Ay canım çok hossun yaa bizden görünüyorlar :) öyleleride var demi :)İleri dönemlerde problemler yaşayabilirsiniz allah yardım etsin benimde herşeyimi ailem aldı ama sorsan onlar daha iyi daha fedakar.. bize bişey almalarından geçtim onlar gelip bizden götürüyo zor valla
Kuzum Allah yardımcın olsun. Geceleri annesinin yaninda ne işi varmış ya, bi tanıdık vardı gelince oglu kendisiyle yatardı, eşiyle yatmasına izin vermezdi vallahi. Ben de senin düşündüğünü düşündüm onun ailesi birşey almayacak ve biz onu borç olarak ödeyeceksek benim babam da birşey almasın onu da biz ödeyelim dedim. Ama sonunda kendilerine aldırdım maddiyatları çok iyi zaten. Zaten düğün salonu parası takılanlarla ödendi.
Oğlunun en mutlu gününde suratı beş karışsa sana sabır diliyorum.
Ya hem öyleler sözdede çok fedakardırlarAy canım çok hossun yaa bizden görünüyorlar :) öyleleride var demi :)
Balık baştan kokar canım böylede bir laf var bilir misinÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Onların maddi durumları çok iyi değil dediğim gibi bir beklentiye de girmedim açıkçası. Ama düşündükçe haksızlığa uğradığımı görüyorum. Ve iş çıkmaza girmeden akıl almak istedim. Ailemle konusup onları üzmek istemedim. Burdan aldığım akıllarla fikir bulacagımı düşündüm
ben de göz göre göre ne kızımı ne kardeşimin böyle bir aileyle evlenmesini isterim adam tezgahtar kızdan yaşça büyük daha şimdiden ailecek bir şey yapmamaya çalışıp yüklerini konu sahibine ve babasına atmanın derdindeler
daha okuyan kıza çalışıp çalışmamasına karışıyor evlenince doğumdan bir ay sonra daha çalışmaya başlamadın sen ,işe git ben bakarım diye vızıldayacak
konu sahibi yorgun argın işe gidecek büyük ihtimal her akşam da kaynana hazretlerinin huzuruna gitmeleri gerekecek
öff öfff
kaç kişinin konusu oldu her akşam gidiyoruz evimin işini yapamıyorum sosyal hayatım sıfırlandı kendi anneme bile gidemiyorum diye
şu ana oğul birbirine sevdalı olanlar başka kimseyle evlenmese ömür boyu diz dize otursalar da kimseyi mutsuz etmeseler
hiç abartmıyorsun konu sahibi
belki ben de bekarım çok bilemem ama bu anasına aşırı düşkün oğlancıklarla terminatör kaynanaları olan kadınların ya hepsi boşanmış ya hepsi mutsuz
Balık baştan kokar canım böylede bir laf var bilir misin
İlk bende senin gibi düşündüm nişan atacaktım sonra vazgeçtim ailem de at dedi sonra ele güne karşı ne deriz falan oldu pişmanmıyım nişan atmadığıma ? Birazcık pişmanım evet bu arada eşimde benden dokuz yaş büyük ben 22 o 31 yaşındaÖyle tabi ona göre bir yol çizmek lazım. Hayatım kararsın istemiyorum. Hele ki sevdiğim adamın bir başkasına dönüşmesini ama bu gece konusacagım. Kendimi koca bir okyanusun ortasında kaybolmus ve caresiz hissediyorum düşündükçe ...
nispet yapmış canm valla sesini cıkarmazsan ezilirsinTeşekkürler bayanlar...
Maddiyat konusu beni çok yoruyor. Evet herkes eşini taşın altına koymalı eğer kimse koymuyorsa bizi başbaşa bırakıp kararı bize bırakmalılar bence... Ya bunlar ne alırsa beraber alıp ödesinler. Ama yok onun ailesi acıyor ona hepsini beraber de olsa ödetmek istemiyorlar bende terbiyesiz bir insan olmayayım diye susuyorum ve ailem benim için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar. Hatta annem zaman gecsin biz size ev alırız diyor ama istemiyorum. Hayır biz alıcaz diyorum. Alamassakta böyle gitsin diyorum. Zoruma gidiyor böylede olunca. Kayınvalidemle mesafemi koruyorum. Çok sık aramam ve gelip gitmem. Bulusunca da elimden geldiği kadar nazik bir şekilde fikirlerimi sunmaya çalışırım.
Ama bugün yemek yedik dışarıda hep beraber. Babası hasta diye neşelendşrmek için komik şeyler yapıp sordular. Sonra kayınvalideme en çok bu dünyada kimi seviyorsun dediler kayınvalidem tabiki oğlumu dedi (2 büyük kızı daha var) ve torunumu dedi (kız olan torunu onun dışında 2 erkek torunu daha var) sonra bana döndü seni de severim dedi benim de zoruma gitti acıkcası
İlk bende senin gibi düşündüm nişan atacaktım sonra vazgeçtim ailem de at dedi sonra ele güne karşı ne deriz falan oldu pişmanmıyım nişan atmadığıma ? Birazcık pişmanım evet bu arada eşimde benden dokuz yaş büyük ben 22 o 31 yaşında
nispet yapmış canm valla sesini cıkarmazsan ezilirsin
Aynen herşeyi baştan konuşmakta fayda var kesinlikle konuşmalısın ama konuşma tarzı çok önemli uslübuna ve kelimelerine dikkat ederek konuşmalısın ki iş kavgaya dönüşmesinona kafana takılan herşeyi güzel yolla anlatAynı bizim gibi yaşlarınız...
Evet pişman oldum keşke sizi dinleseydim diye bir konu açmak istemiyorum ilerki zamanlarda. Çünkü biz 4 senemizi harika geçirdik. Bana asla küfür bile etmedi. Kırmadı veya kendinden nefret ettiricek birşey hissettirmedi. 4 seneyi çöpe atmak istemiyorum. Eğer kendisi denge kurabilirse arada herşey yine çok güzel devam eder. Ama annecilik devam ederse böyle gitmez. Bunun farkındayım ama mutlaka detaylı şekilde konuşacağım... Hüzünlü bie hayat istemiyorum. Onunla ve güzel bir hayat istiyorum ...
Sen yandın kızım ki ne yandın.Hele nişanlındada biraz bile olsa annesini kırma korkusu varsa yazık oldu sana.Başkada bişey diyemiyorum.Çekicceğin var.
valla canm yapmaz sen bekle valla istediqin qibi olmaz .Gerçekten öyle mi olduğunu düşünüyorsunuz .. Gerçi araba da izin gününüzü de mahvettik işte siz gezseydiniz keşke dedi ama nişanlım yok ya dedi. Sonra bana gizlice teşekkür ederim beni kırmadığın için aynı şeyleri bende senin için yaparım biliyorsun dedi
Sana katılıyorum uygun yollu cevabını vermek lazımevladına hem bu denli düşkün, hem de cimri kadın..cimri olmasaydı durumu olmasa bile bişiler yapmaya calısırdı
var öyle ugrasan ınsanlar cunku.
sana calış/ çalışma demesi onun haddine degıl.
baştan taviz vermemek cok önemlı. gerektıgınde lafını esirgeme
Cnm biliyorum seninde canını sıkıyoruz ama bizler yaşayıp gördük o yüzden az çok neler yaşayabileceğini tahmin ediyoruz rabbim hakkında hayırlısı neyde onu nasip etsin .. yapman gerek tek şey taviz vermemek ve bütün detayları en baştan konuşmak böyle daha sağlıklı bir evlilik olabilir belkiVar tabi o da annesi için ölür.
Ama diğer yorumlarımdada demiştim ailecek böyle bağlılar birbirlerine...
Ahhhh ya anlamadım ki ben. Anlamadım
evladına hem bu denli düşkün, hem de cimri kadın..cimri olmasaydı durumu olmasa bile bişiler yapmaya calısırdı
var öyle ugrasan ınsanlar cunku.
sana calış/ çalışma demesi onun haddine degıl.
baştan taviz vermemek cok önemlı. gerektıgınde lafını esirgeme
Sana katılıyorum uygun yollu cevabını vermek lazım
Var tabi o da annesi için ölür.
Ama diğer yorumlarımdada demiştim ailecek böyle bağlılar birbirlerine...
Ahhhh ya anlamadım ki ben. Anlamadım
Cnm biliyorum seninde canını sıkıyoruz ama bizler yaşayıp gördük o yüzden az çok neler yaşayabileceğini tahmin ediyoruz rabbim hakkında hayırlısı neyde onu nasip etsin .. yapman gerek tek şey taviz vermemek ve bütün detayları en baştan konuşmak böyle daha sağlıklı bir evlilik olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?