Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

E 3.5ay olmuş aileler noluyo demedi mi hiç görüşmediler mi seni arayan olmadı mı

Gaza getiriyoruz heralde

Babanızın sözünü dinleyin.
Erkenden evlenmeyin

Siz konustukca kendimi haklı buluyorum :)
Niye böyle olucakmıs canımm diyorum... Ya zaten herşey üst üste geldi kuzenimle aramızda 2 gün var nişanda onun kayınvalidesi dünyaları serdi önüne görseniz 1 oda bohça getirdi özel süsletmiş bana getirdikleri beraber aldıklarımız hariç ki onu da nişanlım aldı. Koydukları seccadeler ve başörtüleri aman yarabbi tam bir çağut. Kuzenim düzleştiricisine kadar düşünülmüş. Kaç çeşit pijamalar falan anlat anlat bitmez yani pike takımı nevresimler. Benim koydukları 2 seccade bile hacdan getirilip hediye edilen incecik şeyler.
Bunlar beni çok etkiledi ve kayınvalidemin alışverişte hadi oğluma alışveriş yapalım demesi ona kötü birşey alıcaz zannetmesi beni çılgına cevirdi. Kuzenimin kayınvalidesi onca sey yapması yetmemiş gibi takılan altınlarıda verdiler. Benimkilerin ablası kaçırır gibi uzaklaştırıp alıp cantalarına koydular altınları ben 3 kuruş paraya kalmadım ama sanki isticektik biz hayret bişey ya zoruma gidiyor nişanlanmadan önce hiç böyle değildi

Nişan altınlarını erkek tarafı almaz ki
Kıza aittir nişan takıları.

Maddi konudan seni en iyi ben anlarim canım. Malesef bu konuda ben de muzdaribim o ailesinden hiç bişey isteniyor sıkıntıya sokmak istemiyor onları çünkü kendi kendine geçinen insanlar. Benim ailem de öyle bende hep destek oldum bu konuda sevgilime birlikte yaparız diye ama bana fedakarlık yap o zaman şunu isteme bunu isteme altın almak takı takmak gereksiz gibi şeyler dedi büyük kavgalar ettik sonuç ? Ben paragöz oldum sevgilimin gözünde

Babası sanırım kanser tedavisi görüyordu, Allah korusun, en kötüsünden düşünmek gerekirse, kayınpederiniz vefat ederse eğer, kayınvalideniz eminim size gelip, yerleşecektir. Tek kalamam korkusuyla, oğlumdan başkası acımı unutturamaz diyerek, tamamen hayatınıza dahil olabilir. Asıl sorun işte o saatten itibaren, tüm gerçekliğiyle çarpılır yüzünüze.

E 3.5ay olmuş aileler noluyo demedi mi hiç görüşmediler mi seni arayan olmadı mı
Aileler ne diyecekki aileler tartisti zaten ustunede biz tartistik nisanlimla. Nisanlimin babannesi baristircam sizi diyo ama benim umudum yok. Cunku kaynanam istemedi hic beni nisanlimin zoruyla geldiler istemeye ama simdide tartisma olunca kimse kimseye konusmuyo oylece bekliyoruz nolcaksa. Onlar benim ozur dilememi istiyolarmis nisanlim ailemin yaninda bana git dedi bende git demek oyle olmaz dedim yuzugu cikardim sinirle ama sonradan taktim evlerinden cikarken. Simdi benden ozur bekliyolarmis ama dilemem.

Ayy Allah korusun ya inanın beynim patlayacaak düşünmekten. Ders çalışmaya çalışıyorum şuan kendimi bile veremiyorum

Nişan altınlarını erkek tarafı almaz ki
Kıza aittir nişan takıları.

Evet bizde de nişan takısı kızda kalır. Ay bu erkek aileleri yeni yeni adet çıkartıyorlar.

Aslında onların adetlerindede öyle. Ama işlerine gelmedi heeralde. Birde kaçırır gibi çıkarttılar gizli gizli. Benimde çok zoruma gitti ve söyledim. İstediğin 3 kurus seymi dedi. Ben 3 kurus paraya kalmadım ama senin ailen bana sunu alıcaksın bizde adet böyle demeyi biliyor ama adetlere göre de nişan kızındır neden vermediler akıl etmediler diyorum susuyor. En güzel günlerimizi zehir etme diyor ama o kadar sıkıldım ve zoruma gidiyor ki anlatamam size

Merak ediyorum tüm bunlar olurken anne babanız nerdeler? Nerde görülmüş kızın üzerinden altınların hele de nişan altınlarının alınıp verilmediği.
Bazı aileler düğünde de nişanda taktıklarını takıyor ama bu işin bahanesi olamaz yine siz de durur düğün vakti verirsiniz öyle bir şey olacaksa.

Hayır hayır yanlış anladınız ya da ben yanlış yazdım. Benim değil nişanlımın üzerindekilerinden kastettim

Zehır etme kan kustur
Gerı getırsınler takularını
Getırmexlersede bahane olur at yuzugu kafasına

eşinin ailesi şimdiden başlamış ne yazıkkı eşinde sadece susuyor ve sana lafı geçiyor.Lafa bak en guzel gunlerımızı zehır etmeymış!!! vahh canımmm aklını başına al iyi düşün gencecık kızsın!

Ama sorsan asil yorulan sevgilindir aile çok başka bişey Canim ya . Bide sen ne kadar haklı da olsan onları inandığı düşünceden vazgeciremezsin. Benim sevgilim bikaç ay önce hotmail hesabimdan dolayi burdaki konuşmalarımi okumuş da gizli gizli bana neler etti sen orda beni mi anlatiyo sun herkese benim param mi yok bana acıyor musun diye . Alt tarafı çok borcu var ben borç bitsin öyle evlenelim istiyorum oda sıkıntıya girmesin diye yazmıştım. Erkekler anlayissiz canım. Anlayissiz

Zehır etme kan kustur
Gerı getırsınler takularını
Getırmexlersede bahane olur at yuzugu kafasına

Bugüne kadar kendi aileme yansıtmadım en ufak birşeyi bile. Üzülmesinler istedim. Karşı tarafında yaptıklarının hep nişanlıma karşı duydukları sevgiye bağladım. Kendi kendime "sen daha küçüksün,cahilsin,karışma sus,o onun ailesi saygı duymalısın ki o da senin ailene saygı duysun,edepsizlik yapma" diyr söylendim. Bugüne bugün ailesinden kimseye bir terbiyesizlikte bulunmadım. Laf bile cevirmedim,terslemedim de... Ama annem hep ceyizlerimi en iyi yerden alırdı,öyle ki maddi olarak biz çok kuvvetliyiz onların gözünde. Ben hiç bir zaman çok birley istemedim ki hatta hiç birşey istemedim. Asla çirkeflik yapıp böyle olucak demedim. Tamam maddiyatın neye yeterse dedim. Karşıda yeni evler yapıldı onların aa bak burası güzel kirası ne kadar dedim kayınvalidem 500₺ dedi as ne kadar ucuzmus bizim orada 700-800₺ den aşağıya yok dedim aman 400₺ buluruz dedi. Ya sanki kendisi ödücek neden böyleee ???

nıye cahıl olasın nıye alttan alıyorsun
sen en ıyısını alıyorsan onlarda alıcak ne münasebet
bukadar ezık davranmayın ya yazıktır sende bır annenın babanın çocugsun kendını aılenı asla ezdırme

Kadın psıkomanyak da ondan :)))
Oglu evı gecındıremez sıkıntı etmesın dıye herhalde.kıyamıyor :))

400 u veren. 500 ude verır deseydın

Kadın psıkomanyak da ondan :)))
Oglu evı gecındıremez sıkıntı etmesın dıye herhalde.kıyamıyor :))

400 u veren. 500 ude verır deseydın

Yok ailemi Allah izin verdiği sürece hayatta ezdirmem. Benim ailem çok afedersiniz bana herşeyin en iyisini almak için bir yerlerini yırtıyor onlarda tık yok. Ne takı takıcaz diye bile düşünmek yok. Neden cünkü nişanlım alıcak umurlarında drğil.
Ya ben yeni gelin halimle eski püskü eve mi gireyim anlamadım ki . 500₺ ne ki a kuzenim istanbula gidicek 2+1 eve 1.500₺ kira vericek. 500 ne yani anlamadım gitti. Ama onların gözündede ben çok ucuyorum. Lüksünü istiyorum idare etmeyi bilmiyorum.

Kendince sizi düşünüyor işte peki sevgilin ses çıkarmıyor mu bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…