İş nişanlın da bitiyor canım bende de var bitane ana kuzusu ama benimkinin annesi çok mutlu oluyor bizi böyle bi arada görünce falan şükür :) ama senin biraz zor gibi hele ilk evlendiginiz aylarda sık sık gelir size. Gelemese bile arayıp tribini atar diye düşünüyorum malesefMerhaba KK hatunları...
Ben 22 yaşındayım ve ünv. Son sınıfta okuyorum. 4 senelik bir ilişkim vardı. Babam okulum bitmeden evlenmeme çok karşıydı ama ben gecen ay nişanlandım babamı ikna edip. Ama okulum bitmeden evlenmicegime dair söz verdim. Ki öylede olucak inşallah bu sene temmuzda diplomamı alabileceğim ve eylül de düğünüm olucak.
Nişanlımı çok seviyorum ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. 4 yılda bir gün,bir saat bile ayrılık yaşamadık şükürler olsun. Kendisi aileme karşıda son derece kibar ve saygılı. Çokta dürüst bir insan. Kendi ailesi de çok iyi insanlar. Bu güne kadar tek bir problem yaşamadım. Şükürler olsun...
Şöyle bir iki sıkıntımı sizlerle paylaşmak ve akıl almak istedim. Nişanlım benden 9 yaş büyük ve annesi kendisine inanılmaz düşkün. Öyle böyle değil ama nişan alışverişine çıktık, "annecim çok terledin sırtına bişey koyalım, üşüttün mü, aman sen taşıma, yorulma " sürekli bu şekilde. Ben rahatsızlık duymuyorum ama beni korkutan bu kadar düşkün olması ileride kıskanır mı bizi evlenince. Çünkü 2 lafından biri nişanlımın adı... Bana da diyor işte "siz evlenince geceleri oğlumun gelmesini beklerim,gelmediğini görünce üzülür yatar uyurum" bu da beni korktuyor acıkcası. Bugüne kadar bişey yaşamadık sadece söz ve nişan günü hep güler yüzlü olan kadın 5 karış suratla geldi ve 1 kere bile yüzü gülmedi. Fotoğraflarda bile belli.
Ve ikinci olarakta; biz sevgiliyken hep ailesi şöyle yapıcaz düğününüz nerede isterseniz orada olucak diye sözler verdiler. Nişanda,sözde bile taktıkları takıları yaptıkları bohcaları iğnesine kadar nişanlım aldı. Ve ev konusunda da 1 kuruş yardım görmüyoruz. 2 beyazeşyayı ve yatakodası takımını benim babama aldırıyorlar. Halbuki neden böyle?! Elbette ben yardım ederim ama onun ailesinin 1 kuruş bile 1 iğne bile almazken benim babam neden almak zorunda ?! Halbuki benim babam memur ve evde bir tek o çalışıyor. Bizi çok zengin görüyorlar heralde. Ben elbette calısmayı düşünüyorum evlenince. Ama durmadan ailesi bana iş bul olmadı gecici olarak tezgahtarlık yap diyorlar. (Yanlış anlamayın lütfen aşağılamak adına söylemiyorum not:benim nişanlımda tezgahtar) bende iyi bir iş bulmak istiyorum yoksa o çok ağır bir iş derslerime ağırlık veremem diyorum. Nişanlıma söylüyorum bana acıdıkları için öyle söylüyorlar diyor. Ama acımak sözle mi olur ? Ben de tabiki yardım edicem ama bazı şeylerin adaletsiz olduğunu düşünüyorum.
Lütfen yardım edin. Nasıl düşünmeliyim ve nasıl davranmalıyım
İnanın bilmiyorum. Bugüne kadar kimseyi kırmadım ama düşündükçe bazen sinirleniyorum sadece. Haksız olabilir miyim acaba ?
Uzun oldu okuyan ve yardımcı oşanlara şimdiden çol teşekkürler :)
Nişanlınızın aylık kazancı ne kadar?
1250₺ suan için artı yemek parası
İş nişanlın da bitiyor canım bende de var bitane ana kuzusu ama benimkinin annesi çok mutlu oluyor bizi böyle bi arada görünce falan şükür :) ama senin biraz zor gibi hele ilk evlendiginiz aylarda sık sık gelir size. Gelemese bile arayıp tribini atar diye düşünüyorum malesef
Siz iş bulamazsanız nasıl geçineceksiniz?
