- 23 Eylül 2013
- 25.393
- 52.624
- 798
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Kadının bıyıkları çıkmıştı ve kadın ağlıyordu. Cebinde 150 TL para, sırtında bol gelen elbise. Kadinin adı yok, kadın cefakar, kadın çileli. Su an ağlıyorum biliyor musun?
Pardon da insanlarin en önemli dertlerinin aldatilkmak boşanmak olduğunu mu saniyorsunuz burda eşim ev işlerinde yardım etmiyor konusu da şahsımca çok gereksiz bir konu benim ki kadar değil ama bu benim ruh Halim aglamam mi lazım sevgilim beni aldatıyor demem mi lazımKadının bıyıkları çıkmıştı ve kadın ağlıyordu. Cebinde 150 TL para, sırtında bol gelen elbise. Kadinin adı yok, kadın cefakar, kadın çileli. Su an ağlıyorum biliyor musun?
Maddi olarak rahatlarm en azından evleninceDalga geçilecek bir konu değil bence..
Şahsen bende zaman zaman aynı hislere giriyorum.
Benim de param yok, baya da bir borcum var, hatta bende bıyıklıyım şuan da.
İşten ayrılmak üzereyim.
Eminim bazı zamanlarda bir çok kadına aynı şeyler oluyordur.
Ama benden minik bir tavsiye evliliğe güvenmeyin, evlenince geçmiyor :)
Hiç sanmıyorum.Maddi olarak rahatlarm en azından evlenince
Kendim yılbaşından sonra 3 bin alıyorum e şuan görüştfm kişiyle evlilik düşünüyorum be ss te o alıyor en azından şimdiki halimden iyi olacagimi düşünüyorumHiç sanmıyorum.
Bu devirde borçsuz evlenmek hayal.
Sizin maddi durumunuz ortada, bu durumda milyarder bir eş beklemek çok ütopik zira para parayı çeker.
Zengin oğlan fakir kız malesef ki yalnızca TV'lerde oluyor. Ben rastlamadım şahsen.
Sizde öyle bir beklentiye girip kendinizi kandırmayın.
Çalışmadan, borçsuz harçsız hiç bir şey olmuyor bu devirde...
Bilmem bana odetmesin sonra :) insanlar la konuşurken elim otomatik kaslarimi saklıyor çok aşırı çıkıyorlar bir haftaicnde hemdeArkadaşım şaka mısın sen? Ben kuafore hic kaşım bıyığım için gitmem.benimde evim yok arabam yok. Üstelik 150tl de yok cebimde. İşim de yok. Ama senin gibi depresif takılmıyorum. E sevgilin de varmış. Kuaföre git 20tl ye kaş bıyık aldırırskn.yüzün gözün açılsın. Sevgilin çay ısmarlar heralde sana.
Ah becerebilsem denedim bi kaç kez morarttim heppya sanki burada odak maddiyattan çok tüylerin alınmamış olması mı?
kız al bir ağda marketten sana yeter 4-5 ay.
O bıyıklı halinle mi çalişiyorsun yani? Bunlari önceden düşünmeliydin, üşengecliginin cezasini çekiyorsun.Çalışıyorum yapamam şimdilik
Pram kalmadı kuaföre gidemiyorum mecbur öyle birde düğün için şekil alsın diye kasimi uzatıyorm beraber aldırırim diye düşünmüştüm sevglmde de görörüşmesimdfim içn saldım yaniO bıyıklı halinle mi çalişiyorsun yani? Bunlari önceden düşünmeliydin, üşengecliginin cezasini çekiyorsun.
Valla kuaförleri bos yere zengin ediyorsunuz yaPram kalmadı kuaföre gidemiyorum mecbur öyle birde düğün için şekil alsın diye kasimi uzatıyorm beraber aldırırim diye düşünmüştüm sevglmde de görörüşmesimdfim içn saldım yani
Ayy çok güldüm ya. Allah iyiliğini versin. Herşeye de bir cevabın var mübarekBilmem bana odetmesin sonra :) insanlar la konuşurken elim otomatik kaslarimi saklıyor çok aşırı çıkıyorlar bir haftaicnde hemde
Napiimm yaa insanları cevapsız bırakmak tarzı değil
Ayy çok güldüm ya. Allah iyiliğini versin. Herşeye de bir cevabın var mübarek
Aman Kaş bıyık on lira fazla değil benim kila tuye alerjim var iki haftada bir giderim kuaföre kendim alamam agdasi fonu kası biyigi yüz lira e ayda iki kez gidince iki yüz lira tutuyorValla kuaförleri bos yere zengin ediyorsunuz yaKendin alsana. Cimbiz ve ip, iple almayi beceremiyorsan internetten bak ben öyle ögrendim, veya agda ile al. Hem son paran cebine kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?