- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Merhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Asıl. Konu şu ;herkes 2. Yi ne zaman yapacaksın diye soruyor. Eşimle sadece bir çocuğa yetebilecegimizi düşündük. Yoğun çalışan 2 insan olarak kızımı. En iyi imkânlarla yaşatmak istedik. Evet belki maddi olarak 3 çocuğa yeterim ama manevi olarak yetemem ilgilenemem. Neyse birdaha çocuk yapmayacağım dediğim an karsidakinin gözleri pörtlüyor "ne yani kardeşsiz mi kalacak " diye. Evet kardeşsiz kalacak diyorum. Bitmiyor. Yok kötülük yapmışız yok tek çocuk neymiş. Yok eşim de bir oğlu olsun istermiş ama bana demeye utanirmis ben ona cesaret verecekmisim vs.
Tek çocuklu anneler yok mu ?
Ben tek çocuklu kendisi ile de ilgilenen bir anne olmak istiyorum çok mu ?
Benimde tek bir kızım. Olsun ne olur yani.
Ben bir çocuğu ilgi ile rahatça büyütebilirim ama 2 hem.beni hem.eşimi hem kızımı zorlar ne gerek var.
Tüm. Enerjimi kızıma harcamak istiyorum. .
Siz ne düşünüyorsunuz
Kızınıza vereceğiniz bir kardeş ona sizin fazla ilginizden imkanlariinizdan daha iyi olacaktır... Kendinizi düşünüyorsanız yapmazsınız kızınızı dusunuyoraniz yaparsınız tek çocuk anne baba nin bencilligidir zaten çocuk duygusunu tattım mantigidirMerhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Asıl. Konu şu ;herkes 2. Yi ne zaman yapacaksın diye soruyor. Eşimle sadece bir çocuğa yetebilecegimizi düşündük. Yoğun çalışan 2 insan olarak kızımı. En iyi imkânlarla yaşatmak istedik. Evet belki maddi olarak 3 çocuğa yeterim ama manevi olarak yetemem ilgilenemem. Neyse birdaha çocuk yapmayacağım dediğim an karsidakinin gözleri pörtlüyor "ne yani kardeşsiz mi kalacak " diye. Evet kardeşsiz kalacak diyorum. Bitmiyor. Yok kötülük yapmışız yok tek çocuk neymiş. Yok eşim de bir oğlu olsun istermiş ama bana demeye utanirmis ben ona cesaret verecekmisim vs.
Ben bir çocuğu ilgi ile rahatça büyütebilirim ama 2 hem.beni hem.eşimi hem kızımı zorlar ne gerek var.
Siz ne düşünüyorsunuz
Bir insanın kardeşinin olması güzel bir şeydir. Çocuğuna hala, amca, dayı, teyze olurlar. En güzeli de kardeşlerden atayeğenlerimizlı, ballı yeğenlerimiz olur. (Yeğen sevgisi apayrı bir şeydir. ) Sırdaşı, dert ortağı olur. Paraya sıkışınca yardım eder, hasta olsan ilgilenir, anne baba haricinde en içten kardeş sever. Madem fikrimizi sordun kardeşten yana oyumu kullanıyorum.Merhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Siz ne düşünüyorsunuz
Ben aynen senin gibi düşünüyorum. Şimdiden buna kararlıyım hatta.Merhaba. 30 yaşındayim ve hergün varlığına şükrettigim 1 buçuk. Yaşına yaklaşan bir kızım var. Eşim de bende yoğun tempoda çalışan insanlarız. Ozelikle esim .. bu stres bazen bize de yansiyor. Her neyse. Cok sukur maddi manevi yetebiliriz kızıma.
Siz ne düşünüyorsunuz
Yanlış neden anlaşılıyor anlamadım.İstemiyorsun anlayabiliyorum etrafta ağzı olan konuşur; mesele seni neden bu kadar düşündürdüğü!Evliliğinle ilgili bazı sorunların vardı, biraz zamana ihtiyacın var bunu biliyorsun acaba 2. bebeği evliliğinin teminatı olarak mı görmeye başladın yani kafanı kurcalama nedeni bu mu?Gayet iyi niyetli düşünüyorum yanlış anlamanı istemem ama iyice emin olmadan bu soruların kafanı meşgul etmesine izin verme,eminim her şey düzelecektir ya da düzelmiştir de sadece iyice netleşsin derim....
İstemediğini anladım zaten sadece kafanı neden meşgul etti dedim konuyu açan ve yorum bekleyen sensin!Yalnız teminat sözünü ben çirkince değil oldukça politik bulurum yani bazı durumlarda baş vurulan bir yöntemdir,eğer öyleyse de bu konu da zaten yanlış diyorum,değilse de sorun yok...Özellikle eşinin bir erkek bebek istediğini ima eden kişinin sözleri de acaba dedirtmiş olabilir diye düşündüm.Bu yaklaşımı süzgeçten geçirirsin farklı bir bakış açısı! iyi niyetliyim yine belirteyim....Yanlış neden anlaşılıyor anlamadım.
Bakın ben zaten çalışan bir insanım. Rahatıma da düşkün biriyim. Ben kendim istemiyorum bebek.
İstesem neden istemiyorum diyeyim.
Teminat filan ne ilgisi var çok çirkin düşünceler bunlar.
Kaldı ki BEN ZATEN İSTEMİYORUM.
Normalde hobilerimë geri dönmek dusuncesindeyim.
Kızıma da çok büyük bir sevgi duyuyorum.
Ona harcamak istiyorum tüm enerjimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?