off kızlar bilmiyorum cok kötüyüm polise şikayet edeceğimi söyledim gerçektende edicem kimse bna iftira atamaz.. ama benım üzüldüğüm bana hiç güvenmemiş inanmamış
yok öyle bişey yapmaz numarayı ben verdım onun haberi bile yoktu bu yaşadığım yer cok berbat bi yer erkekleri kız görmemiş gibi sadece benım hakkımda değil bi çok kız hakkında söylüyolar.. bazı arkadaslar madem bi sucun yok sakin ol demişler ama nasıl sakin olayım sevgilim benım bi suçum yokken ayrılıcaz diyo ve ben onsuz yapamam
çok iyi anlaşıyoruz normalde ama böyle vakalar bi türlü peşimizi bırakmadı yemınler ettim ben kuaförde hiç bişe yapmadım ama inanmıyo bana yani inansam bile soğudum senden dedi
çok iyi anlaşıyoruz normalde ama böyle vakalar bi türlü peşimizi bırakmadı yemınler ettim ben kuaförde hiç bişe yapmadım ama inanmıyo bana yani inansam bile soğudum senden dedi
canım sakin ol sevgilinle de sakin sakin konuş.bağırark ve ağlayarak konuşanlar suçluluk psikolojisidir diye düşünürler.aç telefon gayet sakin bir sekilde: canım .-polise gidelim sende yargısız infaz yapma hemen benim yanımda olman gerekrken böyle davranman hiç doğru değil.sonradan pişman olacağın işler yapma de.
cool ol vicdanın rahat ..ok baby
yok ağlamadımda bağırmadımda sakin konuştum bana inanmaya başladı sanırım ama soguk davranıyo öğrenecekmiş bu durumu bende öğren ben rahatım dedim.
canim benim peki nasil bole bisey olabilio
yada senin daha onceden eski erkek arkdaslarinla yakinlasman oldumuki..
hani kucuk yerlerde boyle seyler duyylur..
hem bu kadar kolaymi birine iftira atmak
yani tem telini bilecekler hem simini bilecekler..
kolayca boyle biseyi dile getirecekler
yarin savciliga ver dilekceni.
benim anlamadigim ben erkek arkasinin yerinde olsam bu numarayi dagitirm tum tanidiklarima
tek tek arttirir
yanlis numara dedirtir kapatirim
taki bu numara kapatilincaya kadar....
okuyunca aklıma ilk gelen sevgilinin kendisinin yaptırdığı oldu.Belki de ayrılmak istiyodu bahane bulamadı.Çünkü seven insan bu kadar çabuk yargısız infaz yapamaz....
lütfen polise git.polis konusunda erkek arkadaşın ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?