• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm :(

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Biz annemle sırdaştık arkadaştık dosttuk ama geçen seneye kadar...
Üniversitedeyken bir tek onun yokluğuna alışamadım hep onu özledim ağladım
Babam çok kötü bir adam sofraya bir tabak eksik getirsem beni kovar evden ( hatta dün gece oldu bu)
Beni sevdiğini kızım dediğini hatırlamam
2 yıl göndermedi beni üniversiteye zar zor okudum sırf bana para göndersin diye zor zamanlarımda yalan söylemek zorunda kaldım
Onları başıma kakar sürekli
Mezun oldum atama derdi çıktı iş bulamadım
Evde en istenmeyen ben oldum hep itildim kakıldım hakarete uğradım hizmetçiden farkım kalmadı
Kilo aldım ayısın danasın dediler
Okudunda ne olabildin dediler
Bu eve yük olduğumu anladım
Dün gece babam evden kovdu beni annem odama geldi dertleşeceğiz sandım bir güzel hakaretleri yağdırdı bana
Git çalış eve de akşamları uyumaya gelirsin dedi
Öyle zoruma gitti ki dün geceden beri ağlıyorum göz kapaklarım şiş kıpkırmızı açamıyorum
Yemek yemedim su içmedim soran bile olmadı

Ben kime ne yaptım da cezasını çekiyorum bilmiyorum tüm gün iş ilanlarına baktım başvurdum dönen olmuyor
Tercihlerimi yaptım ama 80 puana hiçbir şey gelmez bölüm alımım yok
Atanmaktan gitmekten başka çarem yok ama kahretsin ki olmuyor :14::14:

İnsanlar bir şekilde hayata tutunur. İşi olmasa sevdiği olur sevdiği olmasa işi bunlar olmasa yine ailesi olur dostları olur. Hiç bir tarafından tutamıyorum hayatın. Konuşacak kimsem yok sadece anlatıp rahatlamak istedim. Çok kötüyüm gerçekten :14:

Son düzenleme:
sanki iş buldunda gitmemişsin gibi davranmaları çok kötü gerçekten ama atandığında ne yapacaklar nasıl bakacaklar yüzene boşver azimli ol umudunu yitirme atanamasan özel sektörde iş bakarsın kendi paranı kazanırsın

Bir süre yanında kalabileceğiniz bir akrabanız,yakınınız yok mu?

O evde kalmaya dayanamam ben olsam...

Hem evden ayrılınca belki tanıdıklarınız falan da zor durumda olduğunuzu görüp size iş ayarlamaya çalışırlar.

Geçici de olsa bir işe girseniz devamı gelir zaten sonra.

puanın 80 mi sadece lisans mezununlarının yazdığı bölümler var 4001 kodlu olması lazım veri hazırlama, bilgisayar işletmeni gibi onları yaz belki gelir sadece bölümünü yazmaa

yaz doğuyu falan uzaklaş

inşallah güzel bir iş bulursun ve çıkarsın o evden var öyle aileler maalesef benim arkadaşımda vardı inanırım

Ah canım benim. Demin kendi dertlerimden oturup ağladım Rabbime yalvardım. Sizin yorumlarınızı okuyunca benim derdim de dert mi diyorum hep. Onlar nasıl anne / baba. Sana yapılan bir örnek de eski erkek arkadaşımın anne babası yaparlardı. Önüne gazeteleri atarlardı, git çalış para getir artık diye. Üniversiteyi para konusunu açarak ite kaka okutturdular.

Diyorsun ki demekki erkek evlata böyle davranılıyormuş. Ama kız evladına yapanı da öğreniyorum şimdi ki babalar kızlarını hep el üstünde tutar genellikle, turşusunu kurarlar göndermezler biyerlere. Nedir bu tahammülsüzlük anlamadım.

Ama diyemiyorum bişey işte. Eşimin babası da baba, hep dövermiş (hiç anlatmaz bana hep kayınvalideden dinledim) birgün sabah kahvaltısında çok peynir yedin sen diye evire çevire bir dövmüş küçük çocuk düşün. Eşime öyle istenmeyen evlat gibi davranmış senelerce. Herşeyi yük olmuş.

Biz evlenince adam yüzseksen derece değişmiş. Fakat şimdi kızını da el üstünde tutuyor ki kızı bir sürü hata ile ailenin yüzünü eğdi. Ona rağmen. Yazık oğlunun suçu neydi peki. senelerce itmiş kakmş.

Ya Böyle konulari okuyunca ne bicim anne babalar var diyorum,
yahu insan evladini evden kovar mi ?
Istemiyosan yapmayacaktin yaptiysanda bakacaksin bu nedir ya,
Bazilari gercekten anne baba olmayi hak etmiyor ve Anne babalik nedir bilmiyorlar...
Herkes kendisini dusunuyor bu zamanda :31:

bil ki yalnız değilsin
allahım mezun olmak ne kadar kotu bişeymiş :43:
ben de buyuk ihtimalle abimin evine gidecegim, annemlerde kalmak istemiyorum
iş bulana kadar da kasiyerlik yapmayı planlıyorum
malum boş oturunca batıyor herkese

Son düzenleme:
bil ki yalnız değilsin
allahım mezun olmak ne kadar kotu bişeymiş :43:
ben de buyuk ihtimalle abimin evine gidecegim, annemlerde kalmak istemiyorum
iş bulana kadar da kasiyerlik yapmayı planlıyorum
malum boş oturunca batıyor herkese

aynen valla mezun olmadan önce hiç böyle değildik geri dönmek tam bir işkenceymiş gitmek için gün sayıyorum resmen

