Çok kötüyüm ..

En önemlisi klasik laflar belki ama sağlıksın kaş bıyık kendin yapmaya çalış bi duş bi krem oh miss gibi Sabahları soğuk şuan ama güzel mini bir yürüyüş bir kahve sokaktaki hayvanları seversin vs eve gidip güzel bir film açarsın sarılırsın yorganına izlersin Daha nolsun

Eğer sevgilisi olmayana şanslısın diyorsan sevgilinden ayrıl şans seninle olsun,
Madem 150 liran var cebinde onunla geçineceksin öff pöfff deyince paran artmayacak,
Kaşını bıyığını da ucuz bir kuaföre gidip aldırabilirsin,
Sürekli yeni kıyafet giymek yerine eski temiz kıyafetlerle de iyi hissedebilirsin,
Hayata böyle bakıyorsan mutsuz olman çok doğal...

Kendimi romantik filmlerin içinde hissettm düşünğrken bile güzel

paranı idare mi edemiyorsun. ne kadar maaş alıyorsun neden sadece 150 tl kaldı. nerelere verdin parayı... yardım ederiz. x marketten alacağına gidip bimden a101den alırsın. sebzeni meyveni pazardan akşam saatlerinde alırsın...

kuaför de 150 tlni bir anda alabiliyorsa kaş bıyık için çok pahalı en fazla 10 tl değilmiydi o...

kaşımı bıyık işlerini kendim hallediyorum. saçımı da anneme kestirdim...

yinede Allah kolaylık versin...

şuan mesaideyim hem köpek falan sevemem

şans değil bence sevdiğim adam onu sevdiğimi bilmiyor, içimde kaldı herşey, okuldan mezun oldum işsizim, sürekli gece gündüz ders çalışıyorum, kendime bakmayı geçtim yemek yiyemiyorum cılız bişey oldum kaldım. bence elinizdekilerin kıymetini bilin, paranızı yönetmeyi öğrenin, lüzumsuz alışverişler yerine ihtiyaç doğrultusunda yapın, sevgilinizle vakit geçirince mutlu olmanız lazım, siz uzak durup bunalım takılıyorsunuz. merak ettim 150 tl ile kaç gün idare edeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…