çok kötüyüm öleceğim bu gece...

test ne ya siz neyden bahsediyorsunuz allah aşkına??? Kusura bakmayında kadınlar mal değildir tutup kendinizi kabul ettirmek için illa bakire olmanız yada test mi yaptırmanız lazım?? Yazık hiç bir şey diyemiyorum pazardan karpuz seçer gibi erkeklere bu bakire bu bakire değil die seçme seçeneği tanıyanlara hiç bir şekilde inanamıyorum....

arkadaşım sen eğer onun karşısında da ağlarsan ve hala kendını açıklamaya çabalarsan sana inanmıycaktır..kendine güveniyormusun sen yapmadığını biliyorsun..dik dur ya.inanmıyorsa defolsun gitsin..beni nasıl böyle birşeyle itham eder nasıl inanırsın de sen konuşma onla..kendinden emin dur..eğer onlara inanıyorsa bırak gitsin..şok oldum ve açıkçası bukadar açıklama yapmanada anlam veremedim bu sana yapılan büyük bir hakarettir buna nasıl inanır

Bu tarz durumlarda karşı taraf ciddi cezalar alabiliyor peşine düşerseniz...

Sizin iliskiniz bir telefon sapiginin 3 kelimesine bakiyorsa isiniz zor. Hadi bunu asmissiniz. Evlenirsiniz, baskasi gider "karini surda gordum, ustunde bu vardi, nereye gidiyordu" der, bu adam yine killanir. Gorunen o ki iliskiniz pamuk ipligine bagli, tanimadik sapiklarin lafiyla hemen sallanan bir iliski. Iliskinizi tekrar bir gozden gecirin bence. Guven yoksa omur boyu kendini mi aklamaya calisacaksin bu kisiye?

ben kendımden sonuna kadar eminim benım üzüldüğüm nokta neden benım başıma geliyo böyle şeyler daha ortaokula gidiyodum cocuk teklif etti kabul etmedim bi gün yolda gidiyorum bana diyo ki seninle birlikte oldugumu söylicem herkese neden benı kabul etmedin neyim eksik benım dıyo güler misin ağlar mısın

savcılığa bildir şikayet et. ben açıkçası sevgilimin ne düşüneceğinden çok benim hakkımda böyle şeyler söyleyebilen kişilerin ağzını burnunu nasıl kırdırırım bunun hesabını yapardım.

bi an benim konuma benzer bişey okudum sandım.
bizde eşimle çıkarken bi numaradan mesaj gelmişti selam diye.
hiç cevap vermeden arayıp söyledim numarayı istedi.
dua et erkek olmasın demişti bir de.
benim ne suçum var mesaj atan kimse kim cevap bile vermedim kim olduğunu da bilmiyorum dedim kapattım.
neyse numarayı da verdim.
arayan erkek ve evli imiş..
rastgele çevirmiş resmen.
ilk başta eşime demiş o beni aradı o konuşmak istedi..
ohaa şok oldum.
mesaja cevap vermedim.
onu ben aramışım bide.
neyse eşim ne yaptıysa ne dediyse artık itiraf etmiş.
rastgele çevirdiğini öyle konu kapanmıştı.
sana güveni yoksa at çöpe gitsin.
yazık neden böyle bişey söylendi diye düşünmüyor konuyu araştırmıyor da
sana tafra yapıyor ilginç doğrusu.
çok çirkin bir oyun..
umarım sevgiliniz size söylediklerinden dolayı utanır... ( güven konusunda )

of of onu çok seviyorum tahmın edemeyeceğiniz kadar çok söylediklerinizde cok haklısınız :2:

sevgilinle aranı bozmak isteyen yada seninle problem yaşayan bi kız var mı etrafında??

erkekleri tanımadığına göre seni tanıyan biri onlara bilgilerini, çalıştığın yeri söyleyip böyle bişe yapmış olabilir mi:44:....

araştıracakmış bu konuyu öğrenıcem bi şekilde haklı olup olmadıgını dedı ben korkmuyorum haklıyım masumum kesınlıkle hiçbişe yapmadım.. ne güzel en azından sizin itiraf etmiş bizim daha beter tam tersine 5 -10 kişi benımle yattıgını iddia ediyolarmış telde konusmuslar sevgilimle biri diyomus ben kuaförde yattım öteki bende defalarca yattım onunla dıyomuş.. kimsemde yok babam yok abim yok anneannem annem ben yaşıyoruz bi evde kime ne dersin kim beni korur.. acaba benı baskasıylamı karıştırıyolar die düşünüyorum ama kafam cok karışık

Şikayet edin tabi.
Ve çok yazık ki sevgiliniz size hiç mi güvenmiyor. Belki de ayrılmak için onun yaptığı bir oyundur olamaz mı..
Bu arada ne kadar süredir berabersiniz.

bilmiyorum ki sevgilimin peşinde 2 kız vardı hatta birisi baya belalı herşeyimizi öğrenıyodu ama uzak buraya tekirdağda yaşıyodu benımle ilgili iftiralarda atmıştı geçen yıl

Şikayet edin tabi.
Ve çok yazık ki sevgiliniz size hiç mi güvenmiyor. Belki de ayrılmak için onun yaptığı bir oyundur olamaz mı..
Bu arada ne kadar süredir berabersiniz.

4 yıldır nerdeyse canım 2 yıldırda arkadaştık.. yok o böyle bişe yapmaz bu kişilerın sorunu benımle

kimsem yokki kime dövdürücem kım olduklarını zaten bilmıyorum bi abim babam falan olsaydı anlatırdım durumu gider hallederlerdi ama kımsem yok

keşke hemen sevgiline anlatmasaydın....

tanımıyorum sizi diyip suratına kapatsaydın....

daha iyi anlaşılırdı olayın boyutu...

canım 118 ... herhagi birini ara... numarayı ver ve il ilçe bilgilerini öğren...bakalım ne çıkıyor.. tam okuyamadım konuyu ama sanırım farklı şehirlerdesiniz sevgilinle.. en azından onun yaptırıp yaptırmadığını anlarsın.için rahat eder. yarın da hemen şikayette bulun..

kimsem yokki kime dövdürücem kım olduklarını zaten bilmıyorum bi abim babam falan olsaydı anlatırdım durumu gider hallederlerdi ama kımsem yok

polise gidip şikayet etmelisin canım.bu durum ciddi...hatta sevgilin adam gibi adam olsaydı o tutardi elinden götürürdü polise savcıya...

sen hala ben bişey yapmadım dıyorsun bız sana ınandık.

sen yarın derhal polise gitmelisin

kendileri bu ilçede oturduklarını hatta hep takıldıkları kahveyi söylemişler sevgilimde sordu bana böyle bi kahve varmış biliyomusun dıe bilmıyodum kuzenımın sevgilisine sorduk o biliyomus söyledi yanı il ilçe bilgilerini biliyorum evet sevgilimle 2 bucuk saatlik mesafe var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…