- 13 Nisan 2007
- 33.590
- 102.266
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Başka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?Zaten hatasını anladı hepimiz eleştirince dünden beri. Kendisi kaç yıldır bir Afrika ülkesindeydi orada çalışıyordu. Ülkeye dönünce ve bilmediği bir şehre görevlendirilince sudan çıkmış balığa döndü kime nasıl davranacağını da bilmiyor. Zaten hatalı baştan sona. Ama bu onu erkek avcısı oynak vs yapmaz.
Zaten hatasını anladı hepimiz eleştirince dünden beri. Kendisi kaç yıldır bir Afrika ülkesindeydi orada çalışıyordu. Ülkeye dönünce ve bilmediği bir şehre görevlendirilince sudan çıkmış balığa döndü kime nasıl davranacağını da bilmiyor. Zaten hatalı baştan sona. Ama bu onu erkek avcısı oynak vs yapmaz.
Ben yıllardır takip ettiğimden tanıyorum kendisini. Zaten memur değil işi de yabancılarla mültecilerle ilgili hep. Ayrıca psikolojik sorunlu tonla insan var İş hayatında . İşini iyi yapan ama aslında şizofren olanı bile tanımıştımBaşka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?
Bu tarz konuşmalardan rahatsız olunacağını bilemeyecek kadar psikolojik hastaysa nasıl yönetici olmuş?
Bilmiyorum bir tek bana tuhaf geldi galiba.
Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü
Belkide burcundan kaynaklı yengeçmiş okuyunca tamamya dedim hep bir drama sevdiklerinden belkide hoşlaşmıyorum ustelik yükselenide yengeçmiş üzdü
Yok ya ben onu demek istemedim.Ben yıllardır takip ettiğimden tanıyorum kendisini. Zaten memur değil işi de yabancılarla mültecilerle ilgili hep. Ayrıca psikolojik sorunlu tonla insan var İş hayatında . İşini iyi yapan ama aslında şizofren olanı bile tanımıştım
ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol
Ohaaa bu nasıl bir eleştiri. Hemen şikayet ediyorum yönetime. Oynaksın ne demek? Nasıl bir üslup bu?
Tanımasın seni. Asla oynak diyemez kimse bana demeliydin. Düşün bir sokakta yürüyoruz adamın biri oros…. u dedi mesela laf attı. Aaaa bu adam aslında beni tanımıyor derse desin mi diyeceğiz? İnsanlara gereken yerde haddini bildirmelisin ve kendin de mesafeli olmalısınOynak diyen uyeye kizdim ama beni tanimadigini dusundum o yuzden o kismina odaklanmadim ve diger elestirilerine cevap verdim. Ben de oynak veya erkek pesinde oldugumu dusunmuyorum. Evet uzun suredir yalnizim evet sipsevdi bi insanim filan ama herkese mavi boncuk dagitan biri degilim bunu kimse demez beni taniyan. Garipsin her seyi herkese anlatiyorsun cocuk gibisin profesyonel degilsin ezik gibi davraniyorsun kimse ciddiye almiyor vs derler ama erkek duskunu vs demezler.
O da bir çeşit kompleks olmalı değil mi?İngilizce olan kısımları anlamayınca sinirlenmiş sjsjkl
Şöyle bir konudan üyenin ingilizce bildiğini göstermeye çalıştığı sonucuna varmasının başka bir açıklaması yok.
Başka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?
Bu tarz konuşmalardan rahatsız olunacağını bilemeyecek kadar psikolojik hastaysa nasıl yönetici olmuş?
Bilmiyorum bir tek bana tuhaf geldi galiba.
evet ya bende sevıyorum kendısınıBurdaki en dürüst üyelerden biri bibi bu üye. Hayatında anlattıkları herşey doğru. Ve eleştiriyi daima kaldırdı kimseyle polemiğe girmedi. Psikolojik sorunları olduğunu tedavi gördüğünü hep açık açık yazdı zaten. Klasik Türk tipinde fikirleri olan yaşantısı olan bir kadın zaten değil. Kafası çok karışık 33 yaşındaki bedende sıkışmış 15 yaşında bir ergen o aslında
Evet dümdüz dimdirek bir kadınım maalesef bazen iyi bazen kötuSen Koc kadinisin di mi Bibi?Bir yerden aklimda kalmis muhtemelen "oha boyle mi yazilir abla kafa goz dalsaydin bari" diye dusundugum gunlerden bir gun burcunu gormusum aklimda kalmis.
Tanidım her yengeç böyle bana çok zıt karakterler hele erkekleri daha kötü hiç çekilmiyorAblamda yengec kadını asla böyle değil
Ben mi oynak yazmışım yanlis yere yazdiniz galibaTanidım her yengeç böyle bana çok zıt karakterler hele erkekleri daha kötü hiç çekilmiyor
Bu arada kıza niye hakaret ediyorsunuz mesajların neresinde karşı tarafa yürümüş veya oynaklığı var okuma yazmanızda yok heralde sonra ben gerizekalı mısınız diyince banlaniyorum
Bebisim diyen haric hepsine iş atmissin ego tatmini icin ama dönmemisler gibi duruyor :)bence yapma.
fikriniz ve uslubunuz korkuncben öyle düşündüm bu benim fikrim. sana göre de öyle olabilir
Yok yahu araya boşluk verdim yazanlara diyorumBen mi oynak yazmışım yanlis yere yazdiniz galiba
Aaa pardon ben de bana sanmıştımYok yahu araya boşluk verdim yazanlara diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?