Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Ben sevimsiz şeyler yazıcam kızma, bu adam bana bir sünepe geldi, aman tatsızlık çıkmasın diye herkese mavi boncuk dağıtan tiplerden, 31 yaşında hep tezgahtar olarak kalacak heralde ne uzarım ne kısalırım ölmeyecek kadar yaşasam yeter kafasında, yaş farkı çok, ilk ciddi ilişkin muhtemelen, bilemedim parlak gelmedi bana

15 sayfa ne yazilmis okumadim

annesi uyandirmaya kiyamadi diye okumayani ilk goruyorum kv ne bi çü$ diycem musadenle
uni mezunusun bence kendine denk birini bulmalisin, bari ya$itin birini bulll, ne ya$i ne mevkisi hiçb isey uymuyor nisanlinin sana, tabiki bi dedigini iki etmez senin gibisini bulamazda ondan ..

kv 30 yasindaki kazik kadr adamami tasima yoruldun dedi yani $aka dee lutfen

nisanlin sevgilin her neyse ne kdr iyi gorunurse gorunsun burdan abkinca sorunlu bi evlilik olacak gibi duruyor ..

sunepe kelimesi cuk oturdu bence :)

ama böyle yazınca genelde kıymete biniyorlar. Konu sahibi bu kadar anneci biriyle olmaz burdaki konuları oku gör seni neler bekliyor

Ben uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisiyim nişanlım lise mezunu. Bende açıktan okuyorum ama dershaneye gidiyorum ve yüksek lisans yapıp dershanelerde öğretmenlik yapabilirim. Ama ilk hedefim memurluk. İngilizce eğitimimi de tamamladım ama Nasip.. Aslında düşündüğünüz gibi biri değil. Bana karşı dürüst,sevecen,kıymet veren bir insan. Hatta bana bu düşkünlüğünü yiğeni falan bir ara sıkıntı yapmıstı işte her dediğini neden yapıyorsun gibilerinden. Şuana kadar ailesiyle benim arasında iyi bir köprü oldu. Gerçi sevgiliydik ve yeni nişanlandık problem yaşamamam çok normal. Bundan sonrası beni ürkütüyor. Uzaklara gitmek istiyorum. Kafam çok karışık

sende de valla en quzel yerden de .. benim ailemde bana acidiklari icin esya almasini istemiyorum durumumuz iyi deqil olsaydi ben ksndim cekinmeden ailmeden isterdim suanlik ailemin bu kadar seyi almasi uygun bulmuyorum de

Canim benim sevgili iken ne problem olacaktı ki şimdiden sonra her adımı iyi tart iyi yorumla, senin bir hedefin var memurluk, nişanlının hedefi nedir emekliliğe kadar tezgahtar mı kalacak, eğitim farkı maaş farkı olursa bunu tolere edebilecek misiniz

Kendi işini kurma hedefleri var ama ondada kararsızlıklar yaşıyor. Ben onu asla aşağılamam ama zaman zaman bana işte sen yüksek maaşlı olunca bunu sorun edermisin gibi sorular sordu. Hayır hem belli değil ki dedim. Ben inanıyorum dedi. Her zaman eğitimime destek cıktı. Hiç bir zaman dershaneye ya da ingilizce kurduna gitmemezlik etmedim ki o da asla bunu teklif etmezdi. Hep git oku ben yapamadım sen yap geliştir kendini der ve bununla gurur duyar. Ben de okucam tekrar bana destrk cıkarmısın der sürekli. Ama bir yandanda bietek onun maaşıyla geçinemeyeceğimizi bilir o yüzden çalışmam gerektiğinin altını çizer. Oysa ben iyi bir iş ve iyi bir gelecek istiyorum. Zırt pırt ordan oraya iş değiştirmek istemiyorum. O da biliyor tamam ben bakarım yaparım diyor sonra. Ailesi de her fırsatta hiç olmadı oart-time işe gir diyor. Bunu şikayet etmiştim zoruma gitti çünkü eve gider ayak ailene selam söyle demek yerine bunları demeleri. O da kızmıştı ailesine. Ama ne kadar işte...

Bu da nişanlının sana okumamak için bahanesi mi? Ay ne alaka ayol. Beni annem ortokulda uyandırmayı bıraktı. Gayet de okudum. Şöyle bahaneleri yemeyin bi kere.

Kimseyi küçümsemek niyetinde değilim. Kabul ettik aile sorumsuzluğundan okuyamadı aslında okuyabilirdi diyelim. Zeki insan o yaşa kadar başka yerden patlak verirdi doğru düzgün iş bulurdu. Her şey okul da değil. 17 yaşında liseyi bitrse o zamandan beri tezgahtarlık mı yapıyor?

Benim.baktığım yerde duygu yok ben tamamen mantıksal yaklaşıyorum olaya, mantık kısmını al kendi duygu yoğunluğun ile birleştir kendi mantığını da kat bir yol çiz, hayırlısı olsun diyelim

Evet sürekli o tarz işlerde çalışmış.
Çok iş aradı çok denedik ama malesef. Fabrika tarzı büyük işletmeler ya meslek lisesi mezunu ya da ünv. Mezunu kişilerle çalışıyor. Ne yaptıysak bulamadık. Kendi işimi acayım dedi ben engelledim cünkü aklında ne yapması gerektiğini bile kuramıyordu. Bende korktum olan parası da gidicek diye...

K9nu sahibinin dedigine gore Annesi bazı sabahlar oğlunu uyandirmaya kiyamadigi için okula gitmemiş okumamış babası da bu konuyu onemsemrmis

K9nu sahibinin dedigine gore Annesi bazı sabahlar oğlunu uyandirmaya kiyamadigi için okula gitmemiş okumamış babası da bu konuyu onemsemrmis

Hayır bakın ben sadece eğitimine hiç önem verilmediğinin altını çizmek istedim ve bunu bir örnekle süsledim. Nişanlım da o dönemde okul hayatına meraklı olmadığı, babasındanda maddi olarak yardım görmeyince 17-18 yaşlarından beri çalışmaya başlamış.

Öyle böyle değil ama nişan alışverişine çıktık, "annecim çok terledin sırtına bişey koyalım, üşüttün mü, aman sen taşıma, yorulma " sürekli bu şekilde.

Annesi ona değil o annesine söylemiş sanırım

Benim anladığım çocuğun annesi çocuğuna seslenirken "annecim" diyor. Ben de diyorum çocuğuma "hadi annecim, çorabını giy" diye.

Bence evlenirseniz maddi olarak her şey sizden beklenecek
Nisanliniz uni mezunu olmayabilir ancak sorun şu ki mesleği yok yani belli olarak uzmanlastigi bir şey yok vasıfsiz biri
Bu sizi rahatsız etmeli
31 yaşına kadar olduğu yerde sayan biri de bu saatten ne yapabilir hiç Çünkü istek yok
Imkan varken bir sey yapmayan bundan sonra hic yapmaz
adam usengeclikten okul okumamış yaa

Benim anladığım çocuğun annesi çocuğuna seslenirken "annecim" diyor. Ben de diyorum çocuğuma "hadi annecim, çorabını giy" diye.

Annecim yerine annem de demiş olabilir şuan hatırlamıyorum :) ama annem i çok kullanır. Bugün araba yanaştırıyor. Tam inicekti nişanlım bagırdı dur yanastırıyorum diye sonra yanastı araba böyle diyor ineyim mi annem ? :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…