Çok kötü seyler oldu?

Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normal

Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Ay inanilmazsiniz gerçekten. Siz bakire oldunuz da ne oldu? Eşiniz size b.k gibi davranıyor, sizden nefret ediyor resmen tiksiniyor, butun konularınızda yazıyor. Benim bir sürü seviştiğim insan oldu ama hep el üstünde oldum. Siz de düzgün bir hayat için bekaretin değil karakterin önemli olduğunu anlarsınız belki ilerde. Bari çocuğunuzun kafasını böyle şeylerle bulandirmasaniz yazık ya gerçekten.

Neden sen peynirgil sülalesinden çökelek tiplilerin grubunda mısın? Karsta güzeldir.
Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin

Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin
Ben senin gibi hakaret işitip dayak yemiyorum ki. En önemlisi çok seviliyorum ve el üstünde tutuluyorum. Bunca şiddete, hakarete, sevgisizlige ben dayanamam mesela. Sen dayandıgın icin mi akıllısın? Ben almayım.

İyi aksamlar

Ya herifin gözünün içine bakamazlar, sana bana kabarırlar anca.

Verici olduğun için olabilirmi acaba? Bende versem bende el üstünde olurum ahhh zavallımmm beni konularımla vurmaya çalışıyor aklınca sen kendi rezilliğine bak önce kim bilir kaç kişinin üzerinde tepindin durdun en azindan ben evli bi kadınım senin gibi aranmıyorum o çok bilmiş akılları kendine sakla sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…