- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yapman guzum etmen guzum anlamaz bunlar işi sallarlar, ciddiye almazlar seni.
Laubali değil de samimiyetsiz duruo bence. Zorla dost olmaya calisio gibi. Yanlis anlasilcak hicbi durum yok ama. Sadece gereksiz hitaplar var.
Astrolog onu da bulur aslında hayatinda ki önemli olaylardan gercek saatine illaki bulunur...5 ev yetistigin ortam ve yaşadığın sürece kendi özünü falan temsil ediyordu 6 ev de sağlık eviydi galiba tabi çok daha başka seyleri de temsil ediyor da kabaca böyle bişeydi...burda bulunan burçları güneşini yukseleninin bulunduğu konumu tek tek bak ufak da olsa bir fikir edinirsin...Hmmm evet ben zaten yıldız haritamı çıkarmak istiyorum fakat annem tam doğum dakikamı hatırlayamıyor. 7 ile 8 arası doğmuşum ama tam bilmiyor. Bu nedenle cimere yazdım fakat doğduğum hastaneye başvurmam gerektiğini yazdılar. Bir de doğduğum hastaneyi fakülte almış falan inşallah bulunurİstanbula gidince bir başvurup tam dakikayı öğrenmeye çalışıcam .
Retrolarım 5 ve 6. Evlerde ilginç güneşim de 5/6 ev diye görünüyor .
Karsıdakiler kısa kestikce sen cin seddi gibi uzattıkca uzatmıssın. Burcun ne? Bi hava sezinliyorum sende iflah olmaz bi cene var gibi ikizler olabilir misin? Yada yükselenin? Ya burcun ya yükselenin ikizler gibi. Birde su elementin var, balık yengec? Bilirim yani cenelerini.
Teatral bir yaklasım hissetmedim sende düsünmeden konusuyosun. Ama yöneticilik demek ayagı bir bastım mı yeri gögü inletmek demek titretmek demek sen masallah oturup bi fal muhabbeti yapmadıgın kalmıs.
Dikkat etmeni öneririm az da olsa bu erkek zıpırtılarına canım diyosun onlar cilve sanıp düsüyor.
Evet öyle oldu ailem iyidir ama ben küçükken çok katılardi. Bende dehb var yani dikkat eksikligi tanim var iki ayrı psikiyatrist koydu bu taniyi ve kronik depresyon buna eşlik ediyor ikisi için de ilaç kullanıyorum ve terapiye de gidiyorum. Küçükken de dikkat eksikliğim vardı ama okul birincisi veya ikincisiydim çünkü zorundaydım.
Tamamdır teşekkürlerAstrolog onu da bulur aslında hayatinda ki önemli olaylardan gercek saatine illaki bulunur...5 ev yetistigin ortam ve yaşadığın sürece kendi özünü falan temsil ediyordu 6 ev de sağlık eviydi galiba tabi çok daha başka seyleri de temsil ediyor da kabaca böyle bişeydi...burda bulunan burçları güneşini yukseleninin bulunduğu konumu tek tek bak ufak da olsa bir fikir edinirsin...
İkizlerim, yükselenim de ikizler iş yerinde (yılların getirdiği samimiyetimin olduğu birkaç kişi hariç) domuz gibiyimdir :)) sert vs değil aksine güler yüzlüyüm ama demek istediğim şu, bir mesafem var ve bunu hissederler, kimse canımlı cicimli konuşmaz benle. Burçla ilgili değil yani bu.
Konu sahibi kardeşim öncelikle naçizane şunu söyleyeyim, yavşak değilsin (hem estf yaw) ama pek strateji yapmıyorsun. Strateji belki yanlış kelime demek istediğim rol yapmak veya firdevs hanım olma sanatı değil. İnsan ilişkilerimizi de aynı bütçemizi yönetir gibi yönetmemiz gerek bana göre, anneyle babayla kardeşle ilişki ayrıdır, eşle partnerle ayrı, arkadaşla ayrı, iş yerinde ayrı. Bunların hepsine farklı davranmak gerek sen biraz bunları birbirine karıştırıyor gibisin. Burada da mesela konu açıp seni ve hayatını tam olarak bilmeyen insanlara seni yargılama hakkını tanımak iş yerinde altındaki insanlara olan yaklaşımınla benzer.
Ne güzel ya hep başarılarla dolu bir hayat tebrik ederim sizi . Ama işte hep derler Allah bir yerden alır bir yerden verir diye . Sizin de sosyal hayatta falan demekki imtihanınız eksiğiniz . Her şey bir arada olmuyor çoğu zaman .Evet öyle oldu ailem iyidir ama ben küçükken çok katılardi. Bende dehb var yani dikkat eksikligi tanim var iki ayrı psikiyatrist koydu bu taniyi ve kronik depresyon buna eşlik ediyor ikisi için de ilaç kullanıyorum ve terapiye de gidiyorum. Küçükken de dikkat eksikliğim vardı ama okul birincisi veya ikincisiydim çünkü zorundaydım.
Hala çözülemedi mi
Hangi konu?
Konu sahibi çok laubali mi değl mi
İyi bari rahatça uyuyabilirimAhahaha evet dostum laubaliymisim.
Bu şarkı bana gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?