Çok kötü seyler oldu?

korunursanız endişelenmenize gerek kalmaz. Basit aslında

İffetsiz erkeklere neden göz yumuyoruz peki? Her önüne gelenle yatan bir erkeği nasıl mideniz kaldırı da evlenirsiniz mesela? Erkek de or..pu olmuş olmuyor mu sizin deyiminizle?

Sayenizde cahiliye dönemi Arap yarımadasına mancınıkla fırlatıldık.

Ben bu kafayla beklerimde seni bu kafayla çok bekletmezler canım
sizin bekaret ve seksle probleminiz ne? Bir sorununuz var yazış tarzınızdan belli, bir psikologa mı danışsanız acaba cinselliğini istediği gibi yaşayan kadınları hazmedemiyorum, günlük hayatta yüzüne bakmaya utanacağım insanlara internet üzerinden saldırmaktan haz alıyorum diye. Aferin en bakire sensin bravo, altın tak gururla en bakire benim de ajsfasjfai

haaa ondan bu karın ağrısı demekki. O kadar bakireliğiyle övündü ama evlilik berbat, burda da millete sayarak acısını çıkarmaca

Doğru haklisin visenya gibi olmadığım için visenya yı savunuyorsun kinim buradan geliyor çok doğru bir tespit ya visenya kim ki visenyayı anca kucaktan kucağa oturturlar bir güzel ...yaa ayıp vallahi zihniyetlere bakarmisin tamam herkezin doğrusu kendine de bu kadar da ahlaksizligi savunmayin bari bakın ben söyledigimin arkasindayim insanları konularından vurmaya calismaniz da buyük bir yanlis burada insanlar her türlü konuyu acabilir herseyi yazabilir gelipte bak sende böyleymissin söylemissin bunlar cocukca hareketler..benim burada savunmak istedigim tek nokta evlenmeden ilişkinin yaşanmayacağı bu dinen de böyle bu değismez bunu hiç kimse değiştiremez ve o yüzden artik cok fazla konusmak istemiyorum zaten beni anlayanlar eminimki hiç bir yorumda bulunmayanlar boşuna nefes tüketiyorum...

haaa ondan bu karın ağrısı demekki. O kadar bakireliğiyle övündü ama evlilik berbat, burda da millete sayarak acısını çıkarmaca
İnancına değerlerine uygun yaşayan insanlara saygım var. Ama bu başka bişey. Bu kin bu öfke. Bu buz gibi bir haset. Kendi ıkınmış sıkınmış saklamış sarmalamış ama nasibe bak, kurtlu bakla. Başkaları dilediği gibi yaşıyor, bir de üstüne kıymet görüyor, peşinden koşuluyor, kocaların iyileri onu evliliğe falan ikna ediyor düşünsene abooo.

Fosseptik çukuru gibi ağzınız

Ahlak asansörüm yukarı cıkmaya programlanmıs benim. İnemiyorum asagıya.

size katılıyorum. İnancın gereği evlilik öncesi karşısındır benim inancım bu dersin ama yok kadın kendini koruycak, yok erkek önemli değil, insanlara yollu diye saldırmak. Bakireysen bakiresindir, benim inancıma göre böyleyim dersin saygım sonsuz ama kendini yücelterek başka insanlara saldırmak, aşağılamaya çalışmak tahammülüm olmayan birşey. Bir de erkek istediği gibi yapar kadınsa vay ona kafası en nefret ettiğim şey

“Herkez” yazdı. Dagılalım bence.

Arkadaşım ne diyorsun yahu? Berbat hayatının diyetini burada başka kadınlara saldırarak mı ödüyorsun? Başkasının kucakta olması, duvara karşı olması seni ne ilgilendirir? Senin doğrun, inancın, dinin tek değil. Milyarlarca insan var, pek çok din var, tüm insanları bir kalıba sokamazsın. Kimseye o sıraladığın sıfatları sırf cinsel hayatı var diye etiket yapamazsın. İnsanlar parayla mı bu işi yapıyor sanıyorsun? Cinsel hayatı olanların eğitimi yok falan mı sanıyorsun? Ne biçim değer yargıların var anlamadım ki. Çok mutsuzsun ama üzüldüm.

Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normal

Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr

Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin

İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirr

Mune abla şu rezilliği siteden alabilir miyiz? Ahlak namus bekçisi olarak girdi konuya, ağzından çıkan iğrenç küfürlere evrildi mesajları.

Ayh sana kaldı eğitimden bahsetmek. Çılgın bakire seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…