Çok kötü seyler oldu?

Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin
Az önce din den bahsediyordun. Söyle bakalim dinimizce tanimadigi insana hakaret küfür etmek dogru mu? Sizin gibiler yüzünden insanlar dinimizden soguyor ya. Bi kadin ister cinsellik yasar istemezse yasamaz. Bunu yargilamak sana düsmez, hic kimseye düsmez. Bu Allah ve onun arasindadir. Sanane?

Ne demek erkekler yaratılış gereği nefsine yeniktir ? Kadında erkekte yaptığı her şeyden kendi sorumludur. Kızı kadını erkeği çocuğu hepsi eşittir .

İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirr
Senin gibileri herzaman cok tehlikeli bulmusumdur. Mufazakar gibi görünüp ici karanlik olanlar. Insallah kiziniz yoktur. Varsa da dilerimki cinsel tacize vs marus kalmaz. Sizin zihniyetinizdekiler böyle durumda bile sucu masum kiza atarlar.

çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
Şu öneriye bakın. Daha cümle kuramıyor. İki lafı bir araya getiremiyor. Konuştuğu dili yazamıyor. Acizlikten nereye bulaşacağını şaşırmış.

Siz bekareti koruyup dayakla ödüllendirilmiş(!) bir kadınsınız. Karşılığını bu kadar alabilmişsiniz. Size ancak acırız. Hayat boyu sevilmeden şefkatle saçınız okşanmadan ölüp gideceksiniz.

Bir kadın olarak birbirinize bu şekilde hitap etmeniz çok kötü aslında bengi hanım kötü birşey söylememiş evlilik öncesi cinsel ilişkinin kendince uygun olmadığını belirtmiş herkez için bu değişkendir oda kendince olmasi gerekeni söylemiş aslında tartışılabilir bir konuya değinmiş ama biraz da kışkırtılmış gibi yorumlara baktıgımda bunu görüyorum bengi hanımın haklı olduğu yerler de var yorumcu arkadaşlar fazlaca tepki vermiş herkez aynı düşüncede olmayabilir ama bengi hanımin amaci kadinlari asagilamak veya yargilamak degil bence aslinda kadinlik degerlerimize sahip cikalim koruyalım korunalım demek istiyor hatta orada konu sahibine bir açiklamada bulunmuş hamile kalmis olsaydiniz erkek arkadaşınız size destek olacakmiydi diye ordada tepki almış ama aslinda konu sahibi annesinden azar yemiş ve çok pişman

Hahahahjaj sen ruh hastasısı mısın ya? Birde kimse savunamayınca kendi kendini savunur olmuşsun. Üstelik iki hesapla.

Nick benzerliğinden karıştırdınız sanırsam neden bu önyargı
Hakkında kısmının aynı olması konulardaki kız cocugunun aynı yaş ve durumlarının aynı olması ekstra eksiler (-) ler ayrı cabası 91 olmasına zaten takılmadım. Sen kimi yiyorsun o yarım aklınla bengisucan. Ah bengisucan.. senin beynini rahmetli kuşum yaprağa taksam ters uçardı.

“Herkez” yazışı bile aynı.

Hayır değil o kişi değilim arkadaşlar

bengi hanım kameraya el sallayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…