Çok mu çirkinim :(

Bir önceki mesajımı geri alıyorum, çünkü resimdeki senmişsin :) Allahım anlattıklarına göre gözümde canlananla alakası yok. Gayet de bakımlısın, çok paspal birşey geldi gözümün önüne sen yazdıkça :) Saçların falan gayet bakımlı, boyalı güzel yani...

Millete hiç bakma sen...

Merhaba,
Çok zor zamanlar geçiriyorum birkaç gündür konumu okuyan arkadaşlar bilir. Ancak yıllardır yaşadığım bu kendime güvensizlik son birkaç gündür daha fazla baş göstermeye başladı bende..
Ben 1,70 boyunda 48 kg buğday tenli bi bayanım. Herşeyden önce kilo sorunum var. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Protein kaçağım var. Bundan önce 55 kiloydum ancak sol yumurtalığım tümör olduğu için alındı ve ameliyattan sonra ciddi şekilde zayıfladım. Birçok bayan arkadaşım benim fiziğime özenirken nişanlım ve kendi ailem alay konusu yaptılar. Ciddi şekilde de baskı uygulanıyor kilo al diye.
Haricinde ne yazık ki çok ama çok çirkin bir burnum var. Burun ucum düşük. Hafif kemer var ve gülerken burun ucum resmen dudağıma değecekmiş gibi hissediyorum (Bunu yazarken bile utanıyorum kendimden) Burun deliklerim çok büyük. Nefret ediyorum burnumdan !
Dişlerim deseniz ayrı bir sorun. Çarpık çurpuk. Alt kısımları hele delirecek gibi oluyorum onları gördükçe. Ağız ve diş bakımıma özen gösteririm ama çok çarpık olduğu için rahat temizlenmiyor ve kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.
Evet şükürler olsun sağlığım yerinde ama ciddi derecede kendimi kötü hissediyorum. Sanki insanlar benim burnuma,ağzıma,kiloma bakıyor ve beni kınıyorlar gibi hissediyorum. Önceden bu kadar ileri derece değildi bu sorun. Şimdi bir de bunları düşündüğüm için ne bakım yapmak geliyor içimden ne dışarı çıkmak nede başka bişey. Nede olsa çirkinsin kızım diyorum kendi kendime..
Benim bu duygulardan kurtulmam gerekiyor..
Yardım edin :KK43: :KK43: :KK43:
Cirkin degilsin ALLAH CC herkezi ayri guzel yaratmis resminde orda baktm gayette guzelsin okdr unlu var burnu agzi estetik degil gayette o hali yakisiyor kilon iyi ama braz alabilirsn insanlarmz kiloya alistigi icn oyle geliydr bnce fizigin gayet o kiloda guzel gozukuyodr beyenenlr var diyosn nisanlin belki sen simarmadye oyle diyodr erkeklr ne derse tersini anla makyaj sevmem der makyajliya bakar gibi

Resimdeki sizmisiniz?
Konunuzu daha once okumustum ama bi resim felan gormeden " yok valla bak cok guzelsin' diye ikna etmek istemedim.
Ama resimdeki sizseniz cokta guzel bi kizsiniz. Kim begenmiyormus bu kizi ya? Sakami bu insanlar?
Evet resimdeki benim..
Tşk ederim. Göreceli bi kavram güzellik ama bunu en yakınlarından duyunca insan ister istemez etkileniyor. Ben biraz fazla etkilendim sanırım Allah günah yazmasın ama yeri geldiğinde oturup ağlıyorum bile..

:ukala::ukala::ukala:Ya kimsenin ağzı torba değil ki büzesin :oha:
Benim eşimde beni koca götlü karım diye seviyodu:kızgın:sonra azmettim 8 kg verdim spor yaptım fit oldum :spor: bu seferde onu giyme bunu yapma şuraya gitme demeye başladı:ukala: en iyisi he he de geç Y a da evlenme boşver :KK59:

Ya ben cocuklugumdan begri benim burnuma laf atarlar ozellikle ailem. Hic alinmam. Kotu niyetli olmadiklarini bilirim
Eminim gorup disardan dusunmeyenlerde birseyler geciriyorlardir iclerindne.
Esiminde benimde burnum uzundur. Hep birbirnize benziyorsunuz derler. Ozellikle burun acisindan.
Hic tinlamam. Esim biraz takar.

ALLAH boyle yaratmis. Gerçi benim kucukkem kucuktu sile sile buyuttun diyor ablamlar. Nekadar dogru nekadar yanlis bilemicem :)))

Takma kafana. Herdeyin cozuumu var. Piskolojini bozuyorsa bir burun amaliyati
Ve dislerin icin cok basit yontem var. Tel degil. Damak tedavisim damaklari oynatarak disleri düzluyorlar.

Back
X