- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Verici olsam bende kıymete binerimSenden kıymetli olduğu kesin. Ağla.
Kız kocana da mı vermiyosun sgafafagsVerici olsam bende kıymete binerim
Valla sorma hungur hungur agliyorum ne demezsin çokk üzüldümKocadan alacağını alabilsen milletin bi yerinin keyfi dert olmazdı. Anca bakar bakar ağlarsın.
Gercekten ailem benim herseyim ailemden baska kimsem yok , inandirmam lazim
Oğlunuz var mı?Valla sorma hungur hungur agliyorum ne demezsin çokk üzüldüm
30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Ben inançlıyım bu durum ters dersin anlarım,anne olarak kaygı içinde dersin anlarım. Ama erkeğe göre daha çok dikkat etmek?Cinsel dürtü sadece kadında ya da erkekte yok ki30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Dayatmamak,inançlısın diye inançsıza ya da ahlak anlayışın farklı diye (anlayış bile denilemez de)ötekileştirmemek,saygı duymak. Bunlar en sağlıklısı.Günde 3 öğün tok karna.İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemli
Damacanaya yürüyen tip bi zahmet benden daha dikkatli olsun ya, neden ben kendimi sıkıyorum, damacanaya yürüyen tipin karısı olma şerefine nail olmak için mi ahahahahahBen inançlıyım bu durum ters dersin anlarım,anne olarak kaygı içinde dersin anlarım. Ama erkeğe göre daha çok dikkat etmek?Cinsel dürtü sadece kadında ya da erkekte yok kiiffet de sadece kadına has değil. Erkek yaradılış gereği daha çok nefsine yatkındır evet,damacanaya tavuğa da o sebeple sünüyorlar. Yapmayın... Çok çok yanlış düşünüyorsunuz.
Hangi dinden,hangi kültürden bakarsanız bakın "namusun,ahlakın cinsiyeti de cinsiyete göre oranı yüzdesi de olmaz."
İşinize bakın, neden uygunsuz olsun? Namus parametresine, erkeklerin yaptığını elinin kiri görüp kadını iffetsiz olarak etiketlemenize hayran kaldım. Cinsellik yaşayanın her önüne gelenle olduğunu mu düşünüyorsunuz kıyamam.30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Eşek vardı bideDamacanaya yürüyen tip bi zahmet benden daha dikkatli olsun ya, neden ben kendimi sıkıyorum, damacanaya yürüyen tipin karısı olma şerefine nail olmak için mi ahahahahah
Terbiyesiz, sanane insanlarin hayatından, edepsiz edepsiz cümleler kullanıyorsun sabahtan beri.Verici olduğun için olabilirmi acaba? Bende versem bende el üstünde olurum ahhh zavallımmm beni konularımla vurmaya çalışıyor aklınca sen kendi rezilliğine bak önce kim bilir kaç kişinin üzerinde tepindin durdun en azindan ben evli bi kadınım senin gibi aranmıyorum o çok bilmiş akılları kendine sakla sen .
Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............Sizin gibi zihniyetler bu toplum için çok sakıncalı. Yazık ki siz de bir kadın olarak bu yorumu yapıyorsunuz. Umarım kız çocuğunuz yoktur
Düşünsene, onca vakit nefsini zapt etmişsin, kendini helaline saklamışsın, gelen koca bu.Eşek vardı bide
Senin kabarmandan ne olur, ağızlara bak hemcinslerine neler konuşuyor. Kocan kapalı kapılar ardında seni sevmediği için bu nefret kustuğun kadınlara salya akıtıyordur kinin bundan ileri geliyor olabilir, ama emin ol hiçbiri kocan gibilere bakmaz bile. Senin kocan Visenya gibilere salyasını akıtır, en fazla Şirinevler Pasif Haydar’a gider; gece de mecburen seninle uyur. Ne oldu kurdeleyle süslediğin bekaretine, mutlu olmaya yetmedi mi? Terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin doğrun herkesin doğrusu değil.Yooo kocamada kabarıyorumm sen rahat oll
Yok siz adamı nasıl kandırdın dersiniz.Yazık adama,nefsi vardı onunAsıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
ÇıldırıyorumDüşünsene, onca vakit nefsini zapt etmişsin, kendini helaline saklamışsın, gelen koca bu.
İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirrDüşünsene, onca vakit nefsini zapt etmişsin, kendini helaline saklamışsın, gelen koca bu.
Git kocana anlat bunları, garibe hayatın ilgi alanımızda değil.İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirr
Kız sakin ol tamam,en bakire sensin.İyikide saklamışım pişman değilim ki yollu olmaktan iyidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?