cok kötüyüm kızlar

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Ben bugun cok kotuyum,moralim bozuk hep bir yanım eksik sanki ..
Anneme anlatamayacagım şeyler oluyor mesela kime anlatacagımı
bilmiyorum,hep icime icime koyuyorum..
Hep icimden ablam veya kızkardeşim olmasını isterdim.ama yok malesef kendimi cok yanlız hissediyorum.
bunca erkegin arasında tek kızım hatta mucize bir kızmışım..
allahıma binlerce şükür babamdan annemden hic sorunum olmadı.
hatta annem ablam gibi diyebilirim.
OLMUYOR YA OLMUYOR BENİMDE BİR KIZ KARDESİM VEYA ABLAM OLMASINI İSTERDİM...
Basını omzuna koyup dertimi anlatıp ondan fikir almayı cok isterdim,ama yanlızım hatta cocuklarım teyze kelimesini asla kullanamıyacaklar (hani teyze anne yarısıydı)ama bir yarım yok malesef..
bir itirafta bulunmak istiyorum..
Kuzenlerim var 2 kız kardes icten ice kıskanırdım.cok guzellerdi..
Kavgaları bile hoşuma giderdi.

Cok kotuyum kızlar cok..

Bende cok isterdim bi kiz kardesim veya ablamn olmasini . kiz kardesim olmaya bilir ama kuzenlerim var onlarda kardesim gibiler herseyimi paylasabildigim sende bukadar uzulme bence
Canım ben evliyim kuzenlerim okuyorlar baska sehirlrre gittiler ...
Yani kimsem yok herseyide anneme anlatamam..

Canım ne dostlar var kardeşten öte...
Yok mu samimi bir arkadaşın?

Canım ben de çok isterdim bir kızkardeşim olmasını :) Rüyalarıma girerdi ama hiç umudum yoktu derken ben 19 yaşındayken annem kazara hamile kalmış hatta aldırmaya kalkmış kıyamamış. İnanır mısın 8 aylık olana kadar bir kardeşim olacağını bilmiyordum, neden saklandı bilmiyorum, annemle ayrıydık o dönem. 8 aylık hamileyken çıktı geldi ve ben şok Bir kızkardeşim olacağını öğrendim Yani demem o ki hiç üzülme ne olursa olsun kısmetinde varsa kendiliğinden oluveriyor herşey Bakarsın senin de bir kızkardeşin olur belli mi olur

Yok kız olAmaz annem rahmini cıkardı istesede olmaz..

Benim erkek kardeşim var. Ne biliyim, seviyorum keratayı, konuşuruz çoğu şeyi. Kız kardeşim yok, olaydı iyiydi ama yok yani. Hiç kahrolmamıştım bunun için. :S Üzme kendini, nasip yani.

Aynen senin gibi tek kizim ve o kadar ihtiyac duyuyorum ki bi kiz kardese ablaya ve bu beni o kadar üzüyo ki baska kiz kardesleri görünce inan o kadar kiskaniyorum ki bende. Inanin tipatip ayni seyleri hissediyorum. Ben 27 yasindayim sen kac yasindasin, daha önce sormamistim galiba

21 yasındayım zipzip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…