- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Ben kendi prensibim olarak eğer çok mecbur değilsem istemediğim hiçbir yerde durmuyorum, istemediğim insanlarla görüşmüyorum, yapmak istemediğim şeyleri yapmıyorum. Bi yaştan sonra kendime koyduğum bi kural bu. Her zaman ben şuan bunu gerçekten istiyo muyum diye içime sorarım. Yani sırf genel beklenti o yönde veya normal olan o diye o şeyi yapmam. Tabi bu benim kişiselim, sizi bilemem ama sizin yerinizde olsam çok mecbur değilsem bırakırdım. Bu neden ömür boyu çalışamayacağınız anlamına gelsin ki her iş veya her ortam aynı değil. Benim de o konuda sabahları heyecanla evden çıktığım yer de oldu, saatlerin asır gibi geldiği, benim bunrda ne işim var ya biri kurtarsın dediğim yer de oldu. Bunun tembellikle alakası ne anlayamadım. Belki bu iş sizin yapınıza uygun değildir kendinizi neden sevmediğiniz bi şeyi sevmeye zorluyosunuz ki? Bende işe yaramıyo şahsen, sevmiyosam sevmiyorum ne yapsam değişmiyo kendimi mutsuz ettiğimle kalıyorum. O yüzden artık kuralıma uyarak yaşıyorum.Arkadaşlar sizi sıktım biliyorum ama çok kötüyüm.
işe başladım biliyosunuz.Sistem çok karışık öğrenemiyorum,ortamı sevmedim işe gelmek istemiyorum.
Ama çalışmak zorundayım elim kolum bağlandımüdürden uyarı aldım dayanamadım çok zorlanıyorum diye ağladım.Çok moralim bozuk ben hayatım boyunca hiç çalışamayacak mıyım
Hayır evde durmak değil isteğim.Çalışmak paramı kazanmak istiyorum tabiki sadece işi öğrenirken çok zorlanıyorumİlk atanıp işe başladığımda bir hastaya üç hemşire birden giderdik. Biri pansumanı yaparken öteki makineleri ayarlardı öteki başka şeyi. Ama benim hiç hoşuma gitmiyordu. Ortama, hastaneye, işe alışana kadar zorluk çektim bazen ağladım da sevemedim diye ama zamanla kendi çalışma prensibimi kendim oluşturdum. Şimdi benim hastama kimse karışmaz tanıdılar beni bilirler ne istediğimi ne istemediğimi. Bu sadece bir örnek. Alışıp öğrenene kadar sabretmelisin sonra zaten sende tecrübeli olacaksın. Ama kastettiğin çalışmak istememek evde durmak falansa bilemiyorum o kısım tembellik evet onada yapacak birşey yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?