- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Allah onları sizden mahrum etmesin rabbim:))inşallah canım ya kız kardeşi olmayana da gönülden dostlar versin allah..
ama şunu söyleyeyimm kardeşle de her zamn herşey paylaşılmıyo cünkğ objektif olamıyorlar
mesela eşimle ilgili bişey anlatıyorum aslında biz unutmuşuz o konuyu hiz bi kırgınlık kalmamış ama kardeş uzun süre eniştesine kızabiliyo:)
ya da hasta oldugun zaman söyleyemiyosun üzülmesinler diye:)
hatta sigara içtiğimi bile bi süre söylemedim kavga falan edersek anneme söyler diye:))) şaka bi yana güzel yanları kadar sorumlulukları da fazla
bi de hep aklımda büyücekler nasıl bi eş secicekler mutlu olcaklar mı hep bunları düşünüyo insan ama iyi ki varlar:)))
Derdini ,sıkıntını paylaşmak için illa kız kardeş olmasına gerek yok ki,erkek kardeşinde mi yok eğer varsa onunlada paylaşabilirsin benim de kız kardeşim yok erkek kardeşim var birbirimize bütün sıkıntılarınızı,dertlerimizi anlatırsınız gizlimiz saklımız yoktur.Birbirimize karşı çok rahatız.Ben bugun cok kotuyum,moralim bozuk hep bir yanım eksik sanki ..
Anneme anlatamayacagım şeyler oluyor mesela kime anlatacagımı
bilmiyorum,hep icime icime koyuyorum..
Hep icimden ablam veya kızkardeşim olmasını isterdim.ama yok malesef kendimi cok yanlız hissediyorum.
bunca erkegin arasında tek kızım hatta mucize bir kızmışım..
allahıma binlerce şükür babamdan annemden hic sorunum olmadı.
hatta annem ablam gibi diyebilirim.
OLMUYOR YA OLMUYOR BENİMDE BİR KIZ KARDESİM VEYA ABLAM OLMASINI İSTERDİM...
Basını omzuna koyup dertimi anlatıp ondan fikir almayı cok isterdim,ama yanlızım hatta cocuklarım teyze kelimesini asla kullanamıyacaklar (hani teyze anne yarısıydı)ama bir yarım yok malesef..
bir itirafta bulunmak istiyorum..
Kuzenlerim var 2 kız kardes icten ice kıskanırdım.cok guzellerdi..
Kavgaları bile hoşuma giderdi.
Cok kotuyum kızlar cok..
Gül gül öldüm ayyyh ahahahahabenim 2 kız kardeşim var evde kıyafet bırakmamışlar, donuma kadar almışlar
Kimse yok yanımda hicc arkadsta yok ..ne iyi insanlar var bilemezsiniz. kardeşten öte arkadaşım var. herşeyimi bilir. herşeyimi anlatırım. kendi kardeşimle konuşamadıklarımı bile konuşurum onunla.
seninde karşına öyle biri çıkar inşallah. yoksa bu benim gerçek kardeşim miii dersin
Aynen ..bence kız kardeşin eğlenceli kısmınıda istiyor o sadece dert paylaşmak için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?