- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
evet biliyorum canım haklısın susarsam sessiz diye daha cok uğraşırlar benımle...
Böyle bir iğrençliği, böyle büyük bir açık vererek yapabilmek büyük salaklık olmuş gerçekten. Ya da üstünde duracağınızı, hakkınızı arayacağınızı hesaba katmadılar, bilmiyorum. Lütfen onu/onları şaşırtın ve hakkınızı çatır çatır çatır arayın. Yapacağınız şey sadece bir dilekçe yazmak olacak. Lütfen üşenmeyin, gözünüzde büyütmeyin, ihmal etmeyin. Kafanıza takılan bir soru işareti olursa sitedeki avukat arkadaşlardan yardım alabilirsiniz, forumun hukuk ile ilgili kısmı oldukça aktif, sorunuz cevapsız kalmaz.
Bir de, bunu duymak hoşunuza gitmeyecek ama erkek arkadaşım dediğiniz adam, adam değilmiş, bunu gördünüz aslında. Adamın biri çıkıp iki laf etti diye hemen allak bullak oldu, gözünden düştünüz. Demek ki -af buyurun- sizde öyle bir potansiyel görüyormuş ki inanmış, demek ki size olan güveni, saygısı bu kadarmış. Ya da sizin iftiraya uğradığınızı adı gibi biliyordu, ama sırf sizi ezmek, sizi karşısında ezilip büzülüyorken, kendinizi aklamaya çalışırken görüp egosunu tatmin etmek için iftiraya inanmış gibi yapıp sizi kıvrandırdı. İki ihtimal var, hangisi daha çirkin siz karar verin.
İncittiysem özür dilerim, ama ilişkiniz üzerine düşünmeniz gerekiyor.
Canın öncelikle büyük geçmiş olsun, olay ayyuka çıktığı için çok mutlu oldum..
O adam denilen şahsı savcılığa vermelisin diğer arkadaşlarımın da dediği gibi.
Sevgiline gelince, bişey demek haddim değil ama nasıl davranmalıyım demişsin, bence lşimdi de sen de ben sana güvenmiyorum arkamda durmadın, destek olmadın hemen yargıladın diye de..
Snin ne hissettiğini o da anlamalı..
Yeniden geçmiş olsun.
söyledim canım hatta annemle konustular telde o da cok üzülmüş canımın acısından söyledim bi anlık sinirle dedi ben affettım onu bunda kımsenın sucu yok cunku uzatmanında anlamı yok diye düşündüm bosu bosuna bi kaç salak için kendımı üzecektim sevdiğimi üzecektim :2:
aranızın duzelmesine sevindim
haklısınız ama sevgilimin böyle bi insan olmadıgını biliyorum en basndada bazı arkadaslar bunu sevgilimin yaptırdıgını düşünmüşlerdi ama ben onada ihtimal vermemiştim onu 4 yıldır az cok tanıyorum sinirlendiğinde üzüldüğünde mantıklı düşünemiyo zaten olay acıklığa kavuşmadan öncede anlamıştı hatasını.. 4 yıl az değil dile kolay böyle bi kaç haddini bilmez ş.refsiz için huzurumu bozamam ben onu cok seviyorum cunku
Sevgili arkadaşım, hayat öyle şeyler yaşatabiliyor ki, insanlar "ben 20 yıllık kocamı meğer hiç tanımıyormuşum" diyebiliyorlar, 4 yıldır az çok tanımışlığınıza güvenmeyin.
