Çok kötü seyler oldu?

Bengi hanım ben anladım sizin gönlünce sevişen kadınları neden çattır çatır kıskandığınızı. 2 sene ha? Zor hayat gerçekten...
O yüzden ellemiyorum bende. Yoksa üstüne ettiği hakaret, argoların ss’ni alıp avukatıma bildiririm. Bunu yaparsam kocadan iyice dayak yiyecek. Belki tazminat ödeyecek parası yok. Anneden zaten yaralı hayatı boyunca aşağılanmıs. Koca desen yanında değil. Bi kızı var o da anneanne, dede diye ağlıyor annesinden kaçıyor.

Durum çok patetik. O yüzden ellemiyorum.

Adam 2 senedir yorgunmuş vakti yokmuş cima etmeye. Eyyy visenya, bu kadın nikahlı kocasıyla şeyedemezken sen nasıl rahat rahat sevişirsin?

Öncelikle herkes. Herkes herkes
Sonra koruduğunuz begi hanımın uslubuna bir baktınız mı? Ettiği hakaretler iğrenç.
Ben yorumlarını okurken utandım yeminle siz hala haklı diyorsunuz.

Sizinle ilk ve son kez aynı fikirdeyim.Eğitim şart!Gidip alınız.

İyi sabrediyorsunuz. Ben şahsen değil bir çocuk 5 çocuğu olsa , tazminat için 5 kuruşu bulunmasa bile veririm avukata çatır çatır tazminat alıp ihtiyacı olanlara bağış yaparım

evlenmeden cinsellik yasayanlar dogruyla yanlisi ayiramayaxak insanlar ki size gore? Neden herkesin dogrusu farkli olabilecegi gercegine inanmak istemiyosunuz? Her insan bir bireydir ve her birey kendi dogrularini yasar siz istediginiz kadar evladiniza kendi dogrularinizi hayatinizi empoze etmeye calisin o sadece istedigi kadarini alir.

Visenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhh
Bu şekilde konuşmayın artık. Sabahtan beri bel altı kelimelerle doldu konu. Burda konu Visenya değil konu sahibi. bir kendinize gelin artık, bir kadına yakışan kelimeler mi bu yazdıklarınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…