- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
yok be neden dalga geçeyim cidden kötüyüm arkadslarım bunaldı artık burda derdimi dökeyim dedim iş yerinden bir bayanla tartıştım ev arkadaşmla tartıştım bana faturayı sen öde diyor sormuyor cebinde paran varmı diye sevgiim il dışına gezmeye gidelim diyor sormuyor bu kzn parası varmı hasta -mens streslimi ailem param olmadığından dert yanıyor bir arkadsm araba almış onu kıskandm sizce bunlar da dert değil mi ablacım pardon yaşınızı blmiyorm amaBence dalga geçiyosun insanlarla sen
mensim ya belkide ondanSomurtgan şirin vardı onu anımsattın banaHiçbirşeyi beğenmeyip kulp buluyorsun sen kendini sevmiyorsun bence hakkında hayırlısı ozaman
normalde maaşa kadar 20 gün ama ben onu istesem 1 günde bititrim kendimi tutuyorumşans değil bence sevdiğim adam onu sevdiğimi bilmiyor, içimde kaldı herşey, okuldan mezun oldum işsizim, sürekli gece gündüz ders çalışıyorum, kendime bakmayı geçtim yemek yiyemiyorum cılız bişey oldum kaldım. bence elinizdekilerin kıymetini bilin, paranızı yönetmeyi öğrenin, lüzumsuz alışverişler yerine ihtiyaç doğrultusunda yapın, sevgilinizle vakit geçirince mutlu olmanız lazım, siz uzak durup bunalım takılıyorsunuz. merak ettim 150 tl ile kaç gün idare edeceksiniz?
yok be neden dalga geçeyim cidden kötüyüm arkadslarım bunaldı artık burda derdimi dökeyim dedim iş yerinden bir bayanla tartıştım ev arkadaşmla tartıştım bana faturayı sen öde diyor sormuyor cebinde paran varmı diye sevgiim il dışına gezmeye gidelim diyor sormuyor bu kzn parası varmı hasta -mens streslimi ailem param olmadığından dert yanıyor bir arkadsm araba almış onu kıskandm sizce bunlar da dert değil mi ablacım pardon yaşınızı blmiyorm ama
Yaşım 30 olcak 20 gün sonra. Ama yaşadıklarımla hesaplarsam 40ı geçkin. Senin hayattan bıktıran dertlerine bakıncada 20 gibi.yok be neden dalga geçeyim cidden kötüyüm arkadslarım bunaldı artık burda derdimi dökeyim dedim iş yerinden bir bayanla tartıştım ev arkadaşmla tartıştım bana faturayı sen öde diyor sormuyor cebinde paran varmı diye sevgiim il dışına gezmeye gidelim diyor sormuyor bu kzn parası varmı hasta -mens streslimi ailem param olmadığından dert yanıyor bir arkadsm araba almış onu kıskandm sizce bunlar da dert değil mi ablacım pardon yaşınızı blmiyorm ama
üni okurken 5 tlyi 20 gün cüzdanımda taşıdığımı hatırlıyorum, ah yokluknormalde maaşa kadar 20 gün ama ben onu istesem 1 günde bititrim kendimi tutuyorum
Maaşm 2700 kartlara gidiyor giyim e çok param gidiyor kuaföre tüm vücut ağda kas bıyık saç hepsi tutuyor birazparanı idare mi edemiyorsun. ne kadar maaş alıyorsun neden sadece 150 tl kaldı. nerelere verdin parayı... yardım ederiz. x marketten alacağına gidip bimden a101den alırsın. sebzeni meyveni pazardan akşam saatlerinde alırsın...
kuaför de 150 tlni bir anda alabiliyorsa kaş bıyık için çok pahalı en fazla 10 tl değilmiydi o...
kaşımı bıyık işlerini kendim hallediyorum. saçımı da anneme kestirdim...
yinede Allah kolaylık versin...
Mens ne yaamensim ya belkide ondan
regl oluyörMens ne yaa
Sevgilim de sizin gibi düşünüyorYaşım 30 olcak 20 gün sonra. Ama yaşadıklarımla hesaplarsam 40ı geçkin. Senin hayattan bıktıran dertlerine bakıncada 20 gibi.
Mesela bunlar büyük dertse aç kayserili kardeşleri oku haline şükret ve çözüm arayışına gir.
1-iş yerinde herzaman tartışılır.
2-ev arkadaşına ödünç olarak sen ver ay başında ödicem de
3-sevgiline ya paran yok de ki bu sevgiliye denmesinde mahsuru olmayan bişey, yada hastayım dinlenmeliyim de.
4-annene durumu açıkla o annedir bişey demez.
5-kendinden iyi yaşayanlara bakıp kıskanıcana, kendinden alttakileri izle nimetini gör.
Bi dene belki işe yarar
Mensturssyonregl oluyör
Yaşlandım zatenüni okurken 5 tlyi 20 gün cüzdanımda taşıdığımı hatırlıyorum, ah yoklukbardağın dolu tarafından bakmaya çalışın, bu gidişle erken yaşlanırsınız :)
Ben kendime bakim yapınca param gidecek o oder deşehir dışına çağırıyorsa kendi ödesin ozaman sen niye geriliyosun ki :) bu arada bak 32 yaşındayım üni mezunu değilim ehliyeti bile bu sene alıcam borç desen maaşımdan çok..patronum iyidir ama kıldır dahada anlatayımmı :)
Te Allahım ya. Gexe 5te yattım iki kuruş fazladan kazanayım diye sabah 9da kalktım çocuklara gözlerim fal taşı gibi açılmış durmadan mensim mensim okuyorum. Bi an manyadım sandımregl oluyör
Daha ilk ayimizfaturaları sırayla mı ödüyorsunuz, yarı yarıya ödeyin bu ay da sonra verirsiniz
Bence haksızşık etmeyin hala aşırı gençsinizYaşlandım zaten
yok yok menstrüasyon dönemi olarak geçiyor da arkadaş kısaltmasını kullanmış :) gece mi iş el işi fln mı yapıyorsunuz da?Te Allahım ya. Gexe 5te yattım iki kuruş fazladan kazanayım diye sabah 9da kalktım çocuklara gözlerim fal taşı gibi açılmış durmadan mensim mensim okuyorum. Bi an manyadım sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?