Ve bir insanı en iyi nasıl tanırsınız biliyor musunuz, böyle beklenmedik durumlarda verdikleri tepkileri gözlemleyerek. Çünkü âni ve sıradışı durumlarda düşünmeden, kafamızda kurmadan, tamamen içimizden geldiğimiz gibi davranırız. Sizin başınıza gelen bu talihsiz olayda da erkek arkadaşınız anlayıp dinlemeye gerek görmeden sizden soğumuş, çünkü duyduklarının gerçek olup olmadığını kafasında belki sorgulamaya bile gerek görmeden inanmış, demek ki onun da 4 yıldır tanıdığı kız arkadaşı, onun kafasındaki iğrenç düşüncelere göre duyduklarını yapabilecek bir insanmış. Demek ki size bu gözle bakmış. Siz birkaç haddini bilmez şerefsiz için huzurunuzu bozmuyorsunuz ama erkek arkadaşınız birkaç haddini bilmez şerefsize inanıp ilişkinizi ayrılık noktasına getirebiliyor. Sizin sevginize saygı duyuyorum, ama karşınızdaki kişinin bunu hak etmediği apaçık ortada. İstediği kadar sonradan çark etsin, rengini çoktan belli etti, görüp görmemek size kalmış. Ve emin olun huzurunuz daha çoook bozulacak, çünkü üçüncü kişilerin ağzından neler çıkacağına bağlı.
Sevilme, destek görme, sahiplenilme arzularınız çok insani, ama bakın hayatınızın belki de en zor, en mutsuz gecesinde size sadece köstek olabildi. Sizin zaten masum olduğunuz ortaya çıktıktan sonra size inansa ne olur, inanmasa ne olur...
Belki bana kızmaya devam edeceksiniz ama inanın samimiyetinize inandığım için, gerçekten bir abla iyi niyetiyle yazıyorum bunları.
Sevgili arkadaşım, hayat öyle şeyler yaşatabiliyor ki, insanlar "ben 20 yıllık kocamı meğer hiç tanımıyormuşum" diyebiliyorlar, 4 yıldır az çok tanımışlığınıza güvenmeyin.
Ve bir insanı en iyi nasıl tanırsınız biliyor musunuz, böyle beklenmedik durumlarda verdikleri tepkileri gözlemleyerek. Çünkü âni ve sıradışı durumlarda düşünmeden, kafamızda kurmadan, tamamen içimizden geldiğimiz gibi davranırız. Sizin başınıza gelen bu talihsiz olayda da erkek arkadaşınız anlayıp dinlemeye gerek görmeden sizden soğumuş, çünkü duyduklarının gerçek olup olmadığını kafasında belki sorgulamaya bile gerek görmeden inanmış, demek ki onun da 4 yıldır tanıdığı kız arkadaşı, onun kafasındaki iğrenç düşüncelere göre duyduklarını yapabilecek bir insanmış. Demek ki size bu gözle bakmış. Siz birkaç haddini bilmez şerefsiz için huzurunuzu bozmuyorsunuz ama erkek arkadaşınız birkaç haddini bilmez şerefsize inanıp ilişkinizi ayrılık noktasına getirebiliyor. Sizin sevginize saygı duyuyorum, ama karşınızdaki kişinin bunu hak etmediği apaçık ortada. İstediği kadar sonradan çark etsin, rengini çoktan belli etti, görüp görmemek size kalmış. Ve emin olun huzurunuz daha çoook bozulacak, çünkü üçüncü kişilerin ağzından neler çıkacağına bağlı.
Sevilme, destek görme, sahiplenilme arzularınız çok insani, ama bakın hayatınızın belki de en zor, en mutsuz gecesinde size sadece köstek olabildi. Sizin zaten masum olduğunuz ortaya çıktıktan sonra size inansa ne olur, inanmasa ne olur...
Belki bana kızmaya devam edeceksiniz ama inanın samimiyetinize inandığım için, gerçekten bir abla iyi niyetiyle yazıyorum bunları.
----
Artık yazmayın dediğinizi bu mesajımdan sonra gördüm. Haklısınızdır. Çok mutlu olursunuz inşallah.
Eger oyle birsey yoksa neden bu kadar korku...polise sikayet edebilirsin bu kisiyi
söyledim canım hatta annemle konustular telde o da cok üzülmüş canımın acısından söyledim bi anlık sinirle dedi ben affettım onu bunda kımsenın sucu yok cunku uzatmanında anlamı yok diye düşündüm bosu bosuna bi kaç salak için kendımı üzecektim sevdiğimi üzecektim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?