Çok kötüyüm ..

Aman bu ne ya. Bu kadar zayıf insanların mutsuzluğu hak ettiğini düşünüyorum. Ayıp ya her şeye bi bahane bulmussunuz. Mutlu olmak için çaba harcamaya gonlunuz yok sizin. Kasını bıyığını alamazmis da onun için hayata kusmus. Allah aşkına insansiniz siz hic bi canlıda olmayan zekaya ve yeteneklere sahipsiniz. Atalariniz da ay ben çiğ et yiyemem, öyle mağara da filan hiç yasmayi beceremem filan deseydi insan ırkı yok olmuştu şimdiye. Siz gelmiş kasimi alamam hayat çok kötü diyorsunuz. Cidden utanc verici bu zayıflığınız. Dünyadaki insanların yarısından daha fazlasında iyi şartlara sahipsiniz belki de. Ama bu zayıflıkla elimizdekileri de haketmiyorsunuz bence. Kolu bacagi olmayıp gülüp eğlenen çocukları gorunce nefret etmiyor musunuz bu acizliginizden?

ne kadar büyük dertler bunlar.
paranız yoksa o büyük gelen elbiseyi neden aldınız?
sanırım parayı sağa sola saçıp sonra da param yok diye ağlıyorsunuz.

ve hayatta en nefret ettiğim şey kıskançlık.
arkadaş araba aldı onu kıskandım demişsiniz.
siz de alın efendim.
evdi arabaydı öyle hoppp diye alınmıyor. millet az yiyor, kısa giyiyor alıyor.
siz de kendinizden kısıp alın, kıskanmaya hakkınız yok.

kendimi mükemmel göstermeye calışmıyorum ki ben yaa

aciz değilim duygularım karmakarısık tabikide şükrediyorum halime

tabikide hakkım var o kız beni kullandı benim üzerimden geçindi şimdi aldığı arabayla bana hava atamaz

tabikide hakkım var o kız beni kullandı benim üzerimden geçindi şimdi aldığı arabayla bana hava atamaz
. Bi araba parası kadar nasıl kendinizi kullandirtmayi basardiniz onu sorgulayin bence. Her şeye ağlayan çocuk gibi ama şöyle ama böyle diye cevaplar veriyorsunuz. En nefret ettiğim insan tipi sizin gibi zayıf, hiç bi şeye çaba harcamayip habire durumda şikayet edecek bi şeyler bulan mutsuz insanlar. Ne amaçla buraya konu actiniz ki. Şimdi bi de lanet olsun herkes ustume geliyor diye dertleneceksinjz. Bi araba boş beles derdiniz var zaten bu da onların üstüne eklenecek

Niye dert edip yorum yaptınız ki ?

Şu an cebinizde 500 tl olsa saçınızı başınızı yaptırıp istediğiniz kılık kıyafeti alabilseniz bile bu seferde kimbilir hangi sebeblerden dert yaratırdık kimbilir.beliki sevdiğinizden belki ailenizden belki de arkadaşınızdan dem vuracaktınız.insanoğluyuz biz derdimiz hiç bitmez .hadi bırakın derdi tasayı bugğn cumanın hürmetine nefes alıp güneşi görebildiğiniz için yaradanınıza şükredin.

Belkide manevi açlık var. .haklısınız

eviniz arabanız olunca mutlu mu olcaksınız anlamadım fake olmasını istedim konunun

Devrelerden cızırtı sesleri geliyor,sakinn

sukredin halinize hanimefendi hergun onlarca insanin oldugu acligin yoksullugun hastaligin ve daha onlarca kotu seyin yasandigi bi dunyada sizin derdiniz solda sifir maalesef herseyi kendinize dert etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…