- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Arkadaşlar bir yanlışınız var bengisu değilim ben yani ister inanın ister inanmayın ama değilim siz bengi hanima kafayi takmissiniz gibi benceSakin ol şimdi panik atak gelecek yine sana. Pardon Bengisu’ya.
Çatal ne demek acaba?Uzaylı gibi hissediyorum.30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?
İkiniz de 2 yaşındaki çocuğunuzu emzirmeyi yeni kesmişsiniz ve ikiniz de bu nedenle duygusal olarak boşluktaymışsınız niyeyse.Benzerlik olabilir ama değilim her çocuklu bengisu mu oluyor anlamadım o kişi değilim ki
Çatal ne demek acaba?Uzaylı gibi hissediyorum.
Bengisu hanım jinekolog mu?
Hadi olur diyelim… ya “hakkımda” kısmının aynılığı? Bence konularında dediği gibi kisilik olarak sıkıntılı.İkiniz de 2 yaşındaki çocuğunuzu emzirmeyi yeni kesmişsiniz ve ikiniz de bu nedenle duygusal olarak boşluktaymışsınız niyeyse.
İkiniz de kızınızla tüm gün evde durmaktan bunalmışsınız.
İkiniz de çocuğu yalnız büyütüyorum diye dert yanıyorsunuz.
İkiniz de ikinci çocuğu istemiyorsunuz.
İkiniz de duş almak için bile eşinizin gelmesini bekliyorsunuz çocuk yüzünden.
İkiniz de aynı yaştasınız. Çocukların yaşı da aynı.
( İşsizliğimi sorgulamayın lütfen)
Hayır değil. Katip mesaj vurguluyor orda. Oğullarınızın günahını nasıl öğreneceksiniz onlar için çatal yok demek istiyor.Bengisu hanım jinekolog mu?
İkisinin de kocası ilgisiz ve sevgisiz. Biri panik atak hastası olmasıyla ilgili konu açıyor, diğeri psikolojik sıkıntısı olduğunu, ilaç aldığı için kocasının ona manyak muamelesi yaptığını söylüyor. Birkaç gün arayla. @Zorhayat91İkiniz de 2 yaşındaki çocuğunuzu emzirmeyi yeni kesmişsiniz ve ikiniz de bu nedenle duygusal olarak boşluktaymışsınız niyeyse.
İkiniz de kızınızla tüm gün evde durmaktan bunalmışsınız.
İkiniz de çocuğu yalnız büyütüyorum diye dert yanıyorsunuz.
İkiniz de ikinci çocuğu istemiyorsunuz.
İkiniz de duş almak için bile eşinizin gelmesini bekliyorsunuz çocuk yüzünden.
İkiniz de aynı yaştasınız. Çocukların yaşı da aynı.
( İşsizliğimi sorgulamayın lütfen)
Onlarınki çok önemli değilmiş canım. Yıkar geçer yani elini.Hayır değil. Katip mesaj vurguluyor orda. Oğullarınızın günahını nasıl öğreneceksiniz onlar için çatal yok demek istiyor.
Ya ben gördüm o topiği.Oraya gitse de yargı dağıtsa.Zar polisi ya.Onlarınki çok önemli değilmiş canım. Yıkar geçer yani elini.Allah büyüktür, burda bi hymenoplasti topikleri var abooo aklın durur. Şu zamanda bakire arayan kerizlenir bak, net kerizlenir.
Ozel hastaneye git doktorla konus sahte rapor duzenler. Hayat memat meselesi de zaten devlet yapmaz diye biliyorum. Uzulme sadece annenin bu kafada olmasina uzul. Ayrica annen nerden duymus ki?Ailem herseyim , inandirmam gerekiyor
Sen tam bir malsın visenya kafayi benimle bozdu bu kadin0⁹Hakkında kısmının aynı olması konulardaki kız cocugunun aynı yaş ve durumlarının aynı olması ekstra eksiler (-) ler ayrı cabası91 olmasına zaten takılmadım. Sen kimi yiyorsun o yarım aklınla bengisucan. Ah bengisucan.. senin beynini rahmetli kuşum yaprağa taksam ters
Bak geldi.Sen tam bir malsın visenya kafayi benimle bozdu bu kadin
Bi tane var kocaman, yüzlerce sayfa olmuş, gitsin oraya da manyak olsun bi ahahahahah. Mumla arar dürüst, yaşadığının arkasında duran kadınları.Ya ben gördüm o topiği.Oraya gitse de yargı dağıtsa.Zar polisi ya.
Ben de karşıyım ama bengisu gibi zihniyetleri görünce her şeyi hakediyorlar gibi geliyor.Bi tane var kocaman, yüzlerce sayfa olmuş, gitsin oraya da manyak olsun bi ahahahahah. Mumla arar dürüst, yaşadığının arkasında duran kadınları.
Orasini burasini kesmicek diktircek ama ben ona kizmiyorum aksine diktirmesi taraftariyim ona bunu dayatanlara kiziyorum. Cunku diktirmezse yanacak olan o kizcagiz olcakŞaka gibi
30 yaşında bir kadınsınız ve şu yaşananlar berbat ötesi
Sizi sadece doğurdu sizin üzerinizde annelik emeğini bu şekilde kullanmasına izin vermeyin küçük ergen kız değil 30 yaşındasınız
Yaptınız şeyin arkasında durmasını bilmiyorsanız yapmayın o zaman
Gerdek gecenizde de oranızı buranızı kesersiniz siz
Bu sahtekarlık resmen
Mal bu kadın gerçekten normal değilHahahahjaj sen ruh hastasısı mısın ya? Birde kimse savunamayınca kendi kendini savunur olmuşsun. Üstelik iki hesapla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?