- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
aaa yöneticilerimiymiş en büyük kk.o zaman işler değişir .ast üst ilişkilerinde resmi dil kullanalım illa demiyorum ama canımcımm kankimm hayatımm tarzı da yazılmaz.kadın erkek ilişkisi olarak yanlış anlamalar kısmına hiç değinmeyeceğim anlamayabilirler de ama iş yaptırdığımız denetlediğimiz insanlarla barda ya da yemekte konuştuğumuz gibi konuşamayız.gerekirse yalnızlıktan öleceğiz odamızda ama herşeyimizi anlatmayacağız ve aşırı samimi olmayacağız.bu suistimal edilebilir zamanla .bunlar taa üniversitede derste anlatılmıştı bize hocalarımız tarafındanAma sen bu insanları 3 aydır falan tanıyorsun. Yönetici olarak ağırlığını koyman gereken zaman diliminde minnoşluk yapılmaz. Bi de cidden karşı taraf gayet sınırını bilerek yazıyor. Bence biraz çeki düzen vermelisin kendine.
O kadar sahteliğin arasında, bir sevimli geldin amaBu yüzden ya hiç sevilmem ya çok sevilirim
Bu yüzden ya hiç sevilmem ya çok sevilirim
güzelcim çok iyiymiş ya:))Rahatsızlar mı bilmem. Benim eşim de canımcım ve güzelcim hitaplarını çok kullanır. İş yerinde de kullanıyor sanırım yani iş arkadaşlarıyla sosyal ortamda görüştüğümüzde kullanıyor. Ama benim eşim 20 yıldır aynı şirkette ve bu şekilde hitap ettiği insanlar genelde altında çalışanlar. Minnoş bir yöneticidir kendisi
aaa yöneticilerimiymiş en büyük kk.o zaman işler değişir .ast üst ilişkilerinde resmi dil kullanalım illa demiyorum ama canımcımm kankimm hayatımm tarzı da yazılmaz.kadın erkek ilişkisi olarak yanlış anlamalar kısmına hiç değinmeyeceğim anlamayabilirler de ama iş yaptırdığımız denetlediğimiz insanlarla barda ya da yemekte konuştuğumuz gibi konuşamayız.gerekirse yalnızlıktan öleceğiz odamızda ama herşeyimizi anlatmayacağız ve aşırı samimi olmayacağız.bu suistimal edilebilir zamanla .bunlar taa üniversitede derste anlatılmıştı bize hocalarımız tarafından
aaa yöneticilerimiymiş en büyük kk.o zaman işler değişir .ast üst ilişkilerinde resmi dil kullanalım illa demiyorum ama canımcımm kankimm hayatımm tarzı da yazılmaz.kadın erkek ilişkisi olarak yanlış anlamalar kısmına hiç değinmeyeceğim anlamayabilirler de ama iş yaptırdığımız denetlediğimiz insanlarla barda ya da yemekte konuştuğumuz gibi konuşamayız.gerekirse yalnızlıktan öleceğiz odamızda ama herşeyimizi anlatmayacağız ve aşırı samimi olmayacağız.bu suistimal edilebilir zamanla .bunlar taa üniversitede derste anlatılmıştı bize hocalarımız tarafından
Ana 2013 müş niye böyle hissediyorum ben yazaten eski üye bibi daha ne kadar eski olduğunu düşündün ki?
Onu erkek sanmıştım. İyi bariyeni başlamadın mı sen bu işe?
canımcım ne?
sondaki kızda bebişim yazmış en uyuz olduğum hitap şekli
evet öyle olmuş.bir de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyorBen zaten yoneticilik konumuna alışamadım zorlanıyorum.
Ben de bu yazdığım insanların yoneticisiyim. 1i hariç hepsine bu şekilde yazıyorum yaşları benden küçük sevimli buluyorum diğerine yazmıyorum çünkü yaş olarak benden büyük.
evet öyle olmuş.b,r de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyor
bıktık o erkeklerden yahuuErkekler gülücük emojisi yollayınca kendilerine aşık sanıyorlarken konuşmalarınız maalesef yanlış anlaşılacak türden
Ahdjdjdkdmfmfjfjkföhlhgllgkgkfkfkbıktık o erkeklerden yahuuMissCherryBlossom ama lütfen bu erkeklere de saydırma daha banın yeni açıldı
Karsınızdaki adamlar gayet mesafeli is bitirici sekilde konusmus, siz de daha cok sirinlik yapmaya calısıyor gibi. Esimin telefonunda sıradan bir is arkadasıyla söyle mesajlar görsem ne yüzsüz böyle bikbik yazmış diyip gülerdim galiba. Eşime kızmazdım çünkü adamların mesajları cok sıradan ve klasik mesafeli
Ya bi de şey gibi değil mi? Karşı taraf yönetici de en büyük kk işe yeni girmiş kendini sevdirmeye çalışan, o işi hallettim bu iş bende diyen alt kademe çalışan.evet öyle olmuş.bir de o şehirde yenisin arkadaşa ihtiyacın var dolayısıyla ama iş arkadaşları hele ki altında çalışan insanlardan oluşmamalı bu arkadaşlar.bir samimiyet olması için çok uzun yıllardır beraber çalışıyor olmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?