Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Henüz nişanlı olduğun için direk konuya girmen biraz yanlış olabilir o yüzden laf çarpıtarak konuşmalısın

Peki ne demeliyim sizce?
Ne desem daha uygun olur ve empati kurabilir benimle ? Beni anlar ve haklı olduğumu düşünür. Onu da kırmak istemiyorum ama benim sıkıntılı olduğumu bilsin istiyorum. Ve ailesiyle ve özellikle annesiyle bu saplantılı bağlılığın yanlış olduğunu düşünsün

Erkekler nişanlıyken her dediqini yapar ailesinide bi tarafa birakir sende şimdiden uzaklaştirdin uzaklaştırdin sonra yapamazsin

Ya hayatım benim bazı sıkıntılarım var eğer beni yanlış anlamazsan seninle paylaşmak istiyorum kafamda bazı soru işaretleri var işte bu durumun böyle olmasından korkuyorum böyle olursa çok üzülürüm ben mutlu olmak için evleniyorum seninle gibi gibi şeyler

Teşekkür ederim çok dediğiniz gibi yapıcam inşallah gece olunca konusurum :)

Annesi ona değil o annesine söylemiş sanırım

Erkekler evlendikten sonra aileye daha da düşkün oluyorlar. Benim eşim aynı evin içinde babasıyla yabancı gibiyken, evlendikten sonra, babaya düşkün oldu :) Gerçi beni hiç ezdirmez Allah var ama nişanlıyken, asla onunla görüşmem derdi. Benim kayınpeder beter, aşırı meraklı, sorumsuz, inat, aksi, huysuz. Kayınvalidem tam tersi melek, zaten resti çekmiyorsam, eşim ve kayınvalidem hatırına yoksa çekilir biri değil. Anlatmak istediğim, evlendikten sonra uzaklaşır diye düşünme ters tepiyor, kıymete biniyorlar :)

Sana sadece şuanda açtığım konuyu okumanı rica ediyorum..Annesinin ağzının içine düşen bir oğul,her konuda adaletli iyi niyetli gibi gözüken ama alttan alltan işi yürüten bir kahınvalide..Babamın düzenli maddi katkıları.Benim kendimden ödünlerim.Çarpık aileler..Ve sonuç şimdi aldatıldım,haksızlığa uğradım,acı çekiyorum,hayatımın içine tükürdüler..20 yaşındayım bende nefret ediyorum herşeyden herkesten..İyi düşün kuzucuk inan heleki anneci bir çocuksa kocandan çok ailesiyle evli olacaksın.Ve buda seni benim gibi çok yıpratacak ki hiç istemem..

abartimiyorsun direk sorun bu aile bence.
birincisi esinle aranzda bir egitim ve is statusu farki olcak. aileside belliki bu farka canak tutcak ve bur bir sorun olabilir.
daha mezun bile olmamissin ise gir calis diyen bir insan grubu var karsinda, yarin aldigin paraya herseye karisma ihtimalleri cok buyuk.
cimrilik diz boyu iki esya almamak icin yan cizmeler falan.
esya sorunu aileler arasindada sorun olursa gor sen senligi.
bence evlilikten sonraki sartlarinizida goz onune alarak iyice dusun.

Gecmis olsun.daha simdiden baslanmis karsi taraf sunu yapmiyor bizimkiler yapiyorlara.
Kendini ilk aylarda yasayacagin kavgalara hazirla

Oğluna düşkün anneden korkacaksın,inşallah tahmin ettiklerim olmaz,gelelim eşya konusuna herkesin üstüne düşen görevleri var,kimse kimseyi sunu al bunu al zorlayamaz,anlayış gerekli,,,ben mesela işi inada döktüm yatak odası aldırmadım babama,noldu kuzu kuzu aldılar,,,ama nolur önce okulunu bitir,koca herzaman bulursun,şimdiden dik dur ezdirme kendini,,,mümkünse ayrı oturun,,,bu nişanlılık tanımadır aklına yatmayan şeyler coğalırsa bi daha düşün.evlilik güzel ama zor,tek başına yüklenme her şeyi,hayırlısı diyelim

Sana ne desek de fikrin sabit kalacak zaten nişanlanmışsın,keşke biraz bekleseydin güzel kardeşim bu ne acele ?
Sorunlar yaşayacaksın ne yazık ki bunu kestirmek çok zor değil.
Para sorun olacak,kv seni kıskanacak oğlunu çalan kişi olarak görecek.
virajlar keskin,ara yollar görünüyor sinyali de almışsın ama her şey sen de bitiyor.
Allah yardımcın olsun.

Gecmis olsun.daha simdiden baslanmis karsi taraf sunu yapmiyor bizimkiler yapiyorlara.
Kendini ilk aylarda yasayacagin kavgalara hazirla

İşin maddi boyutunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Kayınvalidenin bu düşkünlüğünü nasıl çözeceğim hiç bilmiyorumm.. Daha şimdiden kayınvalidemi gören herkes ya ne kadar oğluna düşkün diyor. Tamamen hayatını ona endeksli yaşıyor. Kendi kayınvalidesi çağırıyor yatıya gitmiyor. Oğlum işe gidicek ona kalkıcam ben gelemem diye. Gerçi ben onlara gidince kızım gelmiş diye seviniyor ama beni kabullenebilevğini sanmıyorum. Şimdi iyi hoş nişanlıyız tabi. Asıl evimiz ayrı olunca ne yapıcak hiç bilmiyorum. Aklım çok karışık nişanlıma anlatıcam bu kınuyu ayrıntılı şekilde. Ama bana hak verirmi bilmiyorum cünkü o da annesini seviyor ve kendisine kıyamadığını düşünüyor. Çok yokluk çekmişler ve kayınvalidem kızları calısmıs ve kocaya kacmıslar onun içinde oğlu herşeyi olmus,nişanlım içinde anndsi herşey. Anlayamıyorum acaba anne olmadığım için mi ? Aklım çok karışık. Maddi konularıda çok konuştuk gücüm kalmadı ona artık...

Adam 31 yaşında ve tezgahtar mı? Küçümseme değil ama eğitimi falan ne sen üniversite bitiriyosun mesleğin ne olacak ilerde sorun olmaz mı

Annesi hakkında bu sayfaya kadar yazılacak hersey yazılmıştır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…