Vallahi ne desem ne yzsam da üzüntünü hafifletirim dedim ama.Bir ananın yüreğini evlat evladınkinide atası ancak bu kadar yakar sanırım.
Çık gel kız bize boşver herşeyi sen eksik tabak getir ben kalkar sofradan alırım dertmi bunlar yakınsan gel kal bende bir kaç gün ne diyim bilemedim valla.:54:.Üzülme canım.Bolca La Havle Vela Guvveta İlla Billahil Alliyil Azim...oku çokça faydasını göreceksin.

kendini üzmemeye çalış.. bende okulu bitirdikten sonra 1,5 yıl çalışamadım.. iş yoktu.. hep sabrettim, dua ettim...
biliyorum bu dönemin ne zor olduğunu. ama bitecek. sen işe başlıcaksın bütün bu üzüntülerin gidecek inan buna..
şuan kötü bir dönemden geçiyosun ama dönem, bitecek inan ki.. üzülmee, dayanmaya çalış.. dua et bol bol..

Canım, sorunsuz insan yoktur. Küçük sorunları olan kimi insanları görüyorsunuz batmışlar dibe kadar, ya da çok ciddi çok büyük sorunlar içinde dimdik ayakta duranlar var. Sorunlarla başa çıkma sürecidir belki de yaşamak. Kesinlikle problemini küçümsemiyorum, ama probleme değil çözüme yönelik olmalısın, o zaman duygu ve düşüncelerin daha güzel şeylere yönelecek ve güzel şeyler daha çok karşına çıkacak. Kişisel gelişim kitapları var, hatta videoları, onları okuyup-izleyip, dua edip, iç huzurunu oluşturmalısın. :3:

Bu seri videoları izlemekle başla derim.Sonra çekirdek inanç, kuantum, Mevlana okuyabilirsin.
1- BEYNİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN (Bolum 1) - YouTube

Son Ders Randy Pausch Turkce Altyazi - YouTube

Not: Puanın bazı bölümlere yeter diye biliyorum ama emin değilim, iyi araştır. Muhakkak işe girmelisin. Geçici de olsa muhakkak iş. Marketlere filan da başvurabilirsin.

Sevgiler...

Vallahi ne desem ne yzsam da üzüntünü hafifletirim dedim ama.Bir ananın yüreğini evlat evladınkinide atası ancak bu kadar yakar sanırım.
Çık gel kız bize boşver herşeyi sen eksik tabak getir ben kalkar sofradan alırım dertmi bunlar yakınsan gel kal bende bir kaç gün ne diyim bilemedim valla.:54:.Üzülme canım.Bolca La Havle Vela Guvveta İlla Billahil Alliyil Azim...oku çokça faydasını göreceksin.

Çok şekersin :) Allah razı olsun tebessüm ettirdin daha ne olsun?
Ailemle konuştum dertleştik biraz onlarda işi aklıma taktığım sürekli depresif olduğumdan sıkılmışlar vs vs bir sürü tırı vırı yani sonuç olarak daha iyiyiz diyebilirim en azından annemle arayı düzelttik :31:

Canım, sorunsuz insan yoktur. Küçük sorunları olan kimi insanları görüyorsunuz batmışlar dibe kadar, ya da çok ciddi çok büyük sorunlar içinde dimdik ayakta duranlar var. Sorunlarla başa çıkma sürecidir belki de yaşamak. Kesinlikle problemini küçümsemiyorum, ama probleme değil çözüme yönelik olmalısın, o zaman duygu ve düşüncelerin daha güzel şeylere yönelecek ve güzel şeyler daha çok karşına çıkacak. Kişisel gelişim kitapları var, hatta videoları, onları okuyup-izleyip, dua edip, iç huzurunu oluşturmalısın. :3:

Bu seri videoları izlemekle başla derim.Sonra çekirdek inanç, kuantum, Mevlana okuyabilirsin.
1- BEYNİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN (Bolum 1) - YouTube

Son Ders Randy Pausch Turkce Altyazi - YouTube

Not: Puanın bazı bölümlere yeter diye biliyorum ama emin değilim, iyi araştır. Muhakkak işe girmelisin. Geçici de olsa muhakkak iş. Marketlere filan da başvurabilirsin.

Sevgiler...

Kişisel gelişime merakım var gerçekten. Aslında çabuk pes eden bir yapım yoktu çokta sabırlı bir insanım. kendi sorunlarımın içine bir de onlar eklenince patlama yaşadım. Annemle sorunlarımızı aştık babamla çözülmüş çözülmemiş önemli değil olmasa da olur ama kendince yaranmaya çalışıyor bu sondu tekrar affetmicem içimde onu. İş meselesine gelirsek inan yapabileceğim en doğru tercihleri yaptım gerisi kısmet artık bir kişi bile boşluk kalsa da ben gitsem diye dua ediyorum. Allahtan ümit kesilmez işte O ol derse her şey olur. Eğer atanamazsam mutlaka bir çözüm bulacağım. Desteğin için teşekkür ederim.

Çok şekersin :) Allah razı olsun tebessüm ettirdin daha ne olsun?
Ailemle konuştum dertleştik biraz onlarda işi aklıma taktığım sürekli depresif olduğumdan sıkılmışlar vs vs bir sürü tırı vırı yani sonuç olarak daha iyiyiz diyebilirim en azından annemle arayı düzelttik :31:

:nazar:Aman nazar değmesin inşAllah daha iyi olur canım.Sende takma kafana ne akdar düşünürsen düşün bazı şeyler zamanı gelmeden olmuyor.O yüzden pozitif olmaya bak.
İnan 2 gündür biz ailecek neler çekiyoruz ama elden gelmeyince birşey gelmiyor.Herkes bir imtihan dünyasında ve herkesin imtihanı da farklı farklı.:50:

Back
X