Merhaba,
Çok zor zamanlar geçiriyorum birkaç gündür konumu okuyan arkadaşlar bilir. Ancak yıllardır yaşadığım bu kendime güvensizlik son birkaç gündür daha fazla baş göstermeye başladı bende..
Ben 1,70 boyunda 48 kg buğday tenli bi bayanım. Herşeyden önce kilo sorunum var. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Protein kaçağım var. Bundan önce 55 kiloydum ancak sol yumurtalığım tümör olduğu için alındı ve ameliyattan sonra ciddi şekilde zayıfladım. Birçok bayan arkadaşım benim fiziğime özenirken nişanlım ve kendi ailem alay konusu yaptılar. Ciddi şekilde de baskı uygulanıyor kilo al diye.
Haricinde ne yazık ki çok ama çok çirkin bir burnum var. Burun ucum düşük. Hafif kemer var ve gülerken burun ucum resmen dudağıma değecekmiş gibi hissediyorum (Bunu yazarken bile utanıyorum kendimden) Burun deliklerim çok büyük. Nefret ediyorum burnumdan !
Dişlerim deseniz ayrı bir sorun. Çarpık çurpuk. Alt kısımları hele delirecek gibi oluyorum onları gördükçe. Ağız ve diş bakımıma özen gösteririm ama çok çarpık olduğu için rahat temizlenmiyor ve kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.
Evet şükürler olsun sağlığım yerinde ama ciddi derecede kendimi kötü hissediyorum. Sanki insanlar benim burnuma,ağzıma,kiloma bakıyor ve beni kınıyorlar gibi hissediyorum. Önceden bu kadar ileri derece değildi bu sorun. Şimdi bir de bunları düşündüğüm için ne bakım yapmak geliyor içimden ne dışarı çıkmak nede başka bişey. Nede olsa çirkinsin kızım diyorum kendi kendime..
Benim bu duygulardan kurtulmam gerekiyor..
Yardım edin