Bence guzellikle de alakasi yok, gercekten kismet. Benim ilgilerim de hep karsiliksiz kaldi. Yine kendimi ornek yapayim, 26 yasindayim bu arada.
Gecen yil hayatimda ilk kez asik oldum. Iletisimim olan , arkadaslik ettigim biriydi. Sevgilisi olmamasina, etrafinda kimse olmamasina ve yalnizliktan yakinmasina ragmen beni istemedi. Bildigimiz ask mektubu yazdim( cok romantigim ne yapayim), yani sevdigimi biliyordu. Bu mektup vs olmadan once bana "cok guzelsin", "gercekten cok guzel bir kadinsin", "gercekten cok guzel, mukemmel bir yuzun var seyretmeye doyamiyorum", "etraftaki en guzel insan sensin" derdi. Yani beni guzel bulurdu. Iliski yasamaktaki tek kriter guzellik olsaydi bu is olmustu. Lakin bana karsi bir sey hissetmiyordu ne yazik ki

Ne yaptiysam olduramadim, bana o gozle bakmiyordu, beni hep arkadas olarak gordu.

Gercekten cok cabaladim, mutlu etmek icin hediyeler aldim, bunaldiginda hep yaninda oldum, sohbetler ettim, hircinliklarina katlandim ama olduramadim.

6 ay boyunca her hafta ofisine ziyarete gitmek icin 45 dklik Ankara trafigi cektim ama nafile, bos yere ugrasmisim.
2.ci vakaya geliyorum, bu adam yabanci Turk degil, olay daha yakinlarda oldu. Beni her gordugunde kiyafetlerime, giysi secme konusundaki zevkime, iltifat eder, ayakkabilarima bakar bu da. Yani dis gorunusumu begendigini kanaatine vardim. Lakin o da bana o gozle bakmiyor galiba. Derdi beni koluna takip gezdirip etrafa gostermek degil yani.
3. vaka komsum. Kendisi 1.90 , mavi gozlu, sarisin klasik bir Hans, 3 gun once tasindi ve tanistik. Gelir gelmez tum dikkatleri uzerine cekti, Alman toplumuna gore bile fena iyi gorunuslu. Bugun sevgilisini gordum, 1.50 boyunda (abartmiyorum) , korkunc zevksiz giyimli, bir deri bir kemik bir Cinli. Ne cilve, ne isve, tam bir odun ve cok kaba sabaydi ustelik ama gormeyin cocuk resmen agzina bakiyor, asik olmus iste. Sokakta gorsem kesinlikle olmasi en imkansiz cift bunlari secerdim ama kismet olunca oluyor iste.

Bu arada bu Hans+ bit gibi Cinli kiz ciftlerinden o kadar cok var ki, gercekten hayretteyim. Bu toplumda bir seyler donuyor ama bana soylemiyorlar galiba
Neyse sonuca geleyeim cok konustum dostalr : kismet, kismet, kismettt diyorum, isterseniz benim gibi 6 ay boyunca ugrasin kismet degilse olmuyor.