Çok kötü seyler oldu?

Sakin ol şimdi panik atak gelecek yine sana. Pardon Bengisu’ya.
Arkadaşlar bir yanlışınız var bengisu değilim ben yani ister inanın ister inanmayın ama değilim siz bengi hanima kafayi takmissiniz gibi bence

30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?
Çatal ne demek acaba?Uzaylı gibi hissediyorum.

Eklentiler

• F0C733A6-ACD1-43AF-B615-605AFD83B9AA.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 32
Benzerlik olabilir ama değilim her çocuklu bengisu mu oluyor anlamadım o kişi değilim ki
İkiniz de 2 yaşındaki çocuğunuzu emzirmeyi yeni kesmişsiniz ve ikiniz de bu nedenle duygusal olarak boşluktaymışsınız niyeyse.
İkiniz de kızınızla tüm gün evde durmaktan bunalmışsınız.
İkiniz de çocuğu yalnız büyütüyorum diye dert yanıyorsunuz.
İkiniz de ikinci çocuğu istemiyorsunuz.
İkiniz de duş almak için bile eşinizin gelmesini bekliyorsunuz çocuk yüzünden.
İkiniz de aynı yaştasınız. Çocukların yaşı da aynı.

( İşsizliğimi sorgulamayın lütfen )

Hadi olur diyelim… ya “hakkımda” kısmının aynılığı? Bence konularında dediği gibi kisilik olarak sıkıntılı.

İkisinin de kocası ilgisiz ve sevgisiz. Biri panik atak hastası olmasıyla ilgili konu açıyor, diğeri psikolojik sıkıntısı olduğunu, ilaç aldığı için kocasının ona manyak muamelesi yaptığını söylüyor. Birkaç gün arayla. @Zorhayat91

Sabret yazmak lazım ona cevap olarak.Şiddet gören kadına kendisi bunu yazmıştı.

Hayır değil. Katip mesaj vurguluyor orda. Oğullarınızın günahını nasıl öğreneceksiniz onlar için çatal yok demek istiyor.
Onlarınki çok önemli değilmiş canım. Yıkar geçer yani elini. Allah büyüktür, burda bi hymenoplasti topikleri var abooo aklın durur. Şu zamanda bakire arayan kerizlenir bak, net kerizlenir.

Onlarınki çok önemli değilmiş canım. Yıkar geçer yani elini. Allah büyüktür, burda bi hymenoplasti topikleri var abooo aklın durur. Şu zamanda bakire arayan kerizlenir bak, net kerizlenir.
Ya ben gördüm o topiği.Oraya gitse de yargı dağıtsa.Zar polisi ya.

Sen tam bir malsın visenya kafayi benimle bozdu bu kadin

Orasini burasini kesmicek diktircek ama ben ona kizmiyorum aksine diktirmesi taraftariyim ona bunu dayatanlara kiziyorum. Cunku diktirmezse yanacak olan o kizcagiz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…