- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi generalsmoker
-
O dert çoğu kişide var maalesef. Ama kaşımı alamıyorum bpzuyorum bıktım bu hayattan'a bağlancanı pek sanmıyorum.Hayır param yok dertliyim
Sevgiln varmiişim yok cüzdanımda 45 kuruşum be ablacım, öleyim ben o zaman
o da yok :)Sevgiln varmi
Sorun o değil calismama rağmen elimde param olmaması koyuyor banaO dert çoğu kişide var maalesef. Ama kaşımı alamıyorum bpzuyorum bıktım bu hayattan'a bağlancanı pek sanmıyorum.
Zamanında hem okudum hem çalıştım ama kaşımı bıyığımı dert edecek vakit bulamadım
Şanslisin:)o da yok :)
Elim kolum kalkmıyor evlenmek istiyorum galiba
Ozaman bıyıktan daha çok dert edecek bi durumun var müsrifsin muhtemelen. Onun üzerinde durmaya çalış.Sorun o değil calismama rağmen elimde param olmaması koyuyor bana
Kendimi romantik filmlerin içinde hissettm düşünğrken bile güzelEn önemlisi klasik laflar belki ama sağlıksın kaş bıyık kendin yapmaya çalış bi duş bi krem oh miss gibiSabahları soğuk şuan ama güzel mini bir yürüyüş bir kahve sokaktaki hayvanları seversin vs eve gidip güzel bir film açarsın sarılırsın yorganına izlersin Daha nolsun
eve gidersem uyuyamam iş yeri daha iyiHööö
Cımbızdan evliliğe mi bağladın konuyu az önce
Bence sen izin al git eve uyu, hala uyanamamışsın sanki..
burada öyle şeyler yapamam ek gelir falan kimse almaz kiOzaman bıyıktan daha çok dert edecek bi durumun var müsrifsin muhtemelen. Onun üzerinde durmaya çalış.
Hiç olmadı ek gelir olarak akşamları takı yap hem hobi olur.
Bence dalga geçiyosun insanlarla seneve gidersem uyuyamam iş yeri daha iyi
Birazcık romantik biriyim yaaKendimi romantik filmlerin içinde hissettm düşünğrken bile güzel
şuan mesaideyim hem köpek falan sevememEn önemlisi klasik laflar belki ama sağlıksın kaş bıyık kendin yapmaya çalış bi duş bi krem oh miss gibiSabahları soğuk şuan ama güzel mini bir yürüyüş bir kahve sokaktaki hayvanları seversin vs eve gidip güzel bir film açarsın sarılırsın yorganına izlersin Daha nolsun
Belli şekerim belli. Okurken sakinleştim bianBirazcık romantik biriyim yaa
Somurtgan şirin vardı onu anımsattın banaşuan mesaideyim hem köpek falan sevemem
şans değil bence sevdiğim adam onu sevdiğimi bilmiyor, içimde kaldı herşey, okuldan mezun oldum işsizim, sürekli gece gündüz ders çalışıyorum, kendime bakmayı geçtim yemek yiyemiyorum cılız bişey oldum kaldım. bence elinizdekilerin kıymetini bilin, paranızı yönetmeyi öğrenin, lüzumsuz alışverişler yerine ihtiyaç doğrultusunda yapın, sevgilinizle vakit geçirince mutlu olmanız lazım, siz uzak durup bunalım takılıyorsunuz. merak ettim 150 tl ile kaç gün idare edeceksiniz?Şanslisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?