cok kötüyüm kızlar

kız kardesım ve erkek kardesımde var bu yuzden hissettıklerını bılemıyorum keşke olsaydı senınde ablan yada kardesın.

27 yıllık abla olarak duygularım söyle ki, onlar benım annem babamdır bende onların kız kardesımle 1 yaş var erkek kardesımle 10 yaş. herşeyımdır onlar dertleşebılecegım güldügüm beraber pasta yemek yaptıgım saçmaladıgım cılgınca gobek attıgım film izlediğim dalga geçtiğim gece uyanıp beraber makarna yedıgımız pazar kahvaltılarımızın neşeleri her şey. bende onlar için oyleyımdır işten çıkışımı beklerler beraber bir şeyler yapalım diye işe ugurlanırım hasta oldugumda bana bakandır ıkısıde
Rabbim ayırmasın acılarını göstermesin

Ben de en buyukleriyim kardeslerimin, keske benim bi ablam olsaydi cok isterdim ama hayirlisi buymus tabi.
Sikma canini...

neyin var bu gün böyle senin bakayımkardeş olmasının hem iyi hem kötü yönleri var..kızkadeşim var 1 yaş kçük başka şehirde..
Crypticim,
Kötü oldum azcıkın abilerimdende sıkıldım Ablam olsaydı veya kızkardesim olsaydı sırrımı paylasırdım.yaa bilmiyorum..keşke olsaydı dedim icimden ve konuyu actım

Allah ayırmasın canım eksiklerininyasatmasın sizlere..

Crypticim,
Kötü oldum azcıkın abilerimdende sıkıldım Ablam olsaydı veya kızkardesim olsaydı sırrımı paylasırdım.yaa bilmiyorum..keşke olsaydı dedim icimden ve konuyu actım
canım ne yapacaksınki..evlenince bende senede bir görüyorum kız kardeşimide erkek kardeşimide..evet kızkardeşler daha dinleyici..ama yapacak bir şey yok tatlım..bizimlede dertleşebilirsin herzaman..

canım ne yapacaksınki..evlenince bende senede bir görüyorum kız kardeşimide erkek kardeşimide..evet kızkardeşler daha dinleyici..ama yapacak bir şey yok tatlım..bizimlede dertleşebilirsin herzaman..
Yok kız 5 tane abim var hicccccccc dinleyici degillerMakyaj kullanırdım bu ne diye sorarlardıEtek giyenecem ki ben acık giyinen bir kız degilim diz altı gıyecem 5000 kere otur kalk porovası yaptırırlardı
Eee şimdide evliyim eşime bunu yaptırtma filan dediler al basına belayı hıh Gitsin eşlerine yapsınlar Şaka bir yana allah eksiklerini göstermesin,ama kız kardeş olşaydı en azından o iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…