Çok kötüyüm sevgilim beni aldatti

Bu 2018de açtığınız konu
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. Konularınız sürekli gebelik üzerine. Erkek arkadaşınız sizi terk etmesin diye çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz

Hıc te kurban olamiyacam arkadaşım diyordu bana sevgilimi caldi
Sevgiliniz de bulunmaz hint kumaşıydı galiba
Tamam aldatılmanın acısı var anlıyorum ama erkeklere bu kadar anlam yüklerseniz daha çok harcanırsınız. Kendi ayaklarının üstünde durup hayatın tadını çıkarmak varken aldatan biri için değmez ya bu kadar yıpranmaya.

Hamilemiyim diye düşündüm silik çizgi cikinca
Ama umut etmişsiniz olsaydı ne olacaktı. Kabul edecek miydi o adam. Tabi ki hayır
Sizi kaderinize terk edecekti
Çocuklar kocalarınızı/sevgililerinizi elinizde tutun diye yapılmaz. Bir sonraki sevgilinizle evlenene kadar korunmanızı tavsiye ediyorum. Evlenip kendinizi hazır hissedince yaparsınız
Diğer türlüsü çok acımasızca olur o bebelerin günahı yok

Hepsinde çıkınca birde hemen çıkınca umutlandim iste

Eklentiler

• IMG_20230921_073841.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 35
Birde benim eski postlarimi araştırıp buraya koymanız hoş değil niye açığımi arıyorsunuz suçlu olan benmiyim burda ben üzülüyorum derdimi paylaşıyorum neden bu kadar anlayışsız acımasız davranıyorsunuz

Yalnız biraz da yazılanları, verilen tavsiyeleri dikkate alın. Sevdim de sevdim, ee? Karşınızdaki sevmemiş bu kadar basit. Benim anladığım sırf sevgili olabilmek ve sevgili kalabilmek için ne olursa yapıyorsunuz. Cinsel birliktelik yaşamayın demiyorum ama adamların tek istediği bu olunca yapmayıverin siz de. 2 küçük çocukla terkedilmiş gibi bu ne feryat? Her sevgili olan nişanlanıp evlenecek diye bir garanti mi var? Sevgiliymişsiniz ayrılmışsınız. Yok bana bunu nasıl yapar, yok ben hiç mutlu olamıycam mı, yok ben ölmek istiyorum...Çocuğuna üst baş alamayan sağlıklı gıda yediremeyen var, millet hayatta kalmaya çalışıyor dışarıda. Bu adamdan hamile kalsaydınız ne olacaktı? Sizinle birlikte bebeğinizi de terk edecekti.

Bir silkinin de kendinize gelin. Drama kraliçesine bağlamışsınız, arabesk arabesk cümleler. Doğru dürüst tanımadığınız bir adam için işinizden olmuşsunuz, oturun da buna ağlayın.

Yarın onuda bırakır ya yatağa atana kadar onun işi
Sizide yatağa attı demek veya yeltendi. Belki de herkese mavi boncuk dağıtan, her önüne gelene salya akıtan adamı hayatına almayacak kadar zeki, gözü açık biri olmamanız sizin kusurunuzdur. O çingene diye kendinizce aşağıladığınız kızlardan farkınız olabilirdi ama aynı adama tav olarak arada bir fark bırakmamışsınız.

Akışta iki konunuzu görünce şaşırdım normalde nicklere bakmadan okurum. Dikkatimi çekti aynı anda açmanız o yüzden baktım. Ama söylediklerimi anlamamışsınız hala umutlandım diyorsunuz peki testler pozitif olsaydı ne olacaktı merak ediyorum

Yaş 35 görünüyor, gerçek mi o?

Namaza başlayınca niye görüşemiyor senle, o kısmı hiç anlamadım, yani bütünüyle takvalı bi hayat mı yaşayacakmış, onu mu kastetmiş?
Dünyayı gezecem demiş, e gezmeye başlamamış ki daha, niye görüşmüyor bu sebepten?

Son düzenleme:
Toplumda bazı tipler için deyim minvalinde "çingene" tabiri kullanılır, sokak ağzında yaygındır, o manada mı kullandın, hani varoş falan manasında? Yoksa bi ırkı, topluluğu aşağılamak için mi kullandın?
Yani bu bahsettiğin kız/kızlar gerçekten çingene (roman) mı?

Roman desem veya çingene ne farkeder ki sonuçta bana yalan söylendi son konuştuğumuzda sen beni bir kızla gördün mü diyordu ama kız arıyor sevgilim diye hitap ediyor birde bu kız da yalan söyledi suphelenmistim sordum ona abim yerine o benim dedi ama şimdi sevgilim diyor

Resmen bahane üstüne bahane uydurmuş.
Sana saygısı da sevgisi de yokmuş.
Üzgün ve öfkeli olman normal, diğer kızlara da o öfkeyle saldırıyorsun ama suç tam olarak onların değil, bunu idrak et.
Işyerinden neden ayrıldın peki?

Bir kız durup dururken satasti yer kavgası yaptı benle

Bunun çingene olmakla alakası ne işte, onu soruyoruz, söylüyoruz biz.
Kıza sinirlenip saydır pislik yaptıysa ama bunun ırkıyla bi ilgisi yok.
Ha, yine diyorum, toplumda varoş kesimlere hakaret için kullanılan çingene kelimesini kullandıysan da kullanmasan daha iyi, ayıp çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…