- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Yok mimari çizim. Mens diyince aklıma bin tane şey geldi bianyok yok menstrüasyon dönemi olarak geçiyor da arkadaş kısaltmasını kullanmış :) gece mi iş el işi fln mı yapıyorsunuz da?
bu konuda gelebilir bence de, kaş bıyıktan girdik fatura ve evlilikten çıktık, araya sevgili ve mens eklendi hadi bakalımYok mimari çizim. Mens diyince aklıma bin tane şey geldi bian
Bencedebu konuda gelebilir bence de, kaş bıyıktan girdik fatura ve evlilikten çıktık, araya sevgili ve mens eklendi hadi bakalım
kendimi mükemmel göstermeye calışmıyorum ki ben yaaOh ne güzel kenara çekilin.
Çabalasan ya biraz , uğraşsan sonra olmuyor desen bıktım desen ?
Elbisenin bedeni büyük gelmiş ee değiştir, kuaföre gidemediysen zaman oluştur kendine . En yakın arkadaşlarından birine de alsın mesela.
150 Tl gezip tozmaya yetmiyor mu?
Yada lüks takılma söyle karşındakinede , fazla açılmamam lazım diye. Kendini mükemmel göstermeye çalışma sende bir insansın sonuçta
aciz değilim duygularım karmakarısık tabikide şükrediyorum halimeAman bu ne ya. Bu kadar zayıf insanların mutsuzluğu hak ettiğini düşünüyorum. Ayıp ya her şeye bi bahane bulmussunuz. Mutlu olmak için çaba harcamaya gonlunuz yok sizin. Kasını bıyığını alamazmis da onun için hayata kusmus. Allah aşkına insansiniz siz hic bi canlıda olmayan zekaya ve yeteneklere sahipsiniz. Atalariniz da ay ben çiğ et yiyemem, öyle mağara da filan hiç yasmayi beceremem filan deseydi insan ırkı yok olmuştu şimdiye. Siz gelmiş kasimi alamam hayat çok kötü diyorsunuz. Cidden utanc verici bu zayıflığınız. Dünyadaki insanların yarısından daha fazlasında iyi şartlara sahipsiniz belki de. Ama bu zayıflıkla elimizdekileri de haketmiyorsunuz bence. Kolu bacagi olmayıp gülüp eğlenen çocukları gorunce nefret etmiyor musunuz bu acizliginizden?
tabikide hakkım var o kız beni kullandı benim üzerimden geçindi şimdi aldığı arabayla bana hava atamazne kadar büyük dertler bunlar.
paranız yoksa o büyük gelen elbiseyi neden aldınız?
sanırım parayı sağa sola saçıp sonra da param yok diye ağlıyorsunuz.
ve hayatta en nefret ettiğim şey kıskançlık.
arkadaş araba aldı onu kıskandım demişsiniz.
siz de alın efendim.
evdi arabaydı öyle hoppp diye alınmıyor. millet az yiyor, kısa giyiyor alıyor.
siz de kendinizden kısıp alın, kıskanmaya hakkınız yok.
. Bi araba parası kadar nasıl kendinizi kullandirtmayi basardiniz onu sorgulayin bence. Her şeye ağlayan çocuk gibi ama şöyle ama böyle diye cevaplar veriyorsunuz. En nefret ettiğim insan tipi sizin gibi zayıf, hiç bi şeye çaba harcamayip habire durumda şikayet edecek bi şeyler bulan mutsuz insanlar. Ne amaçla buraya konu actiniz ki. Şimdi bi de lanet olsun herkes ustume geliyor diye dertleneceksinjz. Bi araba boş beles derdiniz var zaten bu da onların üstüne eklenecektabikide hakkım var o kız beni kullandı benim üzerimden geçindi şimdi aldığı arabayla bana hava atamaz
Niye dert edip yorum yaptınız ki ?. Bi araba parası kadar nasıl kendinizi kullandirtmayi basardiniz onu sorgulayin bence. Her şeye ağlayan çocuk gibi ama şöyle ama böyle diye cevaplar veriyorsunuz. En nefret ettiğim insan tipi sizin gibi zayıf, hiç bi şeye çaba harcamayip habire durumda şikayet edecek bi şeyler bulan mutsuz insanlar. Ne amaçla buraya konu actiniz ki. Şimdi bi de lanet olsun herkes ustume geliyor diye dertleneceksinjz. Bi araba boş beles derdiniz var zaten bu da onların üstüne eklenecek
bitmedi henüz ama regle fazla alakası yokSanırım regli donemine giriyosun. Bitince geçer
Belkide manevi açlık var. .haklısınızŞu an cebinizde 500 tl olsa saçınızı başınızı yaptırıp istediğiniz kılık kıyafeti alabilseniz bile bu seferde kimbilir hangi sebeblerden dert yaratırdık kimbilir.beliki sevdiğinizden belki ailenizden belki de arkadaşınızdan dem vuracaktınız.insanoğluyuz biz derdimiz hiç bitmez .hadi bırakın derdi tasayı bugğn cumanın hürmetine nefes alıp güneşi görebildiğiniz için yaradanınıza şükredin.
Ben edemiyorm22 yaşındasın ve çok normal,hep derimki parayı ıdare etmek bir zanaat tır,şükür para benı değil,ben parayı ıdare edıyorum,
Devrelerden cızırtı sesleri geliyor,sakinnAllahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?