Çok kötüyüm ..

Bence dalga geçiyosun insanlarla sen
yok be neden dalga geçeyim cidden kötüyüm arkadslarım bunaldı artık burda derdimi dökeyim dedim iş yerinden bir bayanla tartıştım ev arkadaşmla tartıştım bana faturayı sen öde diyor sormuyor cebinde paran varmı diye sevgiim il dışına gezmeye gidelim diyor sormuyor bu kzn parası varmı hasta -mens streslimi ailem param olmadığından dert yanıyor bir arkadsm araba almış onu kıskandm sizce bunlar da dert değil mi ablacım pardon yaşınızı blmiyorm ama

normalde maaşa kadar 20 gün ama ben onu istesem 1 günde bititrim kendimi tutuyorum

şehir dışına çağırıyorsa kendi ödesin ozaman sen niye geriliyosun ki :) bu arada bak 32 yaşındayım üni mezunu değilim ehliyeti bile bu sene alıcam borç desen maaşımdan çok..patronum iyidir ama kıldır dahada anlatayımmı :)

Yaşım 30 olcak 20 gün sonra. Ama yaşadıklarımla hesaplarsam 40ı geçkin. Senin hayattan bıktıran dertlerine bakıncada 20 gibi.
Mesela bunlar büyük dertse aç kayserili kardeşleri oku haline şükret ve çözüm arayışına gir.
1-iş yerinde herzaman tartışılır.
2-ev arkadaşına ödünç olarak sen ver ay başında ödicem de
3-sevgiline ya paran yok de ki bu sevgiliye denmesinde mahsuru olmayan bişey, yada hastayım dinlenmeliyim de.
4-annene durumu açıkla o annedir bişey demez.
5-kendinden iyi yaşayanlara bakıp kıskanıcana, kendinden alttakileri izle nimetini gör.
Bi dene belki işe yarar

Maaşm 2700 kartlara gidiyor giyim e çok param gidiyor kuaföre tüm vücut ağda kas bıyık saç hepsi tutuyor biraz

Sevgilim de sizin gibi düşünüyor

faturaları sırayla mı ödüyorsunuz, yarı yarıya ödeyin bu ay da sonra verirsiniz

Ben kendime bakim yapınca param gidecek o oder de

Oh ne güzel kenara çekilin.
Çabalasan ya biraz , uğraşsan sonra olmuyor desen bıktım desen ?
Elbisenin bedeni büyük gelmiş ee değiştir, kuaföre gidemediysen zaman oluştur kendine . En yakın arkadaşlarından birine de alsın mesela.
150 Tl gezip tozmaya yetmiyor mu?
Yada lüks takılma söyle karşındakinede , fazla açılmamam lazım diye. Kendini mükemmel göstermeye çalışma sende bir insansın sonuçta

Te Allahım ya. Gexe 5te yattım iki kuruş fazladan kazanayım diye sabah 9da kalktım çocuklara gözlerim fal taşı gibi açılmış durmadan mensim mensim okuyorum. Bi an manyadım sandım
yok yok menstrüasyon dönemi olarak geçiyor da arkadaş kısaltmasını kullanmış :) gece mi iş el işi fln mı yapıyorsunuz da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…