Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der
Kusura bakma ama seninkiler gelip kaliyorsa,onun ailesininde gelmeye hakki var orasi esinizinde evi bu ne mantik anlamadimHayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der
hahhahahah o nasıl bi tabir ya ,bezi b.klu çapanoğulları nedir abiNiye karı koca birbirinizi birbirinizin ailesinden soyutlayıp bunu normalleştiriyorsunuz ya? Gelip kalmasınlar ne demek kim ki o? Bezi b.klu çapanoğulları yüzünden kendi ailemizi göremiyoruz resmen.
Öyle tabii, b.klu donlarını yıkamıyorlar bir de gelen anneye laf ediyorlar işgüzarlar.hahhahahah o nasıl bi tabir ya ,bezi b.klu çapanoğulları nedir abialemsin
kocaman ne ya..
eşiniz tedavi mi oluyor anlamadım.. hasta mı? o zaman ailenize uygun bir dille izah edin durumu.. yanlış anladıysam hastalık vs yoksa insan eşine ailesinin geleceğini nasıl söyliycem diye düşünüyorsa o nasıl bir evlilik?
Eşi mi bencil? Konu sahibi kendi ailesini istiyor eşinin ailesini istemiyor ben mi yanliş anladim.Eşin cok bencil o Zaman tatlım
Orayı kacırmışım benEşi mi bencil? Konu sahibi kendi ailesini istiyor eşinin ailesini istemiyor ben mi yanliş anladim.
Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der
Orayı kacırmışım beneşim aileme cok iyi davranmasına rağmen, benden cok eşimi sevmelerine rağmen onları istemiyor, ailem 2 gün kalsa sorun çıkartıyor kendi ailesini çağırıyor kalsınlar demesine istinaden öyle yazdım
Senin ailen gelip kaldiysa benim ailem de gelip kalacak(dur arayayim da haftaya da benim ailem gelsin)
Yok eger benim ailemi istemiyorsan senin ailen de gelmesin ozaman diyen bir koca...
Benim ailem gelsin ama kocamin ailesi gelmesin. Ne desem ,nasıl desem de esim ailemi kabul etsin_kendi ailesine gel demese diyen bir eş.
Bilemedim, boyle evlilik mi olur yahu. Kv_kp gelmesin diye aileni de kabul edemiyorsun evine.
Evet kız bencil, damat kıskanç.Aynen.
2 taraf da bencil fazlasıyla.
Eş ne tedavisi oluyor bu arada?
Aile gelince eşin tedavisi neden aksıyor?
Kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?