çok kötüyüm öleceğim bu gece...

keşke hemen sevgiline anlatmasaydın....

tanımıyorum sizi diyip suratına kapatsaydın....

daha iyi anlaşılırdı olayın boyutu...

ben ondan saklamadım hiç böyle şeyleri bana dıyodu zaten benden saklama diye böyle bi pislik cıkacagını nerden bileyim bilsem direk yenı hat alırdım boş yere iftiralara uğramazdım :2:

anladım canım...sıkma canını .. Alnın ak senin.. bu olaydan da tertemiz çıkarsın merak etme. ama işin peşine düş. şikayet et... o zaman sevgilinde güvem konusunda utanacaktır.

Bence bu olay sana bi yandan iyi bi yandan kötü olmuş kötü olması böyle pisliklerin sana iftira atmaları sevgilinle aranı bozmaları iyi olan bu olay sayesinde sevgilinin ne mal oldugu ortaya çıkmasıdır k.bakma ama öyle.

seda hemen yarın polise git ve sonuçlandıktan sonra erkek arkadaşınla ilişkini tekrar gözden geçir.seni hiç haketmiyor.

nefret ediyorum herşeyden benım doğmam suçmuş zaten herşey benı buluyo hep üzülen benım iftiraya uğrayan benım abuk sabuk insanlar benı bulur şuan bu derdimi anlatacagım bi arkadasım bile yok okadar yalnızım ki kuzenime anlattım o da cok şaşırdı ki o en yakın şahidimdir benım

ya ben onada kızamıyorum hesap sormaya hakkım var sana inanmasam bitti ayrıldık derdım hala birlikte olmazdık dedi ben neden benı buluyolar işleri güçleri mi yok neden yalan söyleme gereği duyuyolar ona kızıyorum

Senin doğman hiçte suç değil bir kere öncelikle şükür et isyan etmeyide bırak her şerde bir hayır vardır cnm tmm anlıyorum seni elbet üzülüceksin ama bu kadar da kendini aşalama herkezden önce kendine değer vermelisin önce benim sonra sevdiklerim diceksin ve cigeri 5 para etmez adamlar için ise göz yaşı dökmüceksin akıl vermiş gibi oldum ama üzülmeeeeee

bak canım kendini üzme,bu kadar kişi arkandayız.ama polise gitmeyi ihmal etme.erkek arkadaşın için değil kendin için

zaten özgüven eksikliğim var fazla derecede böyle olaylar olunca iyice nefret edıyorum herseyden.. kımseye de bi zararım yoktur benım kendi halindeyimdir adam akıllı dışarı bile cıkmam yanı bunları hakedecek bişey yapmadım ama sanırım kendi halınde oldugum ıcın bunlar oluyo hırçın şirret bi kız olsaydım korkarlardı kımse böle bişeye cesaret edemezdi

evet canım ya... kendin için git şikayetçi ol.

bu adamların da yaptıkları yanlarına kar kalmasın. ne terbiyesiz insanlar ya!
bulmuşlar kimi kimsesi olmayan kızı yaptıklarına bak!!!

evet canım ya... kendin için git şikayetçi ol.

bu adamların da yaptıkları yanlarına kar kalmasın. ne terbiyesiz insanlar ya!
bulmuşlar kimi kimsesi olmayan kızı yaptıklarına bak!!!

evet savunmasız olarak düşündükleri için bukdar kolay yapabiliyolar zaten

anlamdigim sen kuaförde calistin mi yoksa sadece müsteri olarak mi gittin?

isminizi biliyor,telinizi biliyorlar hemen polise gidin,anneannem,annem ve ben yasiyoruz demissiniz Allah korusun

basiniza bir is getirirler filan,

ya güven filan deniliyorda,ben de sonsuz güveniyorum ama mesela benim sevgilim icin erkek arkadasim icin böyle

cirkin seyler deseler insan yinede düsünür sonucta neden o diye yani bilmiyorum ben olsam sevgilimle ilgili cirkin seyler duysam

ilk basta acabalarim olurdu..

bir erkek icinde bu hos birsey olmaz,kac kisi arayip ne bilim ne yaptik diye kabaca söylüyorlar...

o insanda sok olmustur...

o kadar kisi gördüm ki ,kiz ya da erkek sevgilisini aldatan ama hersey normal davranan yani bunalri göre göre insanda bir acaba paydi olabiliyor...

belkide sevgilin kendi yapti bunu seni denemek icin,senden ayrilmak icin belki gercekten güvensizligi vardi sana bunlari söyledi sende birsekilde itiraf edecektin kimbilir..

ama kim olursa olsun polise git,ya birde o kuaför nasil biryer hani bazi yerler paravan olur ya sen bilmiyorsundur belki nasil birseyki,adam rahatca kuaföerün ismini veriyor..

orada yapilacak is mi?Allah yardimciniz olsun,cok kötü bu durum ben valla sevgilim ne der diye düsünmekten cok bu olayi kim neden yapiyor diye

endiselenirdim yani öyle sevgilisiydim,filan deigl resmen cok cirkin bir iftira atmislar...kücük bir ilcedeyiz diyorsun bunu acikca söylüyorlarsa

allah korusun daha ne derler...polise git,savciliga git ama bu isin pesini birakma..belkide baska biriyle karistiriyorlar ama isim nerden olayi olunca imkani yok

kasitli yapilmis kim yaptiysa yanina birakmayin

ben 2 ay çalıştım kuaförde.. yok asla öyle bi yer değildi orda benım gibi calısanlardan birisi evliydi zaten asıl sahibi evlenip boşanmıştı ama öyle bi kadın değildi tanıdıgım kadarıyla yanı işini yapıyodu kadın bende işimi yapıyodum... hatta bi erkek girince kızıyolardı bi amca vardı terziydi orda yaşlı yani o girmişti bi kac kere uyardılar olmaz diye o da anladı girmedi bidaha... sevgilimin böyle bişe yaptıracağına ihtimal vermıyorum eğer benden ayrılmak istese açıkca bitsin der onu 4 yıldır tanıyorum.. evet yanlarına bırakmıcam şikayetçi olucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…