cok kötüyüm kızlar

Benim erkek kardeşim var. Ne biliyim, seviyorum keratayı, konuşuruz çoğu şeyi. Kız kardeşim yok, olaydı iyiydi ama yok yani. Hiç kahrolmamıştım bunun için. :S Üzme kendini, nasip yani.
Kısmet nasip dogru ama o kadar erkegın yanında buyudum ..
Hep dezavantaj oldu benim icin ..
benimde kardesm var ve abilerm benim hnma bile yaklasmaz ..
nete cok duskundur bide arkadslarına..

benım ablam var n'oldu :q öyle hayal ettıgın gıbı başını omzuna dayayıp her seyını anlatamıyorsun maalesef :qöyle baş yaslama
her sorununu anlatma falan şehir efsanelerı :q

Erkek kardesim var benden cok kücük hic bir paylasim yapamiyorum haliyle onunla

Kız kardeşinle o kadar paylaşım yapamazsın ki, aslında en rahat güvendiğin kız arkadaşınla paylaşırsın.
Benim de erkek kardeşim var ama hiç abla veya kız kardeş aramadım, yok çünkü, napabilirim ki bu saatten sonra?
Olanla yetindim :) Arkadaşların iyi olunca, aramazsın olmayan kardeşi falan.

Bi tane en yakin arkadasim oldu o da yillar sonra sirtimdan vurdu, o yüzden güvenemiyorum hic bi arkadasa tam olarak. Etrafimda da bu sözde cok iyi arkadas olanlar arasinda cok kötü seylere sahit oldum

Bi tane en yakin arkadasim oldu o da yillar sonra sirtimdan vurdu, o yüzden güvenemiyorum hic bi arkadasa tam olarak. Etrafimda da bu sözde cok iyi arkadas olanlar arasinda cok kötü seylere sahit oldum

Olabilir, benim 10 dan fazladır heralde şimdiye kadar, dönem dönem en yakın arkadaşlarım oldular, bazısı bitti farklı sebeplerle; geriye kalanlar da var hala, yarından sonra da yine olur. seninki nasıl sabit fikirlilik dude, yarından sonra arkadaşın olmayacak mı bir daha? Ancak sen istemezsen olmaz. Şahit olduklarına ne bakıyorsun sadece? Ya şahit olmadığın arkadaşlıklar? Birbirlerini sırtından vurmayanlar vs. hem nerden biliyon hepsinin tamamen kötü şeyler olduğunu, bütün olaylardan haberdar mısın?

Ya kadin kadina güvenemiyo kardes olmadiktan sonra maalesef. Cünkü o arkadasim dediginin de hep bi baska arkadasi daha oluyo ve sen sir verdigini zannederken o sir asla sir olarak kalamiyo maalesef. Ama kardes olsa asla ve asla sirrini vermez kolay kolay

Duh! hayatımda bu kadar mantıksız bir genellemeye az rastladım zipzip, kusura bakma, erkek kardeşimin beni anneme babama ispiyonlamalarını yazsam yol olur yani, büyüdükten sonra aklı başına geldi. İnsani şekilde sır tutabilen birine rastlamamışsın o kadar. Kadın kadına güvenemiyor diye bir şey de yok, gerçekten sandığın gibi olsaydı dünya yaşanılabilir bir yer olabilir miydi sence, nüfusun yarısı kadın? Sen; sana kötü gelen arkadaşla denk gelmişsin, ben de öyle başladım, kaçacak yer aradım resmen ilişkilerimi koparmak için, ama bir de baktım iyileri de var, çünkü insanlar çeşit çeşit.

