- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
affetmek değil aslında birdaha fırsat vermemek amacımBen de senden farksizim. Insanlari affedemiyorum.
neyle alaksı var peki?Gaddarlıkla alakası yok.
önemli olan kötüyle iyi olmak değil midir?E konuşmayın zaten, ben de konuşmam görüşmem. İkiyüzlü samimiyetsiz insanlar uzak dursun.
neyle alaksı var peki?
Yoo niye kötüyle iyi olayım ki? Aksine sevmediği hoşlanmadığı insanlarla hiç bir şey yokmuş gibi görüşmeye devam eden insanlar bana itici gelir, asıl iki yüzlülük o.önemli olan kötüyle iyi olmak değil midir?
Dürüstlükten yana olup insanların iki yüzlülüğünü hazmetmeyip onlara benzememekle alakası var.neyle alaksı var peki?
ahhh bu Allah rızası olmasa bu yürek konuşur mu hiçYoo niye kötüyle iyi olayım ki? Aksina sevmediği hoşlanmadığı insanlarla hiç bir şey yokmuş gibi görüşmeye devam eden insanlar bana itici gelir, asıl iki yüzlülük o.
önemli olan kötüyle iyi olmak değil midir?
malesefKötü ile iyi olabilirsin ancak birden fazla yüzü olan insanlar tehlikeli.
Kelin merhemi olsa kendi başına canim. Demiyorum da hadi yalancı diye. Ama isinamiyorum bir dahadaKim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?