Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

İleri dönemlerde problemler yaşayabilirsiniz allah yardım etsin benimde herşeyimi ailem aldı ama sorsan onlar daha iyi daha fedakar.. bize bişey almalarından geçtim onlar gelip bizden götürüyo zor valla
Ay canım çok hossun yaa bizden görünüyorlar :) öyleleride var demi :)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Onların maddi durumları çok iyi değil dediğim gibi bir beklentiye de girmedim açıkçası. Ama düşündükçe haksızlığa uğradığımı görüyorum. Ve iş çıkmaza girmeden akıl almak istedim. Ailemle konusup onları üzmek istemedim. Burdan aldığım akıllarla fikir bulacagımı düşündüm

Balık baştan kokar canım böylede bir laf var bilir misin

Mesajınız beni gülümsetti :)
Bekar olmanıza rağmen tespitleriniz tam yerinde... Haklısınız hemde çoooook

Balık baştan kokar canım böylede bir laf var bilir misin

Öyle tabi ona göre bir yol çizmek lazım. Hayatım kararsın istemiyorum. Hele ki sevdiğim adamın bir başkasına dönüşmesini ama bu gece konusacagım. Kendimi koca bir okyanusun ortasında kaybolmus ve caresiz hissediyorum düşündükçe ...

İlk bende senin gibi düşündüm nişan atacaktım sonra vazgeçtim ailem de at dedi sonra ele güne karşı ne deriz falan oldu pişmanmıyım nişan atmadığıma ? Birazcık pişmanım evet bu arada eşimde benden dokuz yaş büyük ben 22 o 31 yaşında

Sen yandın kızım ki ne yandın.Hele nişanlındada biraz bile olsa annesini kırma korkusu varsa yazık oldu sana.Başkada bişey diyemiyorum.Çekicceğin var.

nispet yapmış canm valla sesini cıkarmazsan ezilirsin

Aynı bizim gibi yaşlarınız...
Evet pişman oldum keşke sizi dinleseydim diye bir konu açmak istemiyorum ilerki zamanlarda. Çünkü biz 4 senemizi harika geçirdik. Bana asla küfür bile etmedi. Kırmadı veya kendinden nefret ettiricek birşey hissettirmedi. 4 seneyi çöpe atmak istemiyorum. Eğer kendisi denge kurabilirse arada herşey yine çok güzel devam eder. Ama annecilik devam ederse böyle gitmez. Bunun farkındayım ama mutlaka detaylı şekilde konuşacağım... Hüzünlü bie hayat istemiyorum. Onunla ve güzel bir hayat istiyorum ...

nispet yapmış canm valla sesini cıkarmazsan ezilirsin

Gerçekten öyle mi olduğunu düşünüyorsunuz .. Gerçi araba da izin gününüzü de mahvettik işte siz gezseydiniz keşke dedi ama nişanlım yok ya dedi. Sonra bana gizlice teşekkür ederim beni kırmadığın için aynı şeyleri bende senin için yaparım biliyorsun dedi

Aynen herşeyi baştan konuşmakta fayda var kesinlikle konuşmalısın ama konuşma tarzı çok önemli uslübuna ve kelimelerine dikkat ederek konuşmalısın ki iş kavgaya dönüşmesinona kafana takılan herşeyi güzel yolla anlat

Sen yandın kızım ki ne yandın.Hele nişanlındada biraz bile olsa annesini kırma korkusu varsa yazık oldu sana.Başkada bişey diyemiyorum.Çekicceğin var.

Var tabi o da annesi için ölür.
Ama diğer yorumlarımdada demiştim ailecek böyle bağlılar birbirlerine...
Ahhhh ya anlamadım ki ben. Anlamadım

valla canm yapmaz sen bekle valla istediqin qibi olmaz .

evladına hem bu denli düşkün, hem de cimri kadın..cimri olmasaydı durumu olmasa bile bişiler yapmaya calısırdı
var öyle ugrasan ınsanlar cunku.
sana calış/ çalışma demesi onun haddine degıl.
baştan taviz vermemek cok önemlı. gerektıgınde lafını esirgeme

Sana katılıyorum uygun yollu cevabını vermek lazım

Var tabi o da annesi için ölür.
Ama diğer yorumlarımdada demiştim ailecek böyle bağlılar birbirlerine...
Ahhhh ya anlamadım ki ben. Anlamadım
Cnm biliyorum seninde canını sıkıyoruz ama bizler yaşayıp gördük o yüzden az çok neler yaşayabileceğini tahmin ediyoruz rabbim hakkında hayırlısı neyde onu nasip etsin .. yapman gerek tek şey taviz vermemek ve bütün detayları en baştan konuşmak böyle daha sağlıklı bir evlilik olabilir belki

Sana katılıyorum uygun yollu cevabını vermek lazım

Zaten biraz soğuk davrandım o da anladı... Konusucam en uygun dille anlatmaya calısacagım umarım anlar...

Haklısınız... Zaten tanıdığım kimseyle paylaşmak istemedim bu durumu. Burada paylaşmak ve herkesimden farklı dertleri olan insanlardan tavsiyeler duymak daha hoş. Psikoloğa gelmiş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…