- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.983
- 1.123
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Eğlenceli kısmınıda paylaşabilir erkek kardeşiyle.bence kız kardeşin eğlenceli kısmınıda istiyor o sadece dert paylaşmak için değil
Yok canım kız arkadaslara guvenmıyorum..evet kız arkadaşların olsun kardeş gibi çözüm olabılır
Saol canım ne kadar olursa olsun burası sanal ama..Bizimle paylas biz de senin kizkardeşiniz:)
Saol canım ne kadar olursa olsun burası sanal ama..
ben 2 nize de gardaş olurum isterseniz yoldaş olurum 25 senedir ablayım bakın kıdemliyim haBenimde benden bir yaş küçük bir erkek kardeşim var sadece
kız kardeşim filan yok zaman zaman eksikliğini hissediyorum.
birde çok sevdiğim kız bir kuzenim var oda uzak diğer kuzenlerde erkek.
çok sevdiğim 2,3 tane arkadaşım olsa da herşeyimi günenip te anlatamam gün gelir dostun düşmanın olabilir belli mi olur.
ben 2 nize de gardaş olurum isterseniz yoldaş olurum 25 senedir ablayım bakın kıdemliyim ha
Masallah ne guzel bir duygudur dimiben 2 nize de gardaş olurum isterseniz yoldaş olurum 25 senedir ablayım bakın kıdemliyim ha
Aynn hislerimiz aynıBenimde benden bir yaş küçük bir erkek kardeşim var sadece
kız kardeşim filan yok zaman zaman eksikliğini hissediyorum.
birde çok sevdiğim kız bir kuzenim var oda uzak diğer kuzenlerde erkek.
çok sevdiğim 2,3 tane arkadaşım olsa da herşeyimi günenip te anlatamam gün gelir dostun düşmanın olabilir belli mi olur.
rica ederim evet güzel bi şey ''annem hepinizi ben sıkılmayayım diye doğurdu'' diyorum ifrit oluyorlarMasallah ne guzel bir duygudur dimi(( cok tesekkur ederim ablam
Cok mu gaddarsın niyerica ederim evet güzel bi şey ''annem hepinizi ben sıkılmayayım diye doğurdu'' diyorum ifrit oluyorlar
Valla mı kız cok mu hainler yani?her ablaya başını yaslayıp dert anlatılmaz ki.anne baba kadar destek de olmazlar.heleki evlenince.
hoşuma gidiyor onlara sırf beni eğlendirmek için yapılmış olduklarını söylemek uçakla geleyim ama bi de bebem varCok mu gaddarsın niyeonlar nifrit ediyorlarsa ben olmam sen bana gel Ucakla mı gelmek istersin otobüsle mi?
Valla mı kız cok mu hainler yani?
Abbovvvv sen kal fazla masraflısın heheheheh :))hoşuma gidiyor onlara sırf beni eğlendirmek için yapılmış olduklarını söylemek uçakla geleyim ama bi de bebem var
Aa allah eksiklerini yasatmasın sizlere inşallah..faydaları yok zararları çok.ne kavgalarımız biter ne dertleri.kıyafet kavgasından temizlik kavgasından kıyametler kopardı küçükken.şimdi daha ciddi sorunlar var.
heleki burda bi kaç konu var ablam ve eşim gibi.evlerden ırak ne ablalar kız kardeşler var.böylesi daha hayırlıdır belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?