- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi generalsmoker
-
evine gidince yap o vakit temizlik ve bakım iyidirÇalışıyorum yapamam şimdilik
Adetim zaten bir iki güne bitecek
Adetim zaten bir iki güne bitecek
Çevremdekilerin var ama. .. adetim zaten kendimde alamam kuaföre gidersem bütün param biterevine gidince yap o vakit temizlik ve bakım iyidir
rahatlarsın
Inşallah dediğin gibi olurhormon tepişmesi bunlar bişi olmaz :))
Kendimi çirkin hissediyorum ama hiç böyle olmazdm o yüzden sevgilim le bulusmak istemiyorumO zaman adet dönemi depresyonudur bu. Benim adet öncesi başlar adetle biter, kimisinin adet boyu sürer.
Emin ol sebep bu. Adet olan kadınlar= patlamak üzere olan bomba.
2 güne geçer...
NedennnnnOooyyy öküz oturdu böğrüme
Kaşını almayı beceremiyosun diyemi bıktınYapamam kötü ederim bozulur bıktım bu hayattan
Libitom düşük canım istemiyorumSeviş rahatlarsın.
Kendimi çirkin hissediyorum ama hiç böyle olmazdm o yüzden sevgilim le bulusmak istemiyorum
Hayır param yok dertliyimKaşını almayı beceremiyosun diyemi bıktın
Allah kimseyi dertsiz bırakmasın
Öyle bi sıralamışsınızki, okurken karşımda nefes bile almadan bunları anlatan birini gördüm bian hissettmNedennnnn
Elim kolum kalkmıyor evlenmek istiyorum galibaYok mu yanında ip, cımbız gir hemen al helada.
Kadın dediğin cımbızla gezer.
İkide pudra, bi rimel bak nasıl kendine geleceksin.
Bıktım bu hayattan hayatımda renk yok canım ondandirÖyle bi sıralamışsınızki, okurken karşımda nefes bile almadan bunları anlatan birini gördüm bian hissettm
regl dönemi mi yaklaşıyor muAllahım ne biçim bir gün bugün bütün sevmediğim kişiler etrafımda tartışmalar yaşadım sabah sabah maddi olarak kötüyüm kendimi bugün çok çirkin hideediyorm Kaşim biyigim çıkmış cebimde 150 tl param kalmış evim yok arabam yok çok çok kötüyüm bugün bir yerlere kaçayim desem yok param kendimi gereksiz hissediyorum bugün bir kötüyüm bir yerlere gitmek istemiyorum işlerim yogun halen bitmedi allahim suan çıkıp alışveriş yapmak kuaföre gitmek sonra gezmek öf allahım ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?