- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 36
arkadaslar uzun süre buraya cvp yazamadım. Buraya yazdıklarım kuzenim tarafından görülmüştü takip etmesini istemedim. Sevdiğini söylediği kızla bi süre snra anlaşamayıp ayrıldılar ama o kadar kolay olmadı tahmn edersiniz. Ayrıldıktan sonra kız tehditlerine vs maruz kaldı. O hiç kimseyi sevemez sevse bile uzun sürmez uzun sürsede zarar verir onun kiişiliği bu ztn. Özel mesajlar geldi hikayeni merak ediyoruz ailene söledinmi vs die. Bende yazmaya karar verdim. Anneme sizlerin verdiği cesaretle anlatmıştım ztn biliyorsunuz. Babama anlatamazdım çünkü bazı hastalıkları ortaya çıktı babamda kalp var duydugu an hiç bişeyin dönüşü olmaz kendimden çok onları düşünemk zorundaym :gitme: Kısa ve öz anlatmak istiyorum nişanlandığımı söylemiştim çok güzel bir aşk hikayemde vardı biliyorsunuz. Ama hersey btti :gitme: ben nişanma konusu gectiginde ergüne anlatma kararı aldım çünkü artık basit deildi hersey. evliliğe adım atıyorduk ve bunları bilmesi gerekiyordu beni öyle sahiplenirse devam edecektim burun kıvırsaydı arka bile bakmayacaktım çünkü yaşadıkalrımda bnm bi sucum yoktu senağlama Buluşmak istediğimi söyledim mersine ben kendim gittim çünkü beni o halde kabul etmezse bari bittiğinde buraya kadar geldim hic gerek yokmus dedirtmemek icin ben kendm gittm. Sakin bi yere gittik ve basımdan böyle bir olayın gectigini söyledm ilk önce çok şaşırdı bana hiç yakıştıramadı bu acıları sarıldı ve agladı nelere katlanmıssın dedi senağlama ellerim titriyordu yüzüne bakamıyordum sen neden yüzünü eğiyorsun senin bi kabahatin yokki dedi :gitme: Ben seni sen olduğun için sevdm düşündüğün dier erkekler gibi namussu iki bacak arasında arayanlardan da deilim sen istedgin sürece biz birlikteyiz dedi :gitme: ama bu rahatlamama yetmedi çünkü bunu yapanın kim olduğunuda soracaktı ve de sordu polise gitmednzmi annen baban ne dedi falan dedi babamın bilmedgni annemin bildiğini söyledm kim yaptı nasıl oldu dedi benm icin en can alıcı nokta oydu iste konusamayınca tmm bu konular acılmayacak bi daha kesinlikle unutcaz olmadı öle bisey dedi ama ben sölemem gerektiğini söledim :gitme: herseyi anlattım hayretler icinde yüzüme baktı ve yalçını bulacagını söyledi o kadar sinirlendiki anlatamam nerdeyse ayaklarına kapandm yalvardm nolur bsey yapma bilmiyor gbi davran dedm cünkü babam ahstaydı duydugu an aile faciası olurdu hem ergün cok snirliydi ve yalçına bsey yapabilirdi bu durumda onun aileside duyacaktı tam bi facia olacaktı :çok üzgünüm: ölümü gör dedim fayda etmedi ayrılırız dedim fayda etmedi daha cok yalvardım Allahın adına kadar bi cok sey söyledm sakinleşti babam için benm icin :çok üzgünüm: nisan yapıp hemen evlencez sonrada buraya en uzak sehire gidicez ailenle bile görüsmeyeceksn gerekirse dedi herşeyi kabullendim cünkü cok mutlu olucaktık artık yeni bi hayatım olacaktı herseym bana herseyi unutturacaktı :a015: Yalçını bnm haberm olmadan arayıp tehdit etmiş bi daha ona msj atmayacaksın rahatsz etmeyeceksn ne düğünümzde ne nişanımızda ne de evimizde işin yok demiş çalıştığı yere gidip o snirle birazda pataklamıs ama bu ailelerin kulagına gitmedi yine gördüğü yerde üzerine gidiyormus :1no2: Neyse ki nişan yaptık yalçın yoktu nişanda hersey o kadar güzeldi ki yüreğimin sahibi ugrunda ölmeyi göze alabilecegm tek insan yanımdaydı bana bakıyordu gülümsüyordu hersey bambaskaydı gözlermde sevinc gözyasları dökülürken onları silip sildiği mendili cebnde tasıyaacak kadar cok deger veriyordu gözyaslarıma bile :gitme: dökülen saçlarımı alıp mendillerinin arasında tasıyan biri ben o kadar cok sevildim ve sonra o kadar cabukta vazgecildm sebebi nedir bilmem :gitme: Hersey üç buçuk ay sürecekmiş bnm nişanımda döktügüm sevinç gözyasları üç buçuk ay snra dert gözyasları olacakmıs :çok üzgünüm: Gecen hafta msj atmıs böyle olması gerekiyordu seni bırakmak istemezdm cok üzgünüm evlenecektk uzaklara gidecektik ama buraya kadarmıs bana kattıgın hersey icin saol kattıklarımda helali hoş olsn mesaj atma arama nedenini sorma bunu yapma cünkü cvp gelmicek arama acan olmayacak cok sevmstm seni çok yazmıs ve ELVEDA ne olduğunu anlamadm 3.5 aylık nişanlılık döneminden snra hersey mahvoldu btti geriye elde kalan sadece gözyaslarım oldu mafoldumben mafoldumben Hayata dair inancım kalmadı hersey yok oldu gözümde oruc tutamıyorum gecem gündüzüm yok bir haftada 58 kilodan 50 ye düştüm. dış dünyayla baglantımı kestm sanki baska seylerle ugrasmaya calıssamda bi süre snra kabak tadı veriyor hersey başa dönüyor mafoldumben iste merak ettgniz gelismeler bunlar ne kolum kanadım ne de dalım dayanagım kaldı mafoldumben
Biraz uzun oldu özür dilerm ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı mafoldumben mafoldumben
Biraz uzun oldu özür dilerm ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı mafoldumben mafoldumben