- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Karsıdakiler kısa kestikce sen cin seddi gibi uzattıkca uzatmıssın. Burcun ne? Bi hava sezinliyorum sende iflah olmaz bi cene var gibi ikizler olabilir misin? Yada yükselenin? Ya burcun ya yükselenin ikizler gibi. Birde su elementin var, balık yengec? Bilirim yani cenelerini.
Teatral bir yaklasım hissetmedim sende düsünmeden konusuyosun. Ama yöneticilik demek ayagı bir bastım mı yeri gögü inletmek demek titretmek demek sen masallah oturup bi fal muhabbeti yapmadıgın kalmıs.
Dikkat etmeni öneririm az da olsa bu erkek zıpırtılarına canım diyosun onlar cilve sanıp düsüyor.
İş istememişsin ki işlerin hepsini sen yapmışsın ya da yapacakmışsın gibi görünüyor.Ya öyle olmuş gerçekten ne bileyim bir şeyi dosdoğru yazınca kaba olurmus gibi geliyor özellikle bir iş isterken.
Ya bi de şey gibi değil mi? Karşı taraf yönetici de en büyük kk işe yeni girmiş kendini sevdirmeye çalışan, o işi hallettim bu iş bende diyen alt kademe çalışan.
Merkur iletisim ve ifade demek zaten. Gezegen konumuda ikizler. Nokta atısına denk gelmissin.Burcum yengeç yükselen de yengeç ama Merkür venusum ikizler.
Merkur iletisim ve ifade demek zaten. Gezegen konumuda ikizler. Nokta atısına denk gelmissin.
evet aynen öyle olmuşş.hani fazla vasfı olmayan bir eleman alırsın işe de sana şirinlikler yapar iş adabını fazla bilmez sinir eder insanı.biraz öyle olmuşş.ama en büyük kk anladı hatasını değiştirir kendisini hızla.örnek vereyim iki okul arkadaşı stajda şeftik bir otelde.arkadaşım bir personelle samimi olmuş gereksiz konuşmuş canı sıkılınca katlarda.adam evliymiş yaşı da çok büyük bizlerden tabii.kızın peşine düşmüştü devamlı konuşmaya çalışıyordu yılışıyordu.ayy bilmem ne abiiii demeyeceksinn sen onun üstüsün yaşın küçük de olsa stajerde olsan.bunu da müdürümüz söylemişti ona kadar yansıyıncaYa bi de şey gibi değil mi? Karşı taraf yönetici de en büyük kk işe yeni girmiş kendini sevdirmeye çalışan, o işi hallettim bu iş bende diyen alt kademe çalışan.
Hepinizin iş tanımı belli değil mi? Sen iş tanımının dışına çıkma bence. Onlar da o işi bilerek başvurdular ve kabul ettiler. İşlerini yapacaklar ister motive olarak ister olmayarak.Ya bunlar takımda çok yoğun sürekli yoğunuz diyorlar ben de hani yardımcı olayım filan istiyorum ki motive olsun bütün birim ama belki de geldi yine tipini ... diyorlar bilemezsin ki.
Benim burcum da yengeç ve ben de böyle düşünüyorum bazen o bakımdan anlayabiliyorum. Ama hiç bu tarz yazmadim. O canimcim kelimesini atınca hiç kaba durmuyor mesaj. Rica içeren ya da öneri içeren cümleler çünkü.Ya öyle olmuş gerçekten ne bileyim bir şeyi dosdoğru yazınca kaba olurmus gibi geliyor özellikle bir iş isterken.
Hepinizin iş tanımı belli değil mi? Sen iş tanımının dışına çıkma bence. Onlar da o işi bilerek başvurdular ve kabul ettiler. İşlerini yapacaklar ister motive olarak ister olmayarak.
Ya öyle olmuş gerçekten ne bileyim bir şeyi dosdoğru yazınca kaba olurmus gibi geliyor özellikle bir iş isterken.
Hello herkes, repodaki bazı kodlara yorum yaptım. Yorum yaptıklarım yorumları uygulayıp cuma gunüne kadar tamamlayabilirler mi?
Hello XX
Bu kod iyi olmuş, beğendim. Testler de iyi görünüyor, biraz daha test ekleyebilir misin? Edge caselerden bazılarını koyabilirsin, boş liste ve boş dosya gibi.
Bu satırı sil lütfen, kalan satırlara farklı bir şey yapıciz şimdi
Evet benim gorevlerim belli ama sanki onlara da yardım etmem gerekiyormuş gibi geliyor.
bir süre sonra bu juniorlar:en büyük kk çay almaya mı gidiyorsun bize de birer tane kap getir be bile derlerTakım lideriysen junior elemanlara tabi ki bir miktar yardım etmen gerekiyor. Ama yardım etmek için de samimi hitaplara ihtiyacın yok, biraz yol göster, yapacakları iş için bir miktar ipucu ver ama işi tamamlamayı onlara bırak. Kendileri bulmazlarsa öğrenemezlerJunior birini desteksiz/süpervizyonsuz bırakmamalısın tabi ki, takımında başka senior varsa her juniora bir supervisor düşecek şekilde bir gruplama yap.
Yardım etmen gerekmiyor. Görev vermen, kontrol etmen, gerekiyorsa yol gösterip öğretmen yeterli.Evet benim gorevlerim belli ama sanki onlara da yardım etmem gerekiyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?