Ben de uzun yillar hemcinsim biriyle kardes olmak nasil bir duygudur, diye merak etmisimdir. Bir erkek kardesim var, her seyimi rahatlikla onunla paylasabildim hep. O nedenle benim icin hayirlisi buymus deyip vaz gectim dusunmekten. :)

Cok yakin dostlarim var. Hatta iclerinden birinin 6 tane kiz kardesi var. Fakat sirlarini ben bilirim. Kardesten cekinenler de var yani. Iyi bir dost her sey demek. Ben bunu cok iyi biliyorum. Kardesim diyebileceginiz dostlariniz olsun, kimseyi aramazsiniz. Herkes bana kazik atmak icin sirada bekliyor diye dusunmeyin. Kazigi bir kiz kardesiniz olsa o da atabilirdi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.

benım ablam var n'oldu :q öyle hayal ettıgın gıbı başını omzuna dayayıp her seyını anlatamıyorsun maalesef :qöyle baş yaslama
her sorununu anlatma falan şehir efsanelerı :q
Canım ben kuzenlerimden görüuordum mesela ..birisi erkek arkadası varsa onunla buluşmaya gidecekse o annesiyle kalıyordu annesi farketmesin diye ..
Bilmem daha cok ornekler var kuzenlerimden gördüklerimdi..
mesela ev temizlenecek sen süpür ben toz alayım filan.
bir bakmıssın ev pırıl pırıl ..
ben yanlız sil kocaman evi buşasıkları yıka halıyle kıskanıyrdum..

binde bir işte :q

Amin canım ama kızarkadaslar her zaman yanınızda olamıyorlar..
mesela dogum yaptıgınız anda ..
Eskıden okadar düsünmüyordum.
ama Evlendigimde anladım..

Amin canım ama kızarkadaslar her zaman yanınızda olamıyorlar..
mesela dogum yaptıgınız anda ..
Eskıden okadar düsünmüyordum.
ama Evlendigimde anladım..
Neden olamasinlar ki? Her aninda yaninda olabilecek insanlarla karsilasmamissin henuz. Dilerim kisa zamanda karsilasirsin canim.

Neden olamasinlar ki? Her aninda yaninda olabilecek insanlarla karsilasmamissin henuz. Dilerim kisa zamanda karsilasirsin canim.
İnşallah canım inşallah evlendigimde bile evme bir kere gelmediler sözde sıkı kankileriz pehhhhhhh
Allah herkese hayırlısını nasip etsin..

iki tane kız kardeşim var ve onları anne babamı özlediğimden daha cok özlüyorum. kardeş sevgisi bambaşka bişey hele ki kız kardeş. deli olurum onlar için hayatta en zayıf oldugum konu kızkardeşlerimdir. mesela küçük kardeşim on yaşında telefonda aglar seni cok özledim diye eger uygunsam bi iki güne uçaga atlar giderim. tabi her geri dönüş bir travma zamanında konumun birinde 4 çocuk istiyorum demiştim herkes beni topa tutmuştu nasıl bakçaksın cok zenginsin galiba nasıl para yetiştirceksin.. cocuklarım kardeş sevgisini yaşasınlar istiyorum. tek dileğim bu..
tabi daha bi taneyi bile yapamadım bi türlü ama bi başlıcam pir başlıcam inş:)

Başla başla hayırlı olur inşallah..
Sankim kıskandıracak tipten yazmıssın kıskandım valla hıh
Bizim ailede genetik erkek vakası kımsede kız yok amcamlarımda bile abiminde 3 tane erkwk cocugu var
Gelde simdi cocuk yap kız istiyoz yavvv
Saka bir yana canım allah gönlümüze göre verir iniallah

inşallah canım ya kız kardeşi olmayana da gönülden dostlar versin allah..
ama şunu söyleyeyimm kardeşle de her zamn herşey paylaşılmıyo cünkğ objektif olamıyorlar
mesela eşimle ilgili bişey anlatıyorum aslında biz unutmuşuz o konuyu hiz bi kırgınlık kalmamış ama kardeş uzun süre eniştesine kızabiliyo:)
ya da hasta oldugun zaman söyleyemiyosun üzülmesinler diye:)
hatta sigara içtiğimi bile bi süre söylemedim kavga falan edersek anneme söyler diye:))) şaka bi yana güzel yanları kadar sorumlulukları da fazla
bi de hep aklımda büyücekler nasıl bi eş secicekler mutlu olcaklar mı hep bunları düşünüyo insan ama iyi ki varlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…