Çalıstirmazki,işyerine gelip rezalet çıkarır.kim böyle sorulu birini çalıştırmak isterki. Ayrılsam maaşım cocuğumun dershane parasını bile karsilamaz.ne yiyip icicem.anneme gitsem onun parası çok kısıtlı.kendine zor bakıyor 2 boğaza nasıl baksın
İste böyle her sinirlendiğinde kırıp döker.o an tek kelime edersem bana şiddet uygular.bıktım cam kırıkları supurmekten.sehpa bile kırdı.eline ne gelirse
Icinde hep bir siddet duygusu vardi.Ama artarak gidiyor.hep olgunlasir diye umit ettim .zor durumdayim.bir gun o sinirle beni oldurecek. Cocugum olmasa siginma evine gidicem.onunda psikolojisini bozucak.cocugum etkilenmesin diye o kadar cok alttan aldim idare ettimki.sirf evde kavga ortami olmasin diye.yillarca disari bile yansitmadim.kac kere orami burami morartti.sevmiyorum onu.insanin parasi olmazsa birde cocugu varsa o kadar zorki(((dayanacak gucun kalmadi.bir tek hamileyken benim ustume gelmedi
Kayinvalidem kayinpederim yok.bir ablasi var oda konustu zaman zaman hic fayda etmedi.yapisi bu degismez dedi ablasi
Kacip kurtulmak istiyorumda.cocugumun gelecegiyle oynamak istemiyorum.sabrediyorum. Nereye kadar bilmemAptal gibiyim.cesaretim yok...gucum yok.mahkemenin verdigi nafaka ne kadar olur ki.cocugumun ihtiyarclarini nasil karsilarim (alamamki .
Senetlerde benim imzam var.yazin yurtdisina yaz okuluna gidecek.o kadar mutlu hevesli ki.iste ayrilsam bunlrin hicbirini veremem.babasida bana inat gondermez.cocugumda seni yuzunden diye beni suclayacak. Off her yerden sikistim. Aslinda o da bilyor cocuk icin katlandigimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?