- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım ben evliyim kuzenlerim okuyorlar baska sehirlrre gittiler ...Bende cok isterdim bi kiz kardesim veya ablamn olmasini . kiz kardesim olmaya bilir ama kuzenlerim var onlarda kardesim gibiler herseyimi paylasabildigimsende bukadar uzulme bence
Ben bugun cok kotuyum,moralim bozuk hep bir yanım eksik sanki ..
Anneme anlatamayacagım şeyler oluyor mesela kime anlatacagımı
bilmiyorum,hep icime icime koyuyorum..
Hep icimden ablam veya kızkardeşim olmasını isterdim.ama yok malesef kendimi cok yanlız hissediyorum.
bunca erkegin arasında tek kızım hatta mucize bir kızmışım..
allahıma binlerce şükür babamdan annemden hic sorunum olmadı.
hatta annem ablam gibi diyebilirim.
OLMUYOR YA OLMUYOR BENİMDE BİR KIZ KARDESİM VEYA ABLAM OLMASINI İSTERDİM...
Basını omzuna koyup dertimi anlatıp ondan fikir almayı cok isterdim,ama yanlızım hatta cocuklarım teyze kelimesini asla kullanamıyacaklar (hani teyze anne yarısıydı)ama bir yarım yok malesef..
bir itirafta bulunmak istiyorum..
Kuzenlerim var 2 kız kardes icten ice kıskanırdım.cok guzellerdi..
Kavgaları bile hoşuma giderdi.
Cok kotuyum kızlar cok..
Canım ben evliyim kuzenlerim okuyorlar baska sehirlrre gittiler ...
Yani kimsem yok herseyide anneme anlatamam..
Yok canım tek kuzenlerim vardı farklı sehırlere okumaya gittiler görüşemiyrz bile..Canım ne dostlar var kardeşten öte...
Yok mu samimi bir arkadaşın?
Yok kız olAmaz annem rahmini cıkardı istesede olmaz..Canım ben de çok isterdim bir kızkardeşim olmasını :) Rüyalarıma girerdi ama hiç umudum yoktu derken ben 19 yaşındayken annem kazara hamile kalmış hatta aldırmaya kalkmış kıyamamış. İnanır mısın 8 aylık olana kadar bir kardeşim olacağını bilmiyordum, neden saklandı bilmiyorum, annemle ayrıydık o dönem. 8 aylık hamileyken çıktı geldi ve ben şokBir kızkardeşim olacağını öğrendim Yani demem o ki hiç üzülme ne olursa olsun kısmetinde varsa kendiliğinden oluveriyor herşey Bakarsın senin de bir kızkardeşin olur belli mi olur
Yok canım..yakin arkadaslarindami yok guvenebildigin
Yok canım tek kuzenlerim vardı farklı sehırlere okumaya gittiler görüşemiyrz bile..
Yok kız olAmaz annem rahmini cıkardı istesede olmaz..
Ben bugun cok kotuyum,moralim bozuk hep bir yanım eksik sanki ..
Anneme anlatamayacagım şeyler oluyor mesela kime anlatacagımı
bilmiyorum,hep icime icime koyuyorum..
Hep icimden ablam veya kızkardeşim olmasını isterdim.ama yok malesef kendimi cok yanlız hissediyorum.
bunca erkegin arasında tek kızım hatta mucize bir kızmışım..
allahıma binlerce şükür babamdan annemden hic sorunum olmadı.
hatta annem ablam gibi diyebilirim.
OLMUYOR YA OLMUYOR BENİMDE BİR KIZ KARDESİM VEYA ABLAM OLMASINI İSTERDİM...
Basını omzuna koyup dertimi anlatıp ondan fikir almayı cok isterdim,ama yanlızım hatta cocuklarım teyze kelimesini asla kullanamıyacaklar (hani teyze anne yarısıydı)ama bir yarım yok malesef..
bir itirafta bulunmak istiyorum..
Kuzenlerim var 2 kız kardes icten ice kıskanırdım.cok guzellerdi..
Kavgaları bile hoşuma giderdi.
Cok kotuyum kızlar cok..
Canım ben evliyim kuzenlerim okuyorlar baska sehirlrre gittiler ...
Yani kimsem yok herseyide anneme anlatamam..
Kardesnde mi? yok..Benim de hic kiz kuzenim yok yasima yakin olan, en büyügü benden 15 yas kücük. Yani tamamen yalnizim
Kardesnde mi? yok..
Aynen senin gibi tek kizim ve o kadar ihtiyac duyuyorum ki bi kiz kardese ablaya ve bu beni o kadar üzüyo ki baska kiz kardesleri görünce inan o kadar kiskaniyorum ki bende.Inanin tipatip ayni seyleri hissediyorum. Ben 27 yasindayim sen kac yasindasin, daha önce sormamistim galiba
Aaa benim abilerim ve kardesim var anlatamamki istediklerimi..Erkek kardesim var benden cok kücük hic bir paylasim yapamiyorum haliyle onunla
21 yasındayım zipzip
İnşallah canım inşallah cok istiyorum inan..Bu duyguları yine de yaşayabilirsin. İnşaAllah bir kızın olur ve onunla hem kardeş, hem arkadaş, hem de ana-kız olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?