- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Merhaba objektif olmak açısında diğer arkadaşların yorumlarını okumadan cevap veriyorum.Arkadaşlar bu bugünkü 2. Konum kusura bakmayın ama kafama çok takıldı. Bir arkadaşım için konu açmıştım sonra onu ifşa etmemek için konuyu kapattım. Arkadaşım için konu açma sebebim de kendimi de sorgulamamdi çünkü benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).
Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu çocukların 3unu de cidden kardeşim gibi görüyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde görmesem böyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak düşünmüyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir düşünmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hiç ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye düşünüyor olabilirler mi? Açık sözlü yorumlarinizi bekliyorum.
Aynen ben de bunu anlamadım.Görmeyın kardeşım elalemin adamlarını kardeşınız gıbı aaa ne tuhafsınız ya bebışum bulmem ne buraz mesafeli olun bu kadar sevgı pıtırcıklığı nedır
Aynen ben de bunu anlamadım.
Niye beni ya da kocamı kardeş gibi görsünler ki.
"canım" hitabı bile hoş değilken "canımcım" nedir bilemedim.
Samimiyet değil,laubalilik değil,üzgünüm aşırı kekoca.
Çok doğru size katılıyorum. İş ortamında bu şekil laubalilik bana basitlik olarak geliyor. Hoş karşılamam. Ciddiyet mesafe seviye her zaman en doğrusudur. Sınır belirler.Görmeyın kardeşım elalemin adamlarını kardeşınız gıbı aaa ne tuhafsınız ya bebışum bulmem ne buraz mesafeli olun bu kadar sevgı pıtırcıklığı nedır
Baktım.Diğer son eklediğim mesajlara baktınız mı?
Son olarak ingilizce olanları eklemişsiniz sanırımDiğer son eklediğim mesajlara baktınız mı?
Son olarak ingilizce olanları eklemişsiniz sanırım
Yine gördüğüm kadarıyla birinde hiç hitap yok
Diğerinde dear denmiş sadece
Dear da resmi değil evet ama bi canımcım veya bebişim de değil İngilizcede
Kurtarmıyor her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?