kızlar nolur yardım edin 2 yıllık ilişkim var cok seviyoruz birbirimizi bu aksam tanımadıgım bi numara aradı açtım bende tanıdıktır falan diye kimsiniz dedim ben özkan siz kımsınız dedı benı aradıgınıza göre kım oldugumu biliyosunuzdur dedım evet aslında biliyorum sedasın dedi bende neden aradın beni dedim bi hayranınım ben senın dedi bnde salak sakın arama bidaha kötü olur dedım kapattım. derhal sevgilime msj attım herşeyi söyledim numarayı istedi. msj atmış numarada cvp olarak sedayı çalıştığı kuaförde s.ktim demiş sevgilimde bana msj attı bu ne demek bana acıkla diye eğer ikna edici bi cvp veremezsen bitecek bu ilişki dedi bende dedim ki öyle bişey olsa ben tanısam sana neden numarasını vereyım allah askına yapma dalga geçiyolar ayrılalım diye bukadar mı güvenın yoktu bana dedim. senın kuaförde çalıştığını nerden biliyolar bikaç erkek arıcam eğer ikna edemezsen dedi. cocuk tek basına değilmiş arkasındaki erkeklerde bizde s.ktik demişler bende dedim ki yolda görmüşlerdir burası kuck bi ilçe muhakkak duyulur benım zerre kadar korkum yok allah biliyo ara öğren istersen ayrıl benden ama sunu bil ben o kişiyi tanısam dedikleri dogru olsa korkar sana söylemezdim numarayı vermezdım dedim. aradı konuştuk sevgilimle bu konu doğru olmasa bile benım midem bulandı canım acıdı hem neden sen neden başkası değil neden benım kız kardeşim hakkında böyle şeyler söylenmiyo dedi cok kızgın buraya gel sor yolda birine sana anlatsınlar sedayı demişlerbenım hiç bi suçum yok 2 ay gittim kuaföre asla hiç bi erkekle muhattap olmadım belli ki dalga geçiyo karşı taraftaki erkekler onunla çıkmaya basladıktan sonra hiç bi erkeğe yan gözle bile bakmadım nolur bişeyler yazın bişeyler söyleyin titriyorum çok kötüyüm
Yarın ilk işin savcılığa verip kim olduğunu öğrenmek olsun!kim yaptıysa da bırakma peşini dava aç!
Erkek arkadaşın için değil gururun için..çok ağır olmuş kanım ondu
arkadaşım sen eğer onun karşısında da ağlarsan ve hala kendını açıklamaya çabalarsan sana inanmıycaktır..kendine güveniyormusun sen yapmadığını biliyorsun..dik dur ya.inanmıyorsa defolsun gitsin..beni nasıl böyle birşeyle itham eder nasıl inanırsın de sen konuşma onla..kendinden emin dur..eğer onlara inanıyorsa bırak gitsin..şok oldum ve açıkçası bukadar açıklama yapmanada anlam veremedim bu sana yapılan büyük bir hakarettir buna nasıl inanır
Sizin iliskiniz bir telefon sapiginin 3 kelimesine bakiyorsa isiniz zor. Hadi bunu asmissiniz. Evlenirsiniz, baskasi gider "karini surda gordum, ustunde bu vardi, nereye gidiyordu" der, bu adam yine killanir. Gorunen o ki iliskiniz pamuk ipligine bagli, tanimadik sapiklarin lafiyla hemen sallanan bir iliski. Iliskinizi tekrar bir gozden gecirin bence. Guven yoksa omur boyu kendini mi aklamaya calisacaksin bu kisiye?
bu kişilerle benım hiç bi alakam yok eski cıktıgım falanda değil öyle olsa adam ben sedanın eski cıktıgıyım der ama öyle bişe demiyo bi kaç arkadas toplanmışlar sedayla bişeyler yaşadık diyolarmış bu de bunları kuaför salonunda yaşamışız böle bişe olabilir mi ya hem bana da benı tanımadın mı falan demesi gerekmez mi neden senın hayranınım desin ki özkan ismini ilk defa duydum bu ısımde ne normal ne de erkek arkadasım olmadıdeliricem kafayı yicem
bi an benim konuma benzer bişey okudum sandım.
bizde eşimle çıkarken bi numaradan mesaj gelmişti selam diye.
hiç cevap vermeden arayıp söyledim numarayı istedi.
dua et erkek olmasın demişti bir de.
benim ne suçum var mesaj atan kimse kim cevap bile vermedim kim olduğunu da bilmiyorum dedim kapattım.
neyse numarayı da verdim.
arayan erkek ve evli imiş..
rastgele çevirmiş resmen.
ilk başta eşime demiş o beni aradı o konuşmak istedi..
ohaa şok oldum.
mesaja cevap vermedim.
onu ben aramışım bide.
neyse eşim ne yaptıysa ne dediyse artık itiraf etmiş.
rastgele çevirdiğini öyle konu kapanmıştı.
sana güveni yoksa at çöpe gitsin.
yazık neden böyle bişey söylendi diye düşünmüyor konuyu araştırmıyor da
sana tafra yapıyor ilginç doğrusu.
çok çirkin bir oyun..
umarım sevgiliniz size söylediklerinden dolayı utanır... ( güven konusunda )
sevgilinle aranı bozmak isteyen yada seninle problem yaşayan bi kız var mı etrafında??
erkekleri tanımadığına göre seni tanıyan biri onlara bilgilerini, çalıştığın yeri söyleyip böyle bişe yapmış olabilir mi:44:....
Şikayet edin tabi.
Ve çok yazık ki sevgiliniz size hiç mi güvenmiyor. Belki de ayrılmak için onun yaptığı bir oyundur olamaz mı..
Bu arada ne kadar süredir berabersiniz.
savcılığa bildir şikayet et. ben açıkçası sevgilimin ne düşüneceğinden çok benim hakkımda böyle şeyler söyleyebilen kişilerin ağzını burnunu nasıl kırdırırım bunun hesabını yapardım.
4 yıldır nerdeyse canım 2 yıldırda arkadaştık.. yok o böyle bişe yapmaz bu kişilerın sorunu benımle
kimsem yokki kime dövdürücem kım olduklarını zaten bilmıyorum bi abim babam falan olsaydı anlatırdım durumu gider hallederlerdi ama kımsem yok
canım 118 ... herhagi birini ara... numarayı ver ve il ilçe bilgilerini öğren...bakalım ne çıkıyor.. tam okuyamadım konuyu ama sanırım farklı şehirlerdesiniz sevgilinle.. en azından onun yaptırıp yaptırmadığını anlarsın.için rahat eder. yarın da hemen şikayette bulun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?