Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Birde yiğeni bana birgün şöyle dedi. Benle aynı yaşta. Onunda sevgilisi vsr. " kayınvalide sevmedi mi gelini o iş olmaz. Bakma seni seviyorlar bizimkiler "

İş nişanlın da bitiyor canım bende de var bitane ana kuzusu ama benimkinin annesi çok mutlu oluyor bizi böyle bi arada görünce falan şükür :) ama senin biraz zor gibi hele ilk evlendiginiz aylarda sık sık gelir size. Gelemese bile arayıp tribini atar diye düşünüyorum malesef

Aslında o da hep elele tutuşun bakayım,kolkola girin,daisy benim kızım falan der ama böyle davranınca nişanlıma 5 yaşındaki çocuk gibi şaşırıyorum. Anlayamıyorum ne düşündüğünü şaşırıp kalıyorum. Gerçi ben hayatta aynı ortamdayken yanyana bile oturmam değil elini tutmakta...

Siz iş bulamazsanız nasıl geçineceksiniz?
Evi var mı? Yoksa kirada mı oturacaksınız?

Tabi ki kiradaaa
Ben çalışmak zorundayım..
Bazen çalışmıcam işte ! Diye trip atınca ne diye okuyorsun diyor.
Bizim ailede kadınlar hep çalışır, sen çalışsan ne olucak diyor bazen

Tabi ki kiradaaa

Onların ailenin kadınları gibi ol istiyo yani, annesi gibi sırtına havlu koy falan

yorumların hiç birini okumadım ancak durumunla ilgili tek düşündüğüm şey var ki, babana aldırma o zaman o kadar eşya.
alsınlar onlar. sen sadece yatak odanı ve çeyizini yap tatlım.
yani sonuçta adetlerimizde yatak odasını ve ev çeyizini kız yapar. o yüzden baban ne kadar zengin olursa olsun almasın. çünkü insanlar nankör maalesef buldukça yolmaya kalkarlar. ayrıca niye senin baban alıyormuş evin yarı eşyasını. adam 9 yaş senden büyük yıllardır çalışıyor. ne yapmış çalıştığı parayı? kenarı bi zahmet iki eşya parası koysaydı.

Tabi ki kiradaaa

Kayınvalideniz de çalışmış mı? Ne iş yapmış?

Onların ailenin kadınları gibi ol istiyo yani, annesi gibi sırtına havlu koy falan

Tabii ki !!!
Bunu da bir kere dile getirmişti zaten . Annem gibi bana bak onun gibi çalışkan ol ben de ona o zaman sen de babam gibi benim 1 dediğimi 2 etme dedim kaldıı aonra bişey diyemedi

Kayınvalideniz de çalışmış mı? Ne iş yapmış?

Ya bırak ne çalışması...
Babası bir iş yaparken bir iki defa yardım etmiş o kadar... Babası emekli bile değil yeşil kartlı annesinin sigortasıda yok ayrıca... Gittikçe kabalaşıyorum kusura bakmayın :)

Senin belli ki basitetin bağlanmış gözlerin kör olmuş kulakların sağır.
Tehlike çanları dibine kadar çalıyo sen ısrarla duymuyosun.
Ünv mezunu olup tezgahtar kocan mı olsun istiyosun?
Elbette küçümsemek değil ama davul bile dengi dengine
Şu an yaşın küçük ve anlayamıyosun bence bunu
Ayrıca müstakbel kayınvaliden bariz bi şekilde sana işaretleri veriyor
Sana hiçbişey vaad edemeyen ve belli ki sadece sırtına yük olacak bu adamla evlenmek istediğine emin misin?bence çok iyi oturup düşünmen gerek.Evlenince sevginin önüne geçecek çok fazla şey karşına çıkacak.O zaman pişman olma.

Babanızın sözünü dinleyin.
Erkenden evlenmeyin

Ya bide sen kendi evinde böyle bişey gormediysen tuhaf gelir benim sevgilim de 23 yaşında annesinin kucağına uzanıyor o saçlarını oksuyor çocuk gibi ilgileniyor bakakaliyorum dalga geçiyorum ana kuzusu diye. Bide seninki sanırım 30 yaşında sana tuhaf gelmesi çok normal

Benimkide bana ailesinden gizli makyaj takimi aldi 400tl falan tuttu turkiye parasiyla. Ailemin haberi olmasin dedi. Bi tanede ayakkabi aldi yine kimse bilmesin dedi. Cunku bana bisey alinca ailesi kiskaniyodu. Ve simdide konusmuyoruz uc bucuk aydir. Sonu nolcak bende bilemiyorum. Eger nisan bitti hersey bitti denilirse o gizli aldiklarini nasil alcak cok merak ediyorum. Ailesi agzindan burnundan getirir artik gizliden neler almissin sen diye...

Daisy hayatına kim girerse girsin ilk aşkın baban, ona ihanet etme, onu dinle, sen pembe görürsün o sana tüm renkleri tüm olasılıkları gösterir, yaşın daha küçük önce hedeflerin, gözünü seveyim, bunun 5 sene sonrasını düşün, çocuğun oldu 40 günlükken memeden kesip işe mi döneceksin bu ne çalış baskısı,ben her zaman kadınların çalışmasından yanayım ama kendisi bir baltaya sap olamamış adama düşmez bunu söylemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…