Çok kötü seyler oldu?

Gercekten ailem benim herseyim ailemden baska kimsem yok , inandirmam lazim

E o zaman sonunda böyle olacağını bile bile cinsellik yaşarken aklınız nerdeydi? Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilin ama sonrasında arkasında duramayacaksanız hiç kalkışmayacaktınız buna. Yaşınız küçük de değil. Yaptıklarınızın sorumluluğunu almalısınız. Ayrıca aileniz size mal muamelesi yapıyor. Bugün o sahte raporu alırsınız diyelim bir şekilde sonrasında kendinize, ailenize saygı duyabilecek misiniz?

Sizin gibi zihniyetler bu toplum için çok sakıncalı. Yazık ki siz de bir kadın olarak bu yorumu yapıyorsunuz. Umarım kız çocuğunuz yoktur

Ben inançlıyım bu durum ters dersin anlarım,anne olarak kaygı içinde dersin anlarım. Ama erkeğe göre daha çok dikkat etmek?Cinsel dürtü sadece kadında ya da erkekte yok kiiffet de sadece kadına has değil. Erkek yaradılış gereği daha çok nefsine yatkındır evet,damacanaya tavuğa da o sebeple sünüyorlar. Yapmayın... Çok çok yanlış düşünüyorsunuz.

Hangi dinden,hangi kültürden bakarsanız bakın "namusun,ahlakın cinsiyeti de cinsiyete göre oranı yüzdesi de olmaz."

İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemli
Dayatmamak,inançlısın diye inançsıza ya da ahlak anlayışın farklı diye (anlayış bile denilemez de)ötekileştirmemek,saygı duymak. Bunlar en sağlıklısı.Günde 3 öğün tok karna.

Damacanaya yürüyen tip bi zahmet benden daha dikkatli olsun ya, neden ben kendimi sıkıyorum, damacanaya yürüyen tipin karısı olma şerefine nail olmak için mi ahahahahah

İşinize bakın, neden uygunsuz olsun? Namus parametresine, erkeklerin yaptığını elinin kiri görüp kadını iffetsiz olarak etiketlemenize hayran kaldım. Cinsellik yaşayanın her önüne gelenle olduğunu mu düşünüyorsunuz kıyamam.

Terbiyesiz, sanane insanlarin hayatından, edepsiz edepsiz cümleler kullanıyorsun sabahtan beri.

Sizin gibi zihniyetler bu toplum için çok sakıncalı. Yazık ki siz de bir kadın olarak bu yorumu yapıyorsunuz. Umarım kız çocuğunuz yoktur
Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............

Yooo kocamada kabarıyorumm sen rahat oll
Senin kabarmandan ne olur, ağızlara bak hemcinslerine neler konuşuyor. Kocan kapalı kapılar ardında seni sevmediği için bu nefret kustuğun kadınlara salya akıtıyordur kinin bundan ileri geliyor olabilir, ama emin ol hiçbiri kocan gibilere bakmaz bile. Senin kocan Visenya gibilere salyasını akıtır, en fazla Şirinevler Pasif Haydar’a gider; gece de mecburen seninle uyur. Ne oldu kurdeleyle süslediğin bekaretine, mutlu olmaya yetmedi mi? Terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin doğrun herkesin doğrusu değil.

Yok siz adamı nasıl kandırdın dersiniz.Yazık adama,nefsi vardı onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…