- 21 Aralık 2014
- 9.060
- 27.881
- 798
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Kız diego ablasınada hallenmisti fridanın. Ben ensestci degilim. Baska bisi de.Diego dur şimdi bengisu bayılacak
Ayy inanki bir bayıldım anlatamam acıyorum sizlere.Diego dur şimdi bengisu bayılacak
O değil kııız Diego dur Allahını seversen geyiğini dedimKız diego ablasınada hallenmisti fridanın. Ben ensestci degilim. Baska bisi de.
Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normalYoo kadın neden korusun gitsin erkek korusun kendisini. İki fuckbuddyim var, evlenecegim adamda gelip bana bir halt soramaz. Kimse benim gecmisimi sorgulayamaz. Canım isterse önüme gelene tamam derim canım istemezse bir kenara koyar sonra değerlendiririm. Bu isler böyledir.
Bekleriz seni de.Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normal
Ben bu kafayla beklerimde seni bu kafayla çok bekletmezler canımBekleriz seni de.
Yo........sun demekki ondan bana hiç tuhaf gelmedi bu cevap gayet normal
Neyi ima ediyorsunuz? Açık konuşun.Ben bu kafayla beklerimde seni bu kafayla çok bekletmezler canım
Ben beklemiyorum, bekletiyorum. Söz seni bekletmem.Ben bu kafayla beklerimde seni bu kafayla çok bekletmezler canım
Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrrBen beklemiyorum, bekletiyorum. Söz seni bekletmem.
Neden sen peynirgil sülalesinden çökelek tiplilerin grubunda mısın? Karsta güzeldir.Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Ay inanilmazsiniz gerçekten. Siz bakire oldunuz da ne oldu? Eşiniz size b.k gibi davranıyor, sizden nefret ediyor resmen tiksiniyor, butun konularınızda yazıyor. Benim bir sürü seviştiğim insan oldu ama hep el üstünde oldum. Siz de düzgün bir hayat için bekaretin değil karakterin önemli olduğunu anlarsınız belki ilerde. Bari çocuğunuzun kafasını böyle şeylerle bulandirmasaniz yazık ya gerçekten.Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Ama bu nasıl bir üslup yaKaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .Neden sen peynirgil sülalesinden çökelek tiplilerin grubunda mısın? Karsta güzeldir.
Ben senin gibi hakaret işitip dayak yemiyorum ki. En önemlisi çok seviliyorum ve el üstünde tutuluyorum. Bunca şiddete, hakarete, sevgisizlige ben dayanamam mesela. Sen dayandıgın icin mi akıllısın? Ben almayım.Bana bak srt.......k beni kendinle karıştırma .
Seni yola getirirler ama merak etme böyle böyle akillancaksin
Senden kıymetli olduğu kesin. Ağla.Kaşıntın varsa rahatlatsınlar seni biraz olurmu kaş........rrrrrr
Ya herifin gözünün içine bakamazlar, sana bana kabarırlar anca.Ben senin gibi hakaret işitip dayak yemiyorum ki. En önemlisi çok seviliyorum ve el üstünde tutuluyorum. Bunca şiddete, hakarete, sevgisizlige ben dayanamam mesela. Sen dayandıgın icin mi akıllısın? Ben almayım.
İyi aksamlar
Verici olduğun için olabilirmi acaba? Bende versem bende el üstünde olurum ahhh zavallımmm beni konularımla vurmaya çalışıyor aklınca sen kendi rezilliğine bak önce kim bilir kaç kişinin üzerinde tepindin durdun en azindan ben evli bi kadınım senin gibi aranmıyorum o çok bilmiş akılları kendine sakla sen .Ben senin gibi hakaret işitip dayak yemiyorum ki. En önemlisi çok seviliyorum ve el üstünde tutuluyorum. Bunca şiddete, hakarete, sevgisizlige ben dayanamam mesela. Sen dayandıgın icin mi akıllısın? Ben almayım.
İyi aksamlar
Yooo kocamada kabarıyorumm sen rahat ollYa herifin gözünün içine bakamazlar, sana bana kabarırlar anca.
Kocadan alacağını alabilsen milletin bi yerinin keyfi dert olmazdı. Anca bakar bakar ağlarsın.Yooo kocamada kabarıyorumm sen rahat oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?