Çok üzülüyorum gençlerin haline.
Bu yaşlarda böyle olmuyor işte yavrucuğum.
Normal olan bu değil.
Ah ne olur anneler babalar evlat yetiştirirken daha özenli olsalar; ellerindeki malzemenin ne kadar kıymetli ve ne yazık ki sadace bir kere işlenmeye elverişli olduğunu fark etseler.
7 aydır bırlıkteydık ve suana kadar en fazlakuser trıp atardık bu en cıddısı ve emınım bu sefer. normalde cok sert bırıyım yada bılmem belkı öyle olmaya calısıyorum göstermeye calısıyorum. oyuzden öyle gelmstır mesaj. yaşımız gereği belki bilemem ama zaten hep küfürleşir hakaret eder kırardık bırbrmızı ama bılırsnız bu yasları böyle olabılıyo. ama görüp görebilceğiniz en sadık en ilgili en kurallar ıcınde ılıskıydı. bı kavga sonucunda ben ona " hıc demıyosun acaba kız kırıldımı üzüldümü hatammı var demıyosun" dedım . o da her zamankı gıbı bı patlamayla sınır halıyle demekkı hıc umursamamısım senı dedi. bu seferkıne bozuldum. cunku sevmemek soğumak önemsememek gıbı seyler asla geçmezdı küfürlerin en alası bıle geçse. sonra ona o uzuntuyle ağlama geldı ve yıne sert görunmeye calıstıgım ıcın ağlamamk ıcın evden gıt dedım. gıttı gerı geldı konusmak ıstedı ama oda cok asırı sınırlı ve ınatcı yuzden oda dogru konusmayı bulamadı . gıttı. bende yıne alkole sardım. oof.
öyle ama suan anlatsam anlamazsınız ben hep böyle cıddı ılıskıler yasadım hıc 3 5 gunluk takılmaım ve bulundugum cevreye göre hep duzgun ınsanlar sectım annemın anneannemın bıle onayladıgı oğlum dediği. ne bıleyim. cok dogrusun ama. insan üzülüyor değilmi
Ne yazık ki saygı bir gidip bir gelen bir şey değildir.Gittiği vakit toparlaması oldukça zordur.Herkes tartışır.Yeyanı ri gelir ses yükselir ama o arada bile söylenen sözler mühimdir.Eğer saygı geri gelmiş olsa tekrar saygısızlıklar yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Bir de herkesin ilişkiyi yaşama biçimi farklıdır ama tek başına bakkala bile çıkmama durumu sevgiden olmaz.Yani böyle düşünülür ama ileride farkına varırsınız.Veya verdiğiniz bir örnek olmasını umuyorum. =)
bi şey sorabilir miyim sen evli misin profilinde evli yazıyordu ama belki yanlışlıkla onu seçtin çünkü yaşın daha on sekiz
bazen erkekleri anlamak imkansız yaa hele ki inatçıysaa. bi laf ediyolar insanın içini parçalıyolar ama aslında ne kadar uzduklerının farkında olmuyolar. sizde de öyle olmuş bence biraz kuzumm. bana çok kesin bi ayrılıkmış gibi gelmedi sanki bi süre sonra birinizden biri pes eder gibi geldi üzme kendini biraz bekle bence. ama küfür konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum yapmayın etmeyin böyle böyle yıpratıyosunuz birbirinizi. alkolü de fazla kaçırma canım yazık vücuduna. çok annenmiş gibi konuştum onu yapma bunu yapma dedim farkındayım
Ne yazık ki saygı bir gidip bir gelen bir şey değildir.Gittiği vakit toparlaması oldukça zordur.Herkes tartışır.Yeri gelir ses yükselir ama o arada bile söylenen sözler mühimdir.Eğer saygı geri gelmiş olsa tekrar saygısızlıklar yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Bir de herkesin ilişkiyi yaşama biçimi farklıdır ama tek başına bakkala bile çıkmama durumu sevgiden olmaz.Yani böyle düşünülür ama ileride farkına varırsınız.Veya verdiğiniz bir örnek olmasını umuyorum. =)
yorumların hepsini okumadım. doğru düzgün derdini de anlatmamaışsın zaten üf püf demişsin. neyse. bence küfürleşmeniz inanılmaz saçma,iğrenç,kötü bir durum. yaşımız gereği küfürleşiyoruz ne ya? sevdiğiniz insana küfür nasıl edebiliyorsunuz bilmiyorum. konu başlığı da beni sevin. hiçbir şey mantıklı gelmedi bana yani.
tüh ben susacaksınız sanmıştım. üzüldüm bak. ben bu mesaja karşılık sevgi sözcükleri beklemiştim (üstelik sevdiği insana bile kötü kelimeler sarf eden birinden) istediğim şeyi istediğim zaman okurum. bu seni ilgilendirmez.
ne kadar kaba, çirkef bir kişiliğinizin olduğunuzun farkında mısınız? neyse. iyi geceler.
çok mutsuzum sevgiye ihtiyacım var sevgilimle ayrıldık mutsuzluktan cok umutsuzum falan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?