kadar basıt madem bu kadar çabuk dıle gelen bişey nıye evlenır evlenmek ıster bu erkekler annamıyorummmmmm

Canım ben seni önceki konundan da anımsıyorum.
Hem eşin hem ailesi senin sürekli gitmeni istiyorlarmış, hatta eşin daha mülayim birini istediğini söylemiş sana defalarca onu çok boğduğunu söylemiş yanlış anımsamıyorsam. Ve sen bunlara rağmen hemen her gece beraber oluyoruz demiştin.

Arkadaşın söylediği kişiler sizseniz, evliliğiniz zaten karşılıklı gayretlerle çoktan bitmiş. Böyle bir evlilikte sevgi kalır mı bilmiyorum ama saygının s si yok artık.
Yine de ben devam ettireceğim diyorsan öfke kontrol terapisi alman gerekiyor. Eşin de bekar gibi yaşamaktan vazgeçmeli. Sorumluluklarının bilincine varmalı.

Evli barklı insanların facebookta ne işi var?
Bence ilişkisi olan kişilerin bu tür sitelerden uzak durması lazım..
çünkü her zaman bi sorun çıkar ortaya..

evlıyım barklıyım..
benımde eşimınde face 2de hesaplarımız var..
bu niyetle alakalıdır medenı halle değil..
anlatabildim mi:kahve:

sizin evliliği yürütme çabanız kocanızı yumruklayıp kafasını duvara vurmak mıdır?
bence çabalamayın siz fazla..

neyse;
nasıl buradaki kadınlara şiddet görüyorsanız boşanın diyorum, aynısını eşinize de söylerdim.
evliliiğin içinde şiddet varsa o evlilikten hayır gelmez..
bence siniriniz için bir de psikoloğa gidin.
keskin sirke küpüne zarardır..

evliyim facebook hesabım var, hatta kocamın da var..
benim listemde erkekler, onun listesinde kadınlar var.
ve bu sorun olmuyor..
niye mi?
çünkü güveniyoruz birbirimize, saçma sapan kıskançlıklar yapacak yaşları da aştık..

herkes denesin, güzel oluyor..
alkisalkisalkis

Yapana değil , yaptırana bak demişler.. Boşuna mı sinir krizi geçiriyosunuz ? Sizin bu raddeye gelmenizde eşinizin hiç mi payı yok? O melekti de siz durduk yere mi yumruk atacak ve bir erkeğe vuracak kadar kendinizi kaybettiniz ? Facebooka eski kız arkadaşlarını eklemiş, bir sürü kız eklemiş.. Kimbilir daha önce neler yaptı etti de siz böyle oldunuz? Ayrıl arkadaşım ayrıl, kolay kolay demem ama ayrıl lütfen. Aileni ararsa arasın , ne olacak , onlar seni evlatlıktan red mi edecek ayrıldın diye.. Sen önemlisin, senin psikolojin önemli şu hayatta.. Gerisi fıs...Böyle bir evlilikten hayır gelmez.. Bir insan da asla özünde değişmez.. Ayrılınca da bi psikologa görün derim...

Arkadaş bu duruma nasıl gelmiş bilmiyoruz, ama bildiğim bir şey var ki, o da evlilikte kimsenin kimseye şiddet uygulamamasıdır. En nefret ettiğim şeydir. Kaldı ki arkadaşda zaten sinirlenince vurduğunu söylemiş. Vurmak her ne olursa olsun kimseyi haklı çıkarmaz, aksine haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bu mantıkla gidersek eşlerini döven erkeklerede hak vermemiz gerekecek değil mi?
Sizinle hemfikir olduğum konulardan biri, artık bu evliliğin bittiğidir. Arkadaşın ayrılması en hayırlısı olacaktır. Hak verdiğim bir diğer konu ise psikoloğa gitme konusudur. Çünkü sinirlenince şiddete başvurmak normal bir davranış değildir.

Herkesin yazdığını tek tek okudum,evet tamam tabiki doğru değil karsı tarafa şiddet uygulamak ama ben şok halindeyken karsımda kıs kıs gülen bir insana ancak bu kadar dayanabildim..Normalde böyle bir insan değilim..
Sabah bütün bayanların hepsini tek tek sildirdim..Tabiki yaptığı içimde hep kalacak...Fakat en azından şimdilik bir süre sakince düsünme kararı aldık..
Biliyorsunuz yığınla sorunumuz var..Bir de bu konu cıktı ve iyice düsünmeye ihtiyac duyuldu..
Ya artık varya derler ya canımdan bezdim malesef bende aynen bu durumda hayattan zevk alamıyorum,sürekli memnunsuz bir koca ve boşanmaya hazır bir eş...Nereye kadar ya..
Artık diyorum ki inceldiği yerden kopar,hayırlısı olsun..
Önceden aman öyle yapalım,aman sorun cıkmasın aman birlikte vakit gecirelim..
Nette ne kadar mutlu evlilik ile ilgili yazı varsa baştan asağı okudum..Elimden geldiğince isteklerini yapmaya calısıyorum ama benim cabalarımı gördükce yardım edeceği yerde daha da beni sinir etme peşinde...
Ben anlamadım gitti..Ya bu evlilik denen sey cok zor yada ben veya biz beceremiyoruz...
Burda mutlu olan arkadaşları görünce inanılmaz seviniyorum ayrıca özeniyorum..Kader midir bilmiyorum ama cok istiyorum eşimle mutlu huzurulu bir yaşam...
Herkese tekrar cok tesekkür ederim yorumlarınız da haklısınız...

bende tekmem tokat girerim valla
sinir krizime sokuyo insanı yapıp bide ukalaca karşında durmasın
sana dua edicem cnm inşallah herşey düzelir kocanla mutlu bir yuvan olur

Herkesin yazdığını tek tek okudum,evet tamam tabiki doğru değil karsı tarafa şiddet uygulamak ama ben şok halindeyken karsımda kıs kıs gülen bir insana ancak bu kadar dayanabildim.

:1shok::1shok::1shok:

onun size zerre saygısı kalmamış ben burdan bunu anladım.

canım bence ilişkiniz rayından çıkmış
oda bazı şeyleri bile bile senin canını yakmak için
yapıyor galiba benimde eşimin facebookda hesabı var
bayanlarda var ama bu bizim için sorun olmadı hiç
bencede oturup bir karar verme zamanınız gelmiş hakkınızda
hayırlısı olsun

canım cok guzel dusunmussun ama bırde soyle bakalım.bı bayan kızlar ya sıddet goruyorum esımden dedıgı zaman hepımız bayan olarak karsı cıkıyoruz yakıstıramıyoruz.ne olursa olsun kımse demıyor kı ya arkadasım ne bellı kabahatın yuzde 90ı dayak yıyenle aglayandadır dıye.belkıde hak ettın.yalnıs.sıddetın boyutu derecesı erekegı kadını olmaz benım dusuncemle.herkesın evınde olanı kendısı bılır.ama bana kalırsa okonu orda kapanmamıstır.ve arkadas haklıyken haksız duruma dusecek.erkek ıcın agır bı durum.ve bu gıbı olayların kısıeler arasında saygıyı etkıledıgı dusuncesındeyım ben.belkı de esı bunu fırsat bılıp arkadasa sureklı sıddet uygulacak.

canımk senın adına cıdden uzuldum.muhakkak yasadıkların kolay degıldır.hepımız zaman zaman patlama noktasına gelıyoruz.bıraz daha kendıne ofkene sahıp cık.yenılme.boyle durumlarda haklı olsan dahı haksız duruma dusersın.benım soylemek ıstedıgım buydu.sabır ve kolaylıklar dılıyorum.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah...
:teselli:

Arkadaş bu duruma nasıl gelmiş bilmiyoruz, ama bildiğim bir şey var ki, o da evlilikte kimsenin kimseye şiddet uygulamamasıdır. En nefret ettiğim şeydir. Kaldı ki arkadaşda zaten sinirlenince vurduğunu söylemiş. Vurmak her ne olursa olsun kimseyi haklı çıkarmaz, aksine haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bu mantıkla gidersek eşlerini döven erkeklerede hak vermemiz gerekecek değil mi?
Sizinle hemfikir olduğum konulardan biri, artık bu evliliğin bittiğidir. Arkadaşın ayrılması en hayırlısı olacaktır. Hak verdiğim bir diğer konu ise psikoloğa gitme konusudur. Çünkü sinirlenince şiddete başvurmak normal bir davranış değildir.

Burbukçum, seninle bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz... Ben öncelikle şunu belirteyim; şiddeti onaylamam söz konusu değil, son derece karşıyım... Ama sadece fiziksel olanına

değil...Şiddetin her türlüsüne ..

Arkadaşımızın burada bahsettiği olayda, ilk şiddet uygulayan eşidir bence... Şiddet sadece fiziksel anlamda, darpla, yumrukla, tokatla vs olmaz .. Psikolojik şiddet de , en az fizikseli kadar zarar

vericidir.. Ve eşi de , psikolojik şiddet uygulamış, feysbuka kız arkadaşlarını , sevgililerini eklemekle, onlarla görüşmekle.. Ayrıl kardeşim , madem kadını aldatacaksın, gözü önünde yapıp da cinnet

geçirtme bari... Hangi kadın buna katlanabilir ki?Belki diyeceksin ki, ben olsam çekip giderdim , yumruk atmak yerine.. Evet , haklısın ama herkesin yapısı farklı.. Ben çeker giderim, arkadaş cinnet

geçirir , kontrolden çıkıp şiddete başvurur.. Zaten bir kadın eşine; yani kendinden fiziksel olarak kat kat güçlü olan erkeğe şiddete başvuruyorsa ben onun psikolojisinin çok bozuk olduğunu

düşünürüm , ama dediğim gibi adam artık neler yaptı etti de kadını böylesine çıldırttı demekten de kendimi alamam :1no2:

Son düzenleme:
anlıyorum seni arkadaşım...
o raddeye gelene kadar kimbilir neler oldu. sen çabaladıkça adam sinir ediyormuş baksana. maalesef haklıyken haksız konuma düşüyorsun. eğer kendini bildin bileli böyle aşırı tepkiler veren vurup kıran bir insan değilsen ki olmadığını söylemişsin, seni bu hale getiren de utansın. çabalarken uğraşırken karşımda gülen, inat yapan, tahrik eden şeyler yapan bir insan!! yani kim dayanabilir ki. haa belki verilecek tepki basıp gitmek olmalıydı. ama herkes bazen "evet bu mantıklı ve ben bunu yaparım" diyemez. sürekli steril kararlar veremeyebiliriz. sen de verememişsin belli bir süre ama eninde sonunda o noktaya gelirsin böyle giderse.
şunu da düşünelim ki buraya bir erkek başlık açıyor.
"eşim eski sevgilisini ve erkekleri facebooka eklemiş,
tüm çabalarımı sonuçsuz bırakıp karşımda gülüyor,
sürekli boşanmak istiyor ben de kendimi tutamayıp vurdum."

dese;
hepimiz "arkadaşım şiddet çok yanlış ama senin karın da çıldırtmış yani hangi erkek tahammül eder ki" falan derdik. bir kaçımız bu durum da şiddeti bile haklı bulurdu kızardık, genelimiz -şiddet suçtur- dese de içinin bir tarafında söz konusu kadın da hak etmiş yani derdi, belki pek az kişi de -sebep ne olursa olsun yanlış yapmışsın- derdi.
yalan mı?

erkeğin penceresinden bakarken esnek kadının penceresinden bakarken eleştiri oklarıyla dolu olmamalıyız.
pespembeye katılıyorum.

Back
X