- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
Eger oyle birsey yoksa neden bu kadar korku...polise sikayet edebilirsin bu kisiyi
Bencede sana güvenmiosa bırak gitsin dicem ama bırakılmazki dimipeki ilişkiniz nasl gidiyo seni istediğin kadar mutlu edebiliyomu?
ben ce diğer yorumlardaki gibi polise git şikayet et. sevgilinin içinde ufak bir şüphe varsada doktora gidip kızlık testi yaptırıp koy önüne. sana inanmayan sevgilin utansınn.
benım aklımda o var zaten şimdi olmasa bile nişanlıyken gidip kızlık testi alabiliyomussun nişanlınla birlikte gidip bunu o istemese bile sana güvenıyorum deyıp yemınler bile etse alıcam ben kendimden sonuna kadar emınım
seda cevap verirmisin polise gidecxeğini gerçekten söyledin mi
benım aklımda o var zaten şimdi olmasa bile nişanlıyken gidip kızlık testi alabiliyomussun nişanlınla birlikte gidip bunu o istemese bile sana güvenıyorum deyıp yemınler bile etse alıcam ben kendimden sonuna kadar emınım
söyledim canım cvp vermiştim buna ama gözünden kaçtı heralde.. sevgilim sakinleşti suan sana inanıyorum dedi en son ama ben cvp yazmadım ne yazabilirim ki çöktüm 2 saat içinde resmen nasıl insanlar bunlar benden ne istiyolar
nasıl ya sevgiliyken o testten yaptıramıyoruz mu _? canım Allah herkesi böyle kötü iftiralardan korusun. Sen kendinden sonuna kdr eminsen canını sıkma ama sevgilinde emin olmak istiyorsa o testten yaptır. benimde 2 senelik ilişkim var benim başıma böyle birşey gelse aynısını yapardım koyrdım sevgilimin önüne. tabii seviyorsunda bırakmakta istemiyorsun. bak bence ya aranızı bozmak isteyen birileri yaptı ya da sevgilin planladı ama sevgilin yaptı diye zannetmiyorum sonuçta 2 yıll yanii segilinin böyle bir şey yapıp yapmayacağnı tahmin edebiliyorsundur.
yani polise gideceğim dedikten sonra sana inanmaya başladı:26:
lütfen mutlaka git polise
Ne kızlık testi ya ? Kim ki o ?
Ay şaka gibi... Ben , jinekoloğa ultrason için bile giderken geriliyorum, sen doktora gidip nasıl baktıracaksın ?
Şaka gibi. İnanmazsa inanmasın. Yok böyle bir şey yani.
Bir ilişki de, güven sevgiden daha önemlidir.
Güven yoksa, o ilişki yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?