Evi var mı? Yoksa kirada mı oturacaksınız?
K9nu sahibinin dedigine gore Annesi bazı sabahlar oğlunu uyandirmaya kiyamadigi için okula gitmemiş okumamış babası da bu konuyu onemsemrmis
Tabi ki kiradaaa
Ben çalışmak zorundayım..
Bazen çalışmıcam işte ! Diye trip atınca ne diye okuyorsun diyor.
Bizim ailede kadınlar hep çalışır, sen çalışsan ne olucak diyor bazen
Tabi ki kiradaaa
Ben çalışmak zorundayım..
Bazen çalışmıcam işte ! Diye trip atınca ne diye okuyorsun diyor.
Bizim ailede kadınlar hep çalışır, sen çalışsan ne olucak diyor bazen
Onların ailenin kadınları gibi ol istiyo yani, annesi gibi sırtına havlu koy falan
Tabii ki !!!
Bunu da bir kere dile getirmişti zaten . Annem gibi bana bak onun gibi çalışkan ol ben de ona o zaman sen de babam gibi benim 1 dediğimi 2 etme dedim kaldıı aonra bişey diyemedi
Kayınvalideniz de çalışmış mı? Ne iş yapmış?
Ya bırak ne çalışması...
Babası bir iş yaparken bir iki defa yardım etmiş o kadar... Babası emekli bile değil yeşil kartlı annesinin sigortasıda yok ayrıca... Gittikçe kabalaşıyorum kusura bakmayın :)
Ya bırak ne çalışması...
Babası bir iş yaparken bir iki defa yardım etmiş o kadar... Babası emekli bile değil yeşil kartlı annesinin sigortasıda yok ayrıca... Gittikçe kabalaşıyorum kusura bakmayın :)
Oyyyy gidiyor gül gibi kız
Ya bide sen kendi evinde böyle bişey gormediysen tuhaf gelir benim sevgilim de 23 yaşında annesinin kucağına uzanıyor o saçlarını oksuyor çocuk gibi ilgileniyor bakakaliyorum dalga geçiyorum ana kuzusu diye. Bide seninki sanırım 30 yaşında sana tuhaf gelmesi çok normalAslında o da hep elele tutuşun bakayım,kolkola girin,daisy benim kızım falan der ama böyle davranınca nişanlıma 5 yaşındaki çocuk gibi şaşırıyorum. Anlayamıyorum ne düşündüğünü şaşırıp kalıyorum. Gerçi ben hayatta aynı ortamdayken yanyana bile oturmam değil elini tutmakta...
Benimkide bana ailesinden gizli makyaj takimi aldi 400tl falan tuttu turkiye parasiyla. Ailemin haberi olmasin dedi. Bi tanede ayakkabi aldi yine kimse bilmesin dedi. Cunku bana bisey alinca ailesi kiskaniyodu. Ve simdide konusmuyoruz uc bucuk aydir. Sonu nolcak bende bilemiyorum. Eger nisan bitti hersey bitti denilirse o gizli aldiklarini nasil alcak cok merak ediyorum. Ailesi agzindan burnundan getirir artik gizliden neler almissin sen diye...Ah canım sen beni ben seni çok iyi anlarız desene :) ya ben nişanlımı seviyorum çocuk mahcup olmasın diye nişanda tepsiye para atılıcak (kesinlikle biz para talep edicek sekilde makas kesmiyor bile demedik) babasının cebine 50₺ koymus tepsiye koysun diye. Alyansımı bile o aldı.
Ama bu maddiyat mevzusu beni çok yordu. Çok kızıyorum dile de getirdim. Niye benim babam almak zorunda dedim ? Tamam alma ben alırım ama yeterki çok pahalımşeyler isteme dedi. Sen aldık deriz dedi. Bak bak bakkkkk... Ben de dedim ki ya ben senin ailene yaranmak için almak zorundamıyım niye yalan söylicekmişiz dedim. Sen mahçup olma diye dedi. Ya dedim eşya almayınca mahcup mu olucam, almıcaksam nişan mı atıcaksınız dedim ya hayır saçmala ben seni seviyorum sadece bu konular beni yoruyor lütfen tamam herşeyi ben alırım dedi. Ama çok kızıyorum ya bazen hem de çok. Bugünde onlardan biri mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?