- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Allahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben
Çalışıyorum yapamam şimdilikşöyle güzel bi duş al kılını tüyünü de yol yat uyu sonra kendine gelirsin..
Neden ki
Kendinizdemisiniz siz
Allahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben
Alamam hiç alamadım kötü yaparım ağda yaptırmam lazım en son iki gün önce bir elbise aldm onunda bedeni büyük geldi onuda giymek istemiyorum sevgilim bi yerlere gidelim dedi cebimde param yok gitmek istemedim kaslarımda çıktı zatenparan mi yok evde kendiniz yapabilirsin kaş biçimi alabilirsin bıyıhı da iple al. kolay olur bide duş al mis gibi...
saçini fön çek yada köpük sür... makyaj yap. güzel giyin..
isyan edip durmakla olmaz. ben bile kuoföre gitmedim ama kendim aliyorum herşeyimi kısıtlaşirdim.. para biriktirip kıyafet aliyoru o konuda rahatim çok şükür...
Kötüyüm hemde çokNasıl yani iyimisiniz SİZ ?
Alamam hiç alamadım kötü yaparım ağda yaptırmam lazım en son iki gün önce bir elbise aldm onunda bedeni büyük geldi onuda giymek istemiyorum sevgilim bi yerlere gidelim dedi cebimde param yok gitmek istemedim kaslarımda çıktı zaten
Yapamam kötü ederim bozulur bıktım bu hayattanbenim de evim arabam yok artı 150 tl bile yok cebimde daha kirayı vermedim :)) sen ne diyon bacım :)) al bi cımbız tık tık al kaşını bıyığını terapi olur sana :)
O da bir dert zaten :) olmaması kötü olmasi kötübak en azından sevgilin varmış bende o da yok :)))
Adetim zaten bir iki güne bitecekBıyıktan girip,evden arabadan çıktın.
Gerçekten bunalımdasın.
Adet dönemin yaklaşmış, dert edecek bişey yok, adet ol geçer..
Evim var Kira tapulu yok arabam yok o parayla maaşa kadar gecincem yani yirmi gün kadar var asıl derdim bunlar ev arkadaşım var onlada kavga ettimEvim yok derken kalacak yerin mi yok yoksa tapulu evin mi yok
150 tl ike ne zamana kadar geçineceksin
Kaş bıyık son dert olsun da bu kadar abartma 5 tl aldırması da
Işin var gelirin var asıl derdini anlat belki ona da yorum yaparız
MeselaMutlu olucak daha farklı şeylerde var onların farkına varın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?