- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.130
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
kuzum bak bu yazım tarzın bile onaylanmak ve itaat etmek gibi.biraz havalı ol üstten üstten konuşmayı dene.zaten eğitimin şahane dilin var kariyerin şahane.geriye bir tek özgüven yönetilen değil de yöneten herkesin fikrini kabul etmeyen enbüyük kk olmak kaldı.onu bir başarırsan var ya iş aşk her şey harika olacak hayatındaErkek arkadaşım olmuştu daha önceden çok kıskanç değilim onun konuşmalarını normal karşılanmıştım yani kendimin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama başkaları rahatsız olabilir, farkında değildim artık dikkat edeceğim.
Hmm nasıl çalışır ki acaba ?Derler ki retrolar karmayı temsil eder yani nerde neyin retroda ise,iste onun üzerine düşüp haritanı çalıştırmak lazım gelir
Dikkat dağınıklığı seninki ,bende merkür retrolu çocuk büyütüyorum zor ya
haklısınız bence de öyle. edit:kediye bayıldım profil resmi mi yapsam ki?Sizin konularınızı biliyorum, neden kendinizi herkese sevdirmek için bu kadar çabalıyorsunuz? Yaptığınız her eylemin, konuştuğunuz her cümlenin alt metni “beni sev, beni sev, nolur beni sev” sanki.
Sizin konularınızı biliyorum, neden kendinizi herkese sevdirmek için bu kadar çabalıyorsunuz? Yaptığınız her eylemin, konuştuğunuz her cümlenin alt metni “beni sev, beni sev, nolur beni sev” sanki.
kuzum büyük bir sorun değil bu çözersin.mesela bunun tam tersi de sorun.benim bir yakın arkadaşım var yıllardır o kadar naif o kadar resmi o kadar kırılgan ki hala siz diye konuşur benle ve öyle sakin öyle mesafelidir ki şaka yapamazsın eğlenemezsin ama çok iyi insandır.yani ikisinin ortasını bulmak en doğrusuYani evet malesef öyle terapiye gidiyorum yıllardır düzelmedi de pek. Biraz düzeldi sayılır gerçi.
Sizin konularınızı biliyorum, neden kendinizi herkese sevdirmek için bu kadar çabalıyorsunuz? Yaptığınız her eylemin, konuştuğunuz her cümlenin alt metni “beni sev, beni sev, nolur beni sev” sanki.
Iyi bir astrolog bulmak lazım çünkü harita açıları falan çok önemli...retro hangi evde hangi burçta ozellikle o evi irdele ve o konularda pisma atak ol mesela zorla kendini yüzeysel bi tabirle böyle yap ama dediğim gibi incik cincik olaylari astrolog bilir ki retro her zaman da kötü değildir bazen arka planda bazen atakta olman gereken zamanlar hesaplanir iste o atak dobemlerini saptamak mühimHmm nasıl çalışır ki acaba ?
Yani evet malesef öyle terapiye gidiyorum yıllardır düzelmedi de pek. Biraz düzeldi sayılır gerçi.
Özel bir soru olabilir cevaplamak zorunda değilsiniz tabi ki ama, koşullu mu sevildiniz çocukluğunuzda? Değersiz mi hissettirildiniz?
Yani ailenizle öyle bir ilişkiniz yok gibi hatırlıyorum mesajlarınızdan ama bu sevgiye muhtaçlığınızın da sebebini anlayamıyorum başka şekilde.
Bi de altında çalışan birine neden kanki diyorsun ya? Canım, canımcım bile daha normal bundan bence.
O zorunluluklari tüm dünyanın görebileceği şekilde omzunuzda taşıyorsunuz hala.Evet öyle oldu ailem iyidir ama ben küçükken çok katılardi. Bende dehb var yani dikkat eksikligi tanim var iki ayrı psikiyatrist koydu bu taniyi ve kronik depresyon buna eşlik ediyor ikisi için de ilaç kullanıyorum ve terapiye de gidiyorum. Küçükken de dikkat eksikliğim vardı ama okul birincisi veya ikincisiydim çünkü zorundaydım.
bibi benim çok yakın arkadaşımdır sorarım ben kendisine .şaka yapmıştır belki deYalnız bibibella isimli üye sevmiyormuş şimdi kendisine özelden mesaj dosicem canimcim ne oldu şekerim neden beni sevmiyorsun aşkım dicem ki uzaklaştırma kararı aldirsin.
Valla adamlar gene iyi ve erdemliymiş. TR’de olsa bizi takmaz, bundan yönetici olmaz diyip verdiğimiz işleri yapmazlardı.
Hmmm evet ben zaten yıldız haritamı çıkarmak istiyorum fakat annem tam doğum dakikamı hatırlayamıyor. 7 ile 8 arası doğmuşum ama tam bilmiyor. Bu nedenle cimere yazdım fakat doğduğum hastaneye başvurmam gerektiğini yazdılar. Bir de doğduğum hastaneyi fakülte almış falan inşallah bulunurIyi bir astrolog bulmak lazım çünkü harita açıları falan çok önemli...retro hangi evde hangi burçta ozellikle o evi irdele ve o konularda pisma atak ol mesela zorla kendini yüzeysel bi tabirle böyle yap ama dediğim gibi incik cincik olaylari astrolog bilir ki retro her zaman da kötü değildir bazen arka planda bazen atakta olman gereken zamanlar hesaplanir iste o atak dobemlerini saptamak mühim
konu sahibi ülkeye döndü.güneydoğuda bir ilde yönetici artıkValla adamlar gene iyi ve erdemliymiş. TR’de olsa bizi takmaz, bundan yönetici olmaz diyip verdiğimiz işleri yapmazlardı.
konu sahibi ülkeye döndü.güneydoğuda bir ilde yönetici artık
Ben zaten turkiyedeyim ki mart ayından beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?