- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Düşünmüyorum zaten farkindaysaniz konu istemiyorum seklinde. Istiyorum degilBakabilecek olana 2.çocuk iyidir ama sizi takip ettiğim kadarıyla evliliginiz henüz oturmamış önce evliliginizi bi yoluna koyun kardeşi daha sonra düşünün bence
Aynen.Bakılabilindikten sonra ben kardeş güzel şey diyorum
Amma velakin yetemeyeceğiniz konusunda karar vermişsiniz
Bu sizin kararınız diğer insanların saygı duymaları gerek. Onları ilgilendiren bir durum söz konusu değil . Kaldı ki onlara fikirlerini sormamışsınız bile
Sanki çocuğa onlar bakacak ya . ne insanlar var başkalarının hayatına karışmaya fikir vermeye bayılan
Ayni durumu yasiyoruz sizinle.. benimde 5 yasinda bi kizim var ve yasim 37.. tek cocuk olsun maddi manevi ona yeteyim diyorum.. herkes gözünü pörtletiyor olur muuuu oyle şey sanki dunyanin sonumuymus yada dunyanin en buyuk hatasını yapiyormus gibi ciks cikslar yapiliyor...Merhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Asıl. Konu şu ;herkes 2. Yi ne zaman yapacaksın diye soruyor. Eşimle sadece bir çocuğa yetebilecegimizi düşündük. Yoğun çalışan 2 insan olarak kızımı. En iyi imkânlarla yaşatmak istedik. Evet belki maddi olarak 3 çocuğa yeterim ama manevi olarak yetemem ilgilenemem. Neyse birdaha çocuk yapmayacağım dediğim an karsidakinin gözleri pörtlüyor "ne yani kardeşsiz mi kalacak " diye. Evet kardeşsiz kalacak diyorum. Bitmiyor. Yok kötülük yapmışız yok tek çocuk neymiş. Yok eşim de bir oğlu olsun istermiş ama bana demeye utanirmis ben ona cesaret verecekmisim vs.
Tek çocuklu anneler yok mu ?
Ben tek çocuklu kendisi ile de ilgilenen bir anne olmak istiyorum çok mu ?
Benimde tek bir kızım. Olsun ne olur yani.
Ben bir çocuğu ilgi ile rahatça büyütebilirim ama 2 hem.beni hem.eşimi hem kızımı zorlar ne gerek var.
Tüm. Enerjimi kızıma harcamak istiyorum. .
Siz ne düşünüyorsunuz
Düşünmüyorum zaten farkindaysaniz konu istemiyorum seklinde. Istiyorum degil
Ben tek çocuğum.
Bir kardeşim olmasını herşeyden çok isterdim. Hiç bir arkadaş kardeşin yerini tutmuyor. Annem ve babam da yaşlı. Onlari kaybetme düşüncesi beni cok korkutuyor.
Kendim de ya 2 çocuk yapmayı ya da çocuksuz olmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?