- Konu Sahibi bizbozdukk
-
korunursanız endişelenmenize gerek kalmaz. Basit aslındaBöyle saf düşünen kadınlarımız olduğu müddetçe hepsi zaten hazırda bekler ondan sonra da ayyy acaba ben hamilemiyim yardim edin ne olur yok şöyle oldu yok böyle oldu biz kocalarimizla yatarken bile endişeye kapiliyoruz ki acaba hamile kalirmiyiz kaldıki elin adamıyla Allahimm sen akil fikir ver bu kadın milletimize yani burada çok görüyoruz bu tür olayları
İffetsiz erkeklere neden göz yumuyoruz peki? Her önüne gelenle yatan bir erkeği nasıl mideniz kaldırı da evlenirsiniz mesela? Erkek de or..pu olmuş olmuyor mu sizin deyiminizle?30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Sayenizde cahiliye dönemi Arap yarımadasına mancınıkla fırlatıldık.30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
sizin bekaret ve seksle probleminiz ne? Bir sorununuz var yazış tarzınızdan belli, bir psikologa mı danışsanız acaba cinselliğini istediği gibi yaşayan kadınları hazmedemiyorum, günlük hayatta yüzüne bakmaya utanacağım insanlara internet üzerinden saldırmaktan haz alıyorum diye. Aferin en bakire sensin bravo, altın tak gururla en bakire benim de ajsfasjfaiBen bu kafayla beklerimde seni bu kafayla çok bekletmezler canım
kenar mahalle ağzı, ben de siz diyip duruyordum.Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Yok onun nefsi var,engel olamıyor nefsine.İffetsiz erkeklere neden göz yumuyoruz peki? Her önüne gelenle yatan bir erkeği nasıl mideniz kaldırı da evlenirsiniz mesela? Erkek de or..pu olmuş olmuyor mu sizin deyiminizle?
Ben çok uzağa gitmedim, iç kesimlerde kıraç bir köydeyim.Sayenizde cahiliye dönemi Arap yarımadasına mancınıkla fırlatıldık.
haaa ondan bu karın ağrısı demekki. O kadar bakireliğiyle övündü ama evlilik berbat, burda da millete sayarak acısını çıkarmacaAy inanilmazsiniz gerçekten. Siz bakire oldunuz da ne oldu? Eşiniz size b.k gibi davranıyor, sizden nefret ediyor resmen tiksiniyor, butun konularınızda yazıyor. Benim bir sürü seviştiğim insan oldu ama hep el üstünde oldum. Siz de düzgün bir hayat için bekaretin değil karakterin önemli olduğunu anlarsınız belki ilerde. Bari çocuğunuzun kafasını böyle şeylerle bulandirmasaniz yazık ya gerçekten.
Doğru haklisin visenya gibi olmadığım için visenya yı savunuyorsunSenin kabarmandan ne olur, ağızlara bak hemcinslerine neler konuşuyor. Kocan kapalı kapılar ardında seni sevmediği için bu nefret kustuğun kadınlara salya akıtıyordur kinin bundan ileri geliyor olabilir, ama emin ol hiçbiri kocan gibilere bakmaz bile. Senin kocan Visenya gibilere salyasını akıtır, en fazla Şirinevler Pasif Haydar’a gider; gece de mecburen seninle uyur. Ne oldu kurdeleyle süslediğin bekaretine, mutlu olmaya yetmedi mi? Terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin doğrun herkesin doğrusu değil.
İlk siz dedim sonra döndümkenar mahalle ağzı, ben de siz diyip duruyordum.
bence üremesi sakıncalı ayrıca hemcinsleriyle de bir problemi var belli, terapi şart gibi.Sizin gibi zihniyetler bu toplum için çok sakıncalı. Yazık ki siz de bir kadın olarak bu yorumu yapıyorsunuz. Umarım kız çocuğunuz yoktur
İnancına değerlerine uygun yaşayan insanlara saygım var. Ama bu başka bişey. Bu kin bu öfke. Bu buz gibi bir haset. Kendi ıkınmış sıkınmış saklamış sarmalamış ama nasibe bak, kurtlu bakla. Başkaları dilediği gibi yaşıyor, bir de üstüne kıymet görüyor, peşinden koşuluyor, kocaların iyileri onu evliliğe falan ikna ediyor düşünsene abooo.haaa ondan bu karın ağrısı demekki. O kadar bakireliğiyle övündü ama evlilik berbat, burda da millete sayarak acısını çıkarmaca
Fosseptik çukuru gibi ağzınızDoğru haklisin visenya gibi olmadığım için visenya yı savunuyorsunkinim buradan geliyor çok doğru bir tespit ya visenya kim ki visenyayı anca kucaktan kucağa oturturlar bir güzel ...yaa ayıp vallahi zihniyetlere bakarmisin tamam herkezin doğrusu kendine de bu kadar da ahlaksizligi savunmayin bari bakın ben söyledigimin arkasindayim insanları konularından vurmaya calismaniz da buyük bir yanlis burada insanlar her türlü konuyu acabilir herseyi yazabilir gelipte bak sende böyleymissin söylemissin bunlar cocukca hareketler..benim burada savunmak istedigim tek nokta evlenmeden ilişkinin yaşanmayacağı bu dinen de böyle bu değismez bunu hiç kimse değiştiremez ve o yüzden artik cok fazla konusmak istemiyorum zaten beni anlayanlar eminimki hiç bir yorumda bulunmayanlar boşuna nefes tüketiyorum...
