- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 37
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Hıc te kurban olamiyacam arkadaşım diyordu bana sevgilimi caldiÇingenelere kurban ol yavrum
Bu 2018de açtığınız konuİş yerinden biriyle hep selamlasiyorduk sonra dul diye benim gibi çay içelim dedim kabul etti konuştuk işten ayrilmistim beni tekrar sokabilecegini söyledi numaramı aldı görüşmeye başlamıştık artık hatta beni yanına aldı çalışmaya beraber çalıştık ama gorustugumuzu kimsenin bilmesini istemedi sonrada birgün beni terk etti Kırıkkale'ye ise gitcem donmeyecem dedi çok uzulmustum ama umrunda olmadı hakaret etti bana kadınlık gururun yok mu dedi sonra özür diledi bir gün çağırdı konuşmaya gittim görüşmemiz güzel geçti ama birkaç gün sonra yine bahaneler başladı alttan aldım bir süre ama böyle olmuyordu yine aramız eskisi oldu bana seni sevmiyorum sadece hoşlandım dedi yine hakaretler etti
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. Konularınız sürekli gebelik üzerine. Erkek arkadaşınız sizi terk etmesin diye çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuzKaç tane test yaptım hemen silik çizgi çıktı kanda çıkmadı kanamam başladı kimyasal mi diye yine kan testi verdim yine aynı sonuç çıktı madem negatifse kan sonucu niye hemen çizgi çıktı niye umutlandiriyorlar beni
Sevgiliniz de bulunmaz hint kumaşıydı galibaHıc te kurban olamiyacam arkadaşım diyordu bana sevgilimi caldi
Hamilemiyim diye düşündüm silik çizgi cikincaBu 2018de açtığınız konu
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. Konularınız sürekli gebelik üzerine. Erkek arkadaşınız sizi terk etmesin diye çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz
Ama umut etmişsiniz olsaydı ne olacaktı. Kabul edecek miydi o adam. Tabi ki hayırHamilemiyim diye düşündüm silik çizgi cikinca
Hepsinde çıkınca birde hemen çıkınca umutlandim isteAma umut etmişsiniz olsaydı ne olacaktı. Kabul edecek miydi o adam. Tabi ki hayır
Sizi kaderinize terk edecekti
Çocuklar kocalarınızı/sevgililerinizi elinizde tutun diye yapılmaz. Bir sonraki sevgilinizle evlenene kadar korunmanızı tavsiye ediyorum. Evlenip kendinizi hazır hissedince yaparsınız
Diğer türlüsü çok acımasızca olur o bebelerin günahı yok
Birde benim eski postlarimi araştırıp buraya koymanız hoş değil niye açığımi arıyorsunuz suçlu olan benmiyim burda ben üzülüyorum derdimi paylaşıyorum neden bu kadar anlayışsız acımasız davranıyorsunuzAma umut etmişsiniz olsaydı ne olacaktı. Kabul edecek miydi o adam. Tabi ki hayır
Sizi kaderinize terk edecekti
Çocuklar kocalarınızı/sevgililerinizi elinizde tutun diye yapılmaz. Bir sonraki sevgilinizle evlenene kadar korunmanızı tavsiye ediyorum. Evlenip kendinizi hazır hissedince yaparsınız
Diğer türlüsü çok acımasızca olur o bebelerin günahı yok
Sizide yatağa attı demek veya yeltendi. Belki de herkese mavi boncuk dağıtan, her önüne gelene salya akıtan adamı hayatına almayacak kadar zeki, gözü açık biri olmamanız sizin kusurunuzdur. O çingene diye kendinizce aşağıladığınız kızlardan farkınız olabilirdi ama aynı adama tav olarak arada bir fark bırakmamışsınız.Yarın onuda bırakır ya yatağa atana kadar onun işi
Akışta iki konunuzu görünce şaşırdım normalde nicklere bakmadan okurum. Dikkatimi çekti aynı anda açmanız o yüzden baktım. Ama söylediklerimi anlamamışsınız hala umutlandım diyorsunuz peki testler pozitif olsaydı ne olacaktı merak ediyorumBirde benim eski postlarimi araştırıp buraya koymanız hoş değil niye açığımi arıyorsunuz suçlu olan benmiyim burda ben üzülüyorum derdimi paylaşıyorum neden bu kadar anlayışsız acımasız davranıyorsunuz
Yaş 35 görünüyor, gerçek mi o?Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Yalan işte ne bileyim günaha girmek istemiyorum gibilerden saçma bir yalanNamaza başlayınca niye görüşemiyor senle, o kısmı hiç anlamadım
Roman desem veya çingene ne farkeder ki sonuçta bana yalan söylendi son konuştuğumuzda sen beni bir kızla gördün mü diyordu ama kız arıyor sevgilim diye hitap ediyor birde bu kız da yalan söyledi suphelenmistim sordum ona abim yerine o benim dedi ama şimdi sevgilim diyorToplumda bazı tipler için deyim minvalinde "çingene" tabiri kullanılır, sokak ağzında yaygındır, o manada mı kullandın, hani varoş falan manasında? Yoksa bi ırkı, topluluğu aşağılamak için mi kullandın?
Yani bu bahsettiğin kız/kızlar gerçekten çingene (roman) mı?
Resmen bahane üstüne bahane uydurmuş.Namaza başlayınca niye görüşemiyor senle, o kısmı hiç anlamadım, yani bütünüyle takvalı bi hayat mı yaşayacakmış, onu mu kastetmiş?
Dünyayı gezecem demiş, e gezmeye başlamamış ki daha, niye görüşmüyor bu sebepten?
Bir kız durup dururken satasti yer kavgası yaptı benleResmen bahane üstüne bahane uydurmuş.
Sana saygısı da sevgisi de yokmuş.
Üzgün ve öfkeli olman normal, diğer kızlara da o öfkeyle saldırıyorsun ama suç tam olarak onların değil, bunu idrak et.
Işyerinden neden ayrıldın peki?
Bunun çingene olmakla alakası ne işte, onu soruyoruz, söylüyoruz biz.Roman desem veya çingene ne farkeder ki sonuçta bana yalan söylendi son konuştuğumuzda sen beni bir kızla gördün mü diyordu ama kız arıyor sevgilim diye hitap ediyor birde bu kız da yalan söyledi suphelenmistim sordum ona abim yerine o benim dedi ama şimdi sevgilim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?