Çok mu kuruntuluyum acaba...?

başka birini aramış olabilir ve kırılmaman içinde seni aradım demiş...

tabıkı arayabilir yanlışlıkla da olabilr bu normal..sasırması ne biliyim sanki hayatında bir kişi daha var gibi hissediyorumm...öyleyse allahından bulsun inaşallah...

bencede ilginç ama sen teli aç belki yanlış anlamıssındır ama erkeklerede güven olmaz benimde başımdan geçti böyle şeyler

Garip bir birlektiliğiniz var
birliktelik ilişki anlayısınız çok ilginç
diğer başlıklarınıza bakacak olursak kuruntudan çok bu adamın size hiçbir hayrı olmadıgı izlenimini verdi bana yazık gençliğinize

evet yaaa resmen ben kendime yapıyorum..br hayır olmaz herhalde...gecmiştekilei cok cabuk uunutuyorum ben..hemen önüme bakıyorum..bilmiyoum heşeyn hayılsı olsun inaşşalh hakkımda...

sadece su var ilişkinin 6 ayına kada bunların hiç biirini bilmiyordum..o kadar güveniyodum ki ona anlatamam..sonra ne olduysa oldu ve bunları ögrenmeye başladım..ama onu cok seviyorum..evet onunla bilikte olmasaydım ayrılırdım coktan..benım en büyük bırakıp gidememe sebebm bu herhalde..o yüzden ne aileme nede bir başkasına anlatamıyorum..buayı buldum budan paylasıyorum..cunku tanıdıgım dostum dediklerime anlatsam birgun en ufak bi kuslukte benım yüzüme vururlar diye anlatmıyorum..derdim tasam yok gibi davanıyorum..o yüzden buraya yazıyorum..cunku paylaşmaya ihtiyacım var..ve hayat tecrubem yok..bu benım ilk ciddi ilişkim..ve birilerinden akıl almak lazım diye düşünüyoum..cunku dogru mu yanlış mı yaptıgımı bilmek istiyorum....

Elbetteki paylaşın anlatın ama önerileri kulak arkası etmeyin hangi çağda yazıyoruz allah aşkına hem aranızda yaş farkı çok fazla baştan yalnış bir ilişki ne güven var ne başka birşey böyle nereye kadar yürür
madem bu adam 30 yaş üstü neden evlenmiyor seninle hala

aslında istiyo bunu banada aileme de gösterdi niyetinin ciddiligini..ama annem yanaşmıyo pek daha zaman var diyo.yasın kucuk diyo..yani diyo da diyo..bende anneme bişey diyemiyorum..

iyi madem öyle diyor demekki anlayısla karsılıyor birlikteliğinizi gezin tozun evlilik olmasın diyorsa peki

seninki kuruntu değil canım..takıntı halini almış aşırı derecede kıskançlık vakası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…