Verici olduğun için olabilirmi acaba? Bende versem bende el üstünde olurum ahhh zavallımmm beni konularımla vurmaya çalışıyor aklınca sen kendi rezilliğine bak önce kim bilir kaç kişinin üzerinde tepindin durdun en azindan ben evli bi kadınım senin gibi aranmıyorum o çok bilmiş akılları kendine sakla sen .
size katılıyorum. İnancın gereği evlilik öncesi karşısındır benim inancım bu dersin ama yok kadın kendini koruycak, yok erkek önemli değil, insanlara yollu diye saldırmak. Bakireysen bakiresindir, benim inancıma göre böyleyim dersin saygım sonsuz ama kendini yücelterek başka insanlara saldırmak, aşağılamaya çalışmak tahammülüm olmayan birşey. Bir de erkek istediği gibi yapar kadınsa vay ona kafası en nefret ettiğim şeyİnancına değerlerine uygun yaşayan insanlara saygım var. Ama bu başka bişey. Bu kin bu öfke. Bu buz gibi bir haset. Kendi ıkınmış sıkınmış saklamış sarmalamış ama nasibe bak, kurtlu bakla. Başkaları dilediği gibi yaşıyor, bir de üstüne kıymet görüyor, peşinden koşuluyor, kocaların iyileri onu evliliğe falan ikna ediyor düşünsene abooo.
Yoksa Anadolu irfanı dedikleri böyle bir şey mi?Ben çok uzağa gitmedim, iç kesimlerde kıraç bir köydeyim.
“Herkez” yazdı. Dagılalım bence.Doğru haklisin visenya gibi olmadığım için visenya yı savunuyorsunkinim buradan geliyor çok doğru bir tespit ya visenya kim ki visenyayı anca kucaktan kucağa oturturlar bir güzel ...yaa ayıp vallahi zihniyetlere bakarmisin tamam herkezin doğrusu kendine de bu kadar da ahlaksizligi savunmayin bari bakın ben söyledigimin arkasindayim insanları konularından vurmaya calismaniz da buyük bir yanlis burada insanlar her türlü konuyu acabilir herseyi yazabilir gelipte bak sende böyleymissin söylemissin bunlar cocukca hareketler..benim burada savunmak istedigim tek nokta evlenmeden ilişkinin yaşanmayacağı bu dinen de böyle bu değismez bunu hiç kimse değiştiremez ve o yüzden artik cok fazla konusmak istemiyorum zaten beni anlayanlar eminimki hiç bir yorumda bulunmayanlar boşuna nefes tüketiyorum...
Arkadaşım ne diyorsun yahu? Berbat hayatının diyetini burada başka kadınlara saldırarak mı ödüyorsun? Başkasının kucakta olması, duvara karşı olması seni ne ilgilendirir? Senin doğrun, inancın, dinin tek değil. Milyarlarca insan var, pek çok din var, tüm insanları bir kalıba sokamazsın. Kimseye o sıraladığın sıfatları sırf cinsel hayatı var diye etiket yapamazsın. İnsanlar parayla mı bu işi yapıyor sanıyorsun? Cinsel hayatı olanların eğitimi yok falan mı sanıyorsun? Ne biçim değer yargıların var anlamadım ki. Çok mutsuzsun ama üzüldüm.Doğru haklisin visenya gibi olmadığım için visenya yı savunuyorsunkinim buradan geliyor çok doğru bir tespit ya visenya kim ki visenyayı anca kucaktan kucağa oturturlar bir güzel ...yaa ayıp vallahi zihniyetlere bakarmisin tamam herkezin doğrusu kendine de bu kadar da ahlaksizligi savunmayin bari bakın ben söyledigimin arkasindayim insanları konularından vurmaya calismaniz da buyük bir yanlis burada insanlar her türlü konuyu acabilir herseyi yazabilir gelipte bak sende böyleymissin söylemissin bunlar cocukca hareketler..benim burada savunmak istedigim tek nokta evlenmeden ilişkinin yaşanmayacağı bu dinen de böyle bu değismez bunu hiç kimse değiştiremez ve o yüzden artik cok fazla konusmak istemiyorum zaten beni anlayanlar eminimki hiç bir yorumda bulunmayanlar boşuna nefes tüketiyorum...
Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normal
Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin
Verici olduğun için olabilirmi acaba? Bende versem bende el üstünde olurum ahhh zavallımmm beni konularımla vurmaya çalışıyor aklınca sen kendi rezilliğine bak önce kim bilir kaç kişinin üzerinde tepindin durdun en azindan ben evli bi kadınım senin gibi aranmıyorum o çok bilmiş akılları kendine sakla sen .
Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirr
Ayh sana kaldı eğitimden bahsetmek. Çılgın bakire seni.Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?