Cok mu laubaliyim sizce?

Ama şöyle düşün kendin teknik anlamda geliştirene kadar bir sürü yollardan geçtin, yöneticilik becerilerin de zaman içinde gelişecek, bu da yöneticilikte kendini geliştirirken geçtiğin bir yol. Çok yüklenme kendine bu da yaşaman gereken bir süreç sadece.

Yükselen, mars ikizler olarak bende sizi selamlıyorum. Aslan ve basak etkiliyim. Sizin yine bir mesafeniz varmıs ben sibiryanın daglarında döseli buz torbasıyım. En yakın erkek arkadasım canım cunum diyemez pek. İliskilerime zaten deginmiyorum. Burcla ilgili demiyorum bende. Sezinledigim aldıgım havayı yazdım. Tabii sadece burc-yükselenle bitmiyo bu iş. Diger gezegenlerinizin en cok hangi burcta toplanması, evler ve acılarda karakterde cok büyük bir rol oynuyor.

Çok güzel yazmışsınız hak verdim. Umarım yapabilirim.

Bence sizin onların yöneticisi olmanızdan dolayı karşı tarafın cümleleri daha kısa ve bir hitaptan yoksun. Mesela benim amirim kadın olmasına rağmen tatlım, hayatım vs. gibi hitap eder bana. Ama ben asla benzer şekilde hitap etmem hem benden büyük olması hem de amirim olmasından ötürü. Sadece canımcım veya canım gibi sözler sizi laubali yapmaz. Bence davranışlar daha önemli, el-kol şakası, gereksiz temas, bakışlar gibi.. Benim eşime yöneticisi canımcım dese rahatsız olmam. Bir de eski amirim vardı, yazarken aklıma geldi. Adam karısının yanında bana ve bekar olan bir iş arkadaşımıza hayatım diye hitap ederdi hep. Ama adam herkese öyleydi ve karısının yanında da bizimle öyle konuşurdu. Arkadaşım başlarda rahatsız oluyordu. Adamın herkese karşı öyle konuştuğunu fark edince takmamaya başladı

Ben de kaçırmışım yönetici olduğunu

O zaman biraz değişiyor işler. Her şeyi geçtim iş hayatında özellikle amir konumundayken, diğer insanlarla bu tarz konuşmalarda bulunmak ileride otorite sıkıntısı yaratabilir. Her zaman asgari düzeyde bir resmiyet olmalı bence. Profesyonellik adına.

Daha sonra hoş olmayan durumlarla karşılaşmamak için biraz daha resmi konuş bence canım. İş hayatının başarısı için.

Diğer kıskanma vb mevzuya girmeden yorum yapıyorum genel tutumun böyle olsun bence. Seni tanıdığım kadarıyla sen sıcakkanlı , neşeli birisin. İstesen de çok sert ve soğuk olamazsın insanlara karşı, evet, ama böyle olmana gerek de yok. Ortasını ayarlayabilirsin Daha sonra kafan rahat olur

yazdığınız insanların mizaçlarını bilmiyoruz tabi ki, fakat ilk iki mesajlaşmada yakınlığınıza karşılık verilmiyor gibi hissettim, bana öyle geçti. kendimden örnek veriyim, normal hayatımda bende samimiyet severim. yoğun bakımda çalıştım, 5ten sonra sorumluydum. ne kadar yumuşak olsam da o alandan sorumlu olduğumda daha ciddi davranıyordum. siz de yöneticisiniz, aşırı bir laubalilik yok ortada ama iş dışında samimi olsanız da işle ilgili herhangi bir şeyde bence ciddiyetsiz hitapları kaldırabilirsiniz

Evet biraz daha dengeyi bulmam lazım bu kadar samimiyet biraz abartı oluyor.

Benim kocama kadın iş arkadaşı canımcım yazsa büyük olay çıkar, açıkçası ben konuşma tarzınızı hiç beğenmedim. Evli olan arkadaşınızın eşi bu mesajı görse farklı düşünür ve sizinle görüşmemesi gerektiğini iyice tembihler eşine

Benim eşimin amiri de bir kadın ve eşimin annesi yaşında olmasına rağmen eşime her zaman ismiyle hitap eder.

Ben de bu yazdığım insanların yoneticisiyim. 1i hariç hepsine bu şekilde yazıyorum yaşları benden küçük sevimli buluyorum diğerine yazmıyorum çünkü yaş olarak benden büyük.
Yönetici olmanıza rağmen size X hanım demeleri gerekirdi fakat hiçbir hitap şekli yok malesef.

Aksine aaa herşeyi yazmışsın, teşekkür ederim diyerek aynı konumda arkadaş gibi cevap vermiş biri

Yönetici olmanıza rağmen size X hanım demeleri gerekirdi fakat hiçbir hitap şekli yok malesef.

Aksine aaa herşeyi yazmışsın, teşekkür ederim diyerek aynı konumda arkadaş gibi cevap vermiş biri

Ya kurumda Bey hanım kullanılmıyor kurumsal kültürümüze ters olduğu için ismimle hitap ediyor ben de kendi yoneticilerime isimleriyle hitap ediyorum. Yani evet araya mesafe koyamadığım doğru ama hanım Bey bizim kurumda kullanmıyoruz.

En buyuk kk ben de okuyunca yonetici oldugunu tahmin etmemistim. Bak ben de ekip lideriyim asagiya juniorlarimla olan birkac konusmayi ekleyecegim karsilastirma yapabilmen icin (linke tiklaman lazim). Kaba oldugumu dusunmuyorum ama netimdir. Ve ben is plani ve takibini yaparim, kimsenin isini yapmam. Supervizyonluk yaparim sadece. Yardim etme fikri nereden cikti, kurum kulturu mu?

Son düzenleme:

Açamadım

herkes kocama yazmasin demis valla benimkinin bazi is arkadaslari yaziyor bir iksine denk geldim .benim koca soylenir mesela biri cok samimi konustgunda bu ne s

Sevgilisi olan ya da evli olan erkege neden canımcım ya da ismicim olarak hitap ediyorsunuz ki. Onlar size o sekilde hitap etmiyorlar. Hadi kanka kanki kullanilirda.onlar gayet resmi bence. Hele ilk konustugunuz gayet oyle. Benimde hosuma gitmezdi.

Yani yanlış anlamayın ama benim eşime iş yerinden bı bayan bu şekilde yazsa heralde 'ne gevşek labali bı kadınmış ya' derdim. Bunu tamamen objektif, sizi tanımayan ve niyetinizden emin olamayan biri olsam mesela diye söylüyorum tekrardan yanlış anlamayın

En buyuk kk mesaj eksik gelmis bu arada .tel kapanmisti ben sallamam mesela kocama gelen mesaji .ama esim is icin konustugu insanlar samimi davraninca hoslanmaz . benim bir arkadasim surekli samimi konusur dunya tatlisi .esim onla konusmak istemez mesela .asosyal falan degil ama herkesin huyu farkli sanirim
bence kendinize bir sorun .neden boyle yaziyorsunuz arkadas olmak icin mi gereksiz bir aliskanlik mi vs diye ? ona gore karar versiniz ayrintisini .

Bir yönetici için şekerim, kalp emojileri filan fazla lakayıt. Bende bir işletmede yöneticiyim. Şimdi yazışmalarıma baktım, hep emir cümlesi kullanmışım Değil öyle bir sıfatla bana hitap edecekler, ismimle dahi hitap edemezler.

Eklentiler

• Screenshot_20211110-021416_WhatsApp.webp
